غلبه بر تشنگی در روزه‌داری بی‌توجهی در رابطه زناشویی آسیب روحی بیشتری به زنان وارد می‌کند | زخم کاری تدوین نظام‌نامه زن و خانواده با هدف ریل‌گذاری برای آینده حضور ۲ نماینده مشهدی در مسابقات لیگ ملی هندبال بانوان حضور ۳۲ تیم در مسابقات فوتسال و  والیبال بانوان چهارمین جشنواره ورزشی رمضان مشهد روایت مونا کرمی از ایفای نقش همسر یک طلبه در سریال مرهم ترویج آزادی‌های جنسی منطق استعماری غرب برای سوءاستفاده از زنان است جلوگیری از سندرم تخمدان در زنان دیابتی با مصرف رژیم غذایی سالم مشارکت پررنگ بانوان خراسان رضوی در برگزاری روضه‌های خانگی ماجرای نقاشی با گچ توسط یک بانوی معلم| وقتی مدرسه، محیط با نشاطی برای دانش‌آموزان می‌شود پخش برنامه «جشن فرشته‌ها» ویژه جشن‌ تکلیف دختران از شبکه پویا حضور رسمی زینب نصرالله در یک برنامه تلویزیونی ایرانی پایان مسابقات اتومبیل‌رانی کشور با قهرمانی بانوی مشهدی ۲۰ هزار زن سرپرست خانوار خراسانی زیرپوشش بهزیستی روایت دردناک «رضوانه دباغ» از شکنجه شدن خود و مادرش در زندان ساواک آیا تدلیس در نکاح یکی از موارد فسخ نکاح است؟
سرخط خبرها
پرسش‌های حقوقی بانوان | راهکار اثبات قصور پزشکی برای سقط جنین

پرسش‌های حقوقی بانوان | راهکار اثبات قصور پزشکی برای سقط جنین

  • کد خبر: ۱۷۹۲۰۲
  • ۱۸ دی ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۱
تجویز دارو از سوی یک دکتر باعث سقط جنین شده است، اما این دکتر زیر بار نمی‌رود. چطور می‌توانم ادعایم را ثابت کنم؟
زهرا  شوشتری
خبرنگار زهرا شوشتری

به گزارش شهرآرانیوز، در این بخش به پرسش‌های حقوقی بانوان پاسخ داده می شود. سوالات خود را با ما در میان بگذارید. اجازه دهیم زندگی‌هایمان زیر سایه قانون شیرین باقی بماند.

اختلافات خانوادگی من و همسرم زیاد شده است. میخواهم به مشاوره قبل از طلاق بروم. البته حفظ زندگی هم اگر امکانش باشد برایم مهم است. چند جلسه در مشاوره قبل طلاق میتوانم شرکت کنم و کدام مراکز دراینباره از نظر حقوقی مشاوره میدهند؟

برای رسیدن به بهترین و مؤثرترین راهکارهای حل معضلات زوجین، بهتر است قبل از هر تصمیمی از مشاوره استفاده شود. طبق قانون حمایت از خانواده، مراکز مشاوره خانواده در سراسر کشور ایجاد شده است و متقاضیان طلاق باید قبل ‌از هر اقدامی ابتدا مشخصات خود را در سامانه تصمیم طلاق ثبت و نوبت مشاوره دریافت کنند. در این جلسات، ممکن است اختلافات جزئی فیصله یابد و سوء‌تفاهم‌ها برطرف شود.

***

بعد از دو سال جدایی، میخواهم با همسرم آشتی کنم. آیا باید شرایط جدید و مهریه را بنویسیم یا میشود آنچه را در گذشته بوده است ترتیب اثر داد؟

اگر منظور از جدایی طلاق است، در صورت بازگشت، هم می‌توان همان شرایط سابق را در نظر گرفت هم با شروط جدید زندگی دوباره را آغاز کرد اما اگر منظور از جدایی طلاق نیست و صرفا مدت دو سال است که به واسطه مشکلات از یکدیگر دور بوده‌‌اید، بازگشت شما با همان شرایط سابق خواهد بود. البته قابل ذکر است که می‌توان درباره افزودن یا کاستن از شرایط قبل نیز که در سند ازدواج بوده است اقدام کرد.

***

یکی از بستگان نزدیک با ایجاد اختلاف بین من و همسرم قصد ایجاد مشکل دارد. راهنمایی بفرمایید چطور می‌‌توانم از ایشان شکایت کنم.

ابتدا پیشنهاد می‌شود رابطه با افراد سمی اطراف خود را قطع کنید و با صراحت درباره نظرتان با آن‌ها گفت‌و‌گو کنید و اجازه دخالت را بگیرید. این را در نظر داشته باشید که امکان طرح شکواییه به واسطه ایجاد اختلاف وجود ندارد. البته در صورتی که در گفتمان فرد مذکور کلماتی به کار رفته باشد که گویای توهین یا افترا و ... باشد، می‌توان به شکایت کیفری اقدام کرد.

***

تجویز دارو از سوی یک دکتر باعث سقط جنین شده است اما این دکتر زیر بار نمیرود. چطور میتوانم ادعایم را ثابت کنم؟

باید به دادسرای ویژه امور پزشکی، دادسرای عمومی یا دادسرای انتظامی مراجعه و شکایت خود را ثبت کنید تا با ارجاع به پزشکی قانونی و تحقیقات، پرونده بررسی شود و در صورت قصور پزشک، رسیدگی لازم صورت گیرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.