«فاطمه»، نام محبوب برای دختران در خراسان رضوی تغییرات اجتماعی و فرهنگی خانواده‌ها، عامل مهم نیاز به بازنگری در سیاست‌های کلی مربوط به این نهاد پذیرفتن تفاوت های زوجین، زیربنای رابطه سالم زوجیت در زندگی مشترک زنان روستایی و عشایر، ستون اصلی خودکفایی کشاورزی و حفظ هویت فرهنگی ایران ضرورت تقویت نظام حمایتی از خانواده‌ها در کشور برای تشویق به فرزندآوری نحله، یکی از ابزار‌های حمایتی در حقوق خانواده ایرانی ازدواج، یکی از زیباترین جلوه‌های زندگی اعزام تیم ملی والیبال زنان به ویتنام برای حضور در نخستین دوره جام ملت‌های آسیا دهه‌شصتی‌ها، اصلی‌ترین سرمایه انسانی کشور | تعداد متأهلین چقدر است؟ کسب مدال طلا توسط تیم تنیس روی میز بانوان ایران در بازی‌های جهانی کارگران یونان دختر المپیکی ایران از کسب مدال در مسابقات قایقرانی جایزه بزرگ روسیه بازماند آشنایی با مهم‌ترین عوامل علاقه‌مندکردن کودکان به کتاب‌خوانی دستور پخت حلوای سه آرد مجلسی مخصوص در خانه + فیلم دیدگاه امام خمینی (ره) درباره جایگاه زنان مومن و مادران پاکدل چه بود؟ حملات آسم در بین زنان زیر ۳۵ سال با قرص‌های ضدبارداری حاوی پروژسترون
سرخط خبرها
همسر رئیس جمهور: در اجرایی سازی و تحقق «تربیت تولیدی» راه بسیار زیادی داریم

همسر رئیس جمهور: در اجرایی سازی و تحقق «تربیت تولیدی» راه بسیار زیادی داریم

  • کد خبر: ۱۸۶۴۹۹
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵
همسر رئیس جمهور گفت: ما سال‌ها است تصمیم گرفته ایم با «تربیت تولیدی» و احیای ارزش‌های اخلاقی، با بهره گیری از سیاست‌گذاری‌ها و وضع قوانین، حرکت رو به جلو داشته باشیم و تلاش می‌کنیم آموزه‌های دینی خود را در سیاست‌ها و قوانین منتقل کنیم هرچند در اجرایی سازی و تحقق آن راه بسیار زیادی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، «جمیله علم الهدی» همسر رئیس جمهور در پاسخ به پرسش‌های فعالان زن رسانه‌ای بیش از ۴۰ کشور که در قالب برگزاری اولین جشنواره بین المللی رسانه خورشید در مشهد گرد هم آمده اند، خاطرنشان کرد: ما سال‌ها است تصمیم گرفته ایم با «تربیت تولیدی» و احیای ارزش‌های اخلاقی، با بهره گیری از سیاست‌گذاری‌ها و وضع قوانین، حرکت رو به جلو داشته باشیم و تلاش می‌کنیم آموزه‌های دینی خود را در سیاست‌ها و قوانین منتقل کنیم.

وی افزود: به ویژه در سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب اسلامی، این موضوعات مورد توجه قرار گرفته است. ضمن این که ما یک سند سیاستی با عنوان «گام دوم» نیز داریم که تقریبا اساس آنچه باید صورت بگیرد، در آن بیان شده است.

علم الهدی در ادامه گفت: هر چند که ما به لحاظ وضع قوانین و اسناد در وضعیت بسیار خوبی قرار داریم، اما باید اعتراف کنیم که در اجرایی سازی این اسناد سیاستی و تحقق «تربیت تولیدی» راه بسیار زیادی داریم. بخشی از این راه نیز به همراه شدن سیاست‌های رسانه‌ای کشور‌های مختلف و نهاد‌های رسانه‌ای با این موضوع باز می‌گردد.

وی افزود: با شبکه سازی و اعتماد کردن به یکدیگر و تقویت یکدیگر، می‌توانیم گام‌های خوبی برداریم. ضمن این که تشکیل اتحادیه‌ها در مسیر شبکه سازی نیز اتفاق بسیار خوبی است. ما از سال گذشته در برنامه‌های خود به دنبال متحدکردن زنان تاثیرگذار و نیز تشکیل اتحادیه بانوان اول و دیگر اتحادیه‌ها در این زمینه هستیم. اما بین کار بزرگی که در قالب آن بخواهیم نسل بشر را نجات دهیم و امکانات موجود، فاصله زیادی دارد که نه یک اتحادیه، بلکه تعداد زیادی اتحادیه با اشکال مختلف می‌بایست شکل بگیرد که در «انسجام»، «در خود فرو نرفتن» و «مرزگذاری نکردن» نقطه مشترک داشته باشند.

همسر رئیس جمهور ادامه داد: این فعالیت‌ها نباید تحت تاثیر مرز «قومیت» و «ملیت» و «مذهب» قرار بگیرد.ما باید روابط جدیدی ایجاد کنیم و روابط قبلی خود را بر اساس تعالیم و ارزش‌ها تغییر دهیم. ضمن این که باید به موضوع «خودآگاهی» نیز توجه کنیم. دنیای کنونی دچار خودآگاهی‌های نادرستی است که بر اساس ارزش‌های مادی شکل گرفته است.

علم الهدی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر در هر نوع اصلاح و تغییر باید از الگوی خانواده استفاده کنیم. در این الگو، مردان بیگانه نیستند و حامی زنان هستند؛ لذا امکان ندارد که تمام تمرکز را بر روی زنان بگذاریم و بخواهیم فقط به آن‌ها آگاهی بخشی کنیم. رسانه‌ها باید به همه اعم از زنان و مردان آگاهی بخشی کنند. همانطور که فقط از راه قانون و سیاست‌گذاری هم نمی‌توان کاری به پیش برد. ما باید خانواده را احیا کنیم و مردان را دوباره به نقش و مسئولیت‌های خود در خانواده علاقمند کنیم. اگر کسی با تعالیم اسلام آشنا شود، این موضوع را درک می‌کند که همه این مفاهیم در ارزش «توحید» وجود دارد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.