برگزاری اولین اردوی ارزیابی تیم ملی تنیس دختران کمتر از ۱۶ سال کشور تهیه و تدارک افطاری، فرصتی برای با هم بودن والدین و فرزندان| سبزی خوردن، یادآور باغچه‌های مادربزرگ‌هاست ورود فرزندان زنان سرپرست خانوار به مدارس تیزهوشان در تهران سرعت می‌گیرد بهره‌برداری از نخستین مرکز نوآوری صنایع دستی و خلاق بانوان در اصفهان| مکانی که هنر و اقتصاد را بهم پیوند می‌دهد آیا می‌توان تولد زودرس را پیش‌بینی کرد؟ بازنگری قانون مهریه در مجلس در مسیر نهایی شدن| نهاد خانواده با حمایت‌های قانونی، تقویت می‌شود پخش برنامه «دختر ایران» از رادیو صبا| زنان تأثیرگذار و موفق در عرصه‌های مختلف معرفی می‌شوند خانه داری| با اشتباهات بسیار خطرناک در خانه تکانی بیشتر آشنا شویم برد صدرنشین‌های جدول در هفته یازدهم لیگ برتر هندبال بانوان آخرین سهمیه پلی‌آف والیبال زنان به کدام تیم می‌رسد؟ آزادی ۱۱۰ مادر زندانی جرایم غیرعمد در مرحله جدید طرح «نذر امام» آغاز مرحله جدید اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان از امروز (۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) دل تنگ آن سحر‌های دور تحلیلی بر تعیین سقف ۳۷۰ هزار میلیارد تومانی وام‌های ازدواج و فرزندآوری| آیا روند پرداخت به متقاضیان، سرعت می‌گیرد؟ چگونه والدین می‌توانند از کودکان در برابر فضای مجازی محافظت کنند؟ آشنایی با راهکار‌هایی برای صرفه‌جویی و مصرف بهینه آب به ویژه در ایام خانه‌تکانی کاهش اضطراب و افسردگی با کتاب‌درمانی هفته هجدهم لیگ‌برتر فوتسال زنان فردا برگزار می‌شود| مشهدی‌ها در مسیر کرمان روایت زنانه از زندگی گروهی از مردم کرانه باختری در کتاب «گلدا اینجا خوابیده»
سرخط خبرها
ساعت کار بوستان بانوان وکیل آباد افزایش می‌یابد

ساعت کار بوستان بانوان وکیل آباد افزایش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۹۲۴۱۲
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی مشهد گفت: زمان خدمت‌رسانی بوستان بانوان وکیل‌آباد از ساعت ۶صبح تا ۱۸ تغییر خواهد یافت.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه سلیمی در بازدیدی که به همراه بانوان همکار مناطق مختلف شهرداری مشهد از بوستان شهربانوی وکیل‌آباد داشت، در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: در نشست و بازدید جمعی از مشاوران بانوی دستگاه‌های اجرایی از بوستان شهربانوی وکیل آباد که با مشارکت استانداری برگزار شد، تصمیم گرفتیم ساعت خدمت‌رسانی به بانوان در باغ شهربانوی وکیل‌آباد افزایش یابد.

به گفته عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد بنا به استقبال بانوان و دختران از بوستان شهربانوی وکیل‌آباد به منظور استفاده بیشتر آن‌ها از فضا‌های موجود و برنامه‌های ورزشی و تفریحی، ساعت خدمت‌دهی بوستان سه ساعت افزایش یافت و از ۶صبح تا ۱۸ قابل استفاده است.

 

سلیمی تأکید کرد: دستورالعمل ویژه‌ای با نگرش به مسائل و نیاز‌های روز برای پارک‌های بانوان در مشهد در حال تدوین است تا برنامه‌ریزی واحدی نسبت به ارائه خدمات در تمام بوستان بانوان صورت گیرد که در صورت جمع‌بندی نهایی، اطلاع رسانی خواهد شد.

گفتنی است، زمان استفاده از بوستان‌ ویژه بانوان وکیل‌آباد پیش از این از ساعت ۷ صبح تا ۱۶ بوده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.