آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

یعقوبی: روند اجرایی احداث بوستان بانوان بسیج منطقه ۴ سرعت می‌گیرد

  • کد خبر: ۱۹۴۷۴۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۵
یعقوبی: روند اجرایی احداث بوستان بانوان بسیج منطقه ۴ سرعت می‌گیرد
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد در بازدید از پروژه احداث بوستان بانوان بسیج در منطقه ۴ بر تسریع روند اجرایی این پروژه تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی یعقوبی در حاشیه این بازدید گفت: با توجه به تاکید این دوره مدیریت شهری بر توسعه بوستان‌های بانوان سطح شهر، احداث بوستان‌های جدید بانوان و توسعه فضا‌های موجود در دستور کار قرار دارد.

یعقوبی اظهار کرد: بوستان بانوان بسیج یکی از بوستان‌های بزرگ در حال احداث است که با بهره‌برداری از آن در آینده‌ای نزدیک، ۲۵ هزار متر مربع به بوستان‌های مختص بانوان در سطح شهر اضافه خواهد شد.

وی با بیان اینکه تاکنون این پروژه ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و روند اجرایی احداث آن تسریع می‌شود، اضافه کرد: در این مجموعه امکاناتی شامل زمین ورزشی والیبال، اسکیت، آمفی تئاتر، مسیر پیاده‌روی (مسیر سلامت)، مسیر ویژه دوچرخه‌سواری، ایستگاه دوچرخه، آلاچیق‌های مناسب و ... پیش‌بینی شده است.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: همچنین در این بوستان فضایی برای مادر و کودک در نظر گرفته شده که دارای وسایل بازی تعاملی بین مادر و کودک و زمین بازی‌های مختص استفاده مادران به همراه کودکشان است.

گفتنی است؛ بوستان بانوان بسیج در خیابان شهید بابانظر ۳۷ و در منطقه ۴ شهرداری مشهد واقع شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->