روایت بانوی شاعر مشهدی از اشعاری که برای مادرش سروده است| «سه‌شنبه»؛ سرودن اشعاری در سکوت سوگواری معرفی چند ترفند ساده و کاربردی برای سروسامان‌دادن به کارهای خانه‌تکانی تحویل حدود ۹۰ هزار زمین به متقاضیان در قالب اجرای قانون جوانی جمعیت بزرگ‌ترین بوستان بانوان شرق کشور در مشهد آماده استقبال از بهار ۱۴۰۴ شد لزوم مصرف روزانه حدود ۲.۷ لیتر مایعات توسط بانوان توجه ویژه بیانیه گام دوم انقلاب به ضرورت انکارناپذیر نقش زنان در عرصه‌های مختلف روش‌های مناسب آموزش تصمیم گیری درست به کودک تقدیر از مادران مجاهد ایران‌زمین در همایش «در آغوش بهشت» کدام مواد غذایی را نمی‌توان در یخچال نگهداری کرد؟ افزایش خطر ابتلا به سرطان و ناباروری با مصرف این نوع چای تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور
سرخط خبرها
اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

اقدامات خوبی درباره خانواده و جوانی جمعیت انجام شد

  • کد خبر: ۲۰۱۰۸۴
  • ۲۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
معاون اجرایی رئیس جمهور گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن منصوری در نشست مشترک نمایندگان قرارگاه‌های خانواده و جوانی جمعیت دستگاه‌ها گفت: تلاش خوبی در همه دستگاه‌ها در خصوص خانواده و جوانی جمعیت انجام شده، اما نیاز به اقدامات بیشتری است.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری ادامه داد: باید دغدغه آقا در دولت، اجرایی شود. در دولت سیزدهم باید درباره جمعیت اقدامات جدی‌تری شود. اقدامات دستگاه‌ها در این حوزه باید ذیل سیاست‌های ستاد خانواده و جوانی جمعیت دنبال شود.

وی تاکید کرد: اجرای این قانون با دستگاه‌ها است و باید برای آن برنامه‌ریزی کند. ما آمادگی داریم حداقل ماهی یک بار با ستاد خانواده نشست مشترک داشته باشیم. باید افزایش جمعیت را پیاده کنیم و صدور کد ملی باید ملاکمان باشد.

منصوری اظهار کرد: دستگاه‌ها باید با یکدیگر نشست مشترک داشته باشند تا بتوانند کار را بهتر پیش ببرند. مصوباتی که نیازمند بودجه هست باید به خوبی پیگیری و اجرا شود. فهرست مصوباتی هم که نیازمند اعتبار و بودجه نیست باید توسط ستاد مشخص شود و کار با سرعت پیش برود.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به ارائه دو مرحله لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: این شیوه بودجه نویسی فرصت خوبی برای دستگاه‌ها به وجود آورد تا به موضوع جمعیت و خانواده بهتر بپردازند. چهارچوب بودجه مشخص شده و کلیات آن در مجلس به تصویب رسیده است، تا تصویب جزئیات فرصت باقی است.

وی خواستار بررسی متن قانون و مصوبات ستاد خانواده و ارائه گزارش کمی از میزان تحقق قانون خانواده و جوانی جمعیت شد.

منصوری از مدیران سازمان صدا و سیما درخواست کرد تا مسئله خانواده و جوانی جمعیت را در دستور کار اصلی برنامه‌سازی‌هایشان قرار دهند.

معاون اجرای رئیس جمهور ادامه داد: نیاز به ساخت برنامه‌های سمعی و بصری بیشتری توسط برنامه سازان صدا و سیما است. سازمان تبلیغات اسلامی نیز از ظرفیت طلاب و مبلغان دینی در ترویج فرزندآوری استفاده کند.

وی خواستار فعال شدن ستاد استان‌ها شد و گفت: اثرگذاری استانی ستاد خانواده در برخی استان‌ها بسیار بیشتر است بنابراین از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

منصوری خواستار تامین نیاز‌های دانشجویان متاهل در تامین خوابگاه‌های دانشجویی شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور با اشاره به مصوبات سفر‌های استانی و اولویت آن‌ها در نظام اجرایی کشور گفت: ستاد خانواده و جوانی جمعیت باید از این فرصت برای پیشبرد سیاست‌ها و مصوباتش استفاده کند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.