نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر سن ازدواج زنان، یکی از متغیر‌های مؤثر بر فرزندآوری ابتلا به پوکی استخوان، تهدیدی برای یک‌سوم زنان کشور سهم پایین زنان کشور در اهدای خون
سرخط خبرها
رویداد شهربانو متفاوت از دیگر رویداد‌های روایت شهر برگزار شد

رویداد شهربانو متفاوت از دیگر رویداد‌های روایت شهر برگزار شد

  • کد خبر: ۲۰۲۸۶۵
  • ۰۸ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۳
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: رویداد شهربانو با توجه به مبنا‌های تحقیقاتی و پژوهشی در مدلی متفاوت از دیگر رویداد‌های روایت شهر برگزار شد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، مجید عسکری در اختتامیه رویداد شهربانو از سلسله رویداد‌های هم‌آفرینی فیلمنامه مبتنی بر هویت «روایت شهر»، اظهار کرد:: یکی از اهداف روایت شهر ایجاد یک زیست بوم از هنرمندان شهر مشهد در کارگاه انتقال تجربه بود. پیش از برگزاری رویداد‌ها و پس از آن کارگاه‌های انتقال تجربه ضمن ایجاد آمادگی برای مخاطبان یک شبکه از فعالان حوزه فیلم و سینما در مشهد را گردهم جمع می‌کرد از این افراد در رویداد‌های اصلی مستند، خرده روایت، خلاق و نوآور و شهربانو استفاده شد.

وی گفت: در حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی، مساله اصلی ما هنر است و این که بتوانیم فضای هنری استان را با همکاری نهادها، راهبری کنیم.

عسکری با اشاره به این موضوع که رویداد شهربانو با توجه به مبنا‌های تحقیقاتی و پژوهشی در مدلی متفاوت از دیگر رویداد‌های روایت شهر برگزار شد، ادامه داد:، شرکت کنندگان این رویداد بانوانی بودند که اثرگذاری در سطح ملی داشته و اصالتا مشهدی بودند.

رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی گفت: مدل این رویداد به این صورت بود که بعد از فراخوان، رزومه بانوان فیلمساز دریافت شد و با دعوت از افراد منتخب در این رویداد حضور رساندند و با ارائه سوژه‌ها در کارگاه‌ها طرح اولیه خود را نوشتند و به ما ارائه کردند. حدود ۴۰ بانوی مشهدی و حدود ۲۰ بانوی غیر مشهدی در این رویداد شرکت کردند.

وی ادامه داد: ۳۶ نفر از بانوان فیلمساز در ۶ گروه ۶ نفره شرکت کردند و تا دو هفته دیگر مهلت دارند طرح‌های خود را ارسال کنند. همچنین حدود ۳۰ نفر از فیلم سازان به صورت مهمان می‌توانستند مانند سایر شرکت کنندگان طرح خود را ارائه دهند. تعداد سوژه‌های رویداد شهربانو ٢۴ سوژه بود.

عسکری اضافه کرد: رویداد شهربانو با هویت بانوان موضوعی است که تا‌کنون کمتر اتفاق افتاده بود و می‌تواند گامی جدید در تولیدات هنری با محوریت بانوان باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.