افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟ سهمیه بیشتر زنان نسبت به مردان در ۳ رشته المپیکی جدایی سرمربی خارجی تیم ملی بسکتبال زنان ایران از این تیم| سرمربی جدید قرارداد بست ضرورت انجام غربالگری سرطان قبل از آغاز دوران بارداری| سرطان رحم انواع پاتولوژی دارد کسب رتبه ۱۲۵۰-۱۰۰۱ دانشگاه الزهرا (س) در آخرین نتایج منتشر شده از رتبه‌بندی موضوعی تایمز ۲۰۲۶ سهم پدران از مرخصی والدین در کره جنوبی به یک سوم رسید| استفاده بیش از ۱۸۴ هزار نفر از پدران در بخش مرخصی‌ها آشنا کردن فرزندان با مهارت های مختلف و جدید در شرایط قطع اینترنت خانه داری| نگهداری نان سبوس‌دار چگونه باید باشد؟ درباره صعود خبرساز تیم فوتبال زنان استقلال به لیگ برتر| وقتی لیگ بانوان، دنیای متفاوتی دارد نجات ۵۰۰ چشم نوزادان نارس در مازندران با روش تزریق داخل شبکیه گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند
سرخط خبرها
حادثه ۱۰ دی نشان‌دهنده اثرگذاری زن اصیل ایرانی است

حادثه ۱۰ دی نشان‌دهنده اثرگذاری زن اصیل ایرانی است

  • کد خبر: ۲۰۳۲۷۳
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۴
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا(ع) گفت: نخستین حرکت انقلابی در مشهد توسط بانوان مشهدی در ۱۰ دی ماه صورت گرفت که نشان‌دهنده تاثیرگذاری بانوان به ویژه بانوان مشهدی و خراسانی است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

رویا حیدرزاده در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در حاشیه نشست خبری برنامه‌های هفته بزرگداشت مقام زن و روز مادر و کنگره استانی زنان تأثیرگذار در ساختمان شهید باهنر استانداری اظهار کرد: حوزه تاثیرگذاری زن مسلمان ایرانی در عرصه فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی، علمی، پژوهشی و خانوادگی در بستر انقلاب اسلامی ایران مشهود است.

حیدرزاده افزود: این زنان توانسته‌اند نقش و هویت خود را در جامعه بشناسانند و اثرگذاری خود را به عنوان نقش مادری و همسری نشان دهند.

حیدرزاده تصریح کرد: نخستین حرکت انقلابی در مشهد توسط بانوان مشهدی در ۱۰ دی ماه صورت گرفت که نشان دهنده اثرگذاری بانوان به ویژه بانوان مشهدی و خراسانی است که ما این افراد را جزو بانوان پیشران در حوزه زنان می‌دانیم.

وی بیان کرد: این موضوع در تاریخ مشهد هم کاملا مشخص است؛ از همان زمان که زنان نوغان برای تشییع امام شهیدشان حضور موثری داشتند تا حضور موثر زنان در انقلاب، به این معناست که بانوان خراسانی و در سطح کلان بانوان کشور توانستند اثرگذاری خود را در عرصه‌های اجتماعی نشان دهند و می‌توانند در حوزه‌های مختلف نقش داشته باشند.

مسئول سازمان بسیج جامعه زنان سپاه امام رضا(ع) ابراز کرد: زنان نه تنها خودشان به عنوان اینکه نیمی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند بلکه در نیمه دیگر جمعیت نیز اثرگذارند؛ لذا کل برون دادی که ما در جامعه حاضر داریم حاصل نقش‌آفرینی بانوان است.

حیدرزاده تشریح کرد: ما مادرانی را داریم که در حوزه تربیت توانستند چهره‌های موفقی تربیت کنند یا فرزندانشان را در دفاع از میهن، تقدیم انقلاب کنند که نقش مادر و بانوی ایرانی را نشان می‌دهد که چه مقدار پر رنگ است؛ لذا پرداختن به موضوع بانوی اصیل ایرانی که کیست و چیست بسیار مهم است.

دبیر اجرایی کنگره استانی زنان تاثیرگذار گفت: گفتمان‌سازی در خصوص معرفی زن اصیل ایرانی از مفاهیمی است که باید به آن بپردازیم. بخشی از این ماموریت به واسطه معرفی الگو‌های بانوان اثرگذار انجام می‌شود که در کنگره ملی بانوان تاثیرگذار، این مسئله در حال انجام است و ما در سطح استان به دنبال معرفی الگو‌های شاخص در هشت حوزه خانواده محوری و مادری، فعالیت‌های جهادی ملی و جهانی، حکمرانی و سیاست، فرهنگ و هنر، ورزش، رسانه و گفتمان، اقتصاد و کارآفرینی و تعلیم و تربیت هستیم.

حیدرزاده تاکید کرد: اثر نهایی که معرفی الگو‌ها بر جامعه خواهد گذاشت هویت‌یابی و خوباوری در دختران جوان ماست. اگر دختران خودمان را با این الگو‌ها آشنا کنیم هویت خود را در برخورد و آشنایی با این زنان، به‌دست می‌آورد تا اصالت خود را که هم ایرانی است و هم مسلمان حفظ کرده و به آن افتخار کند.

وی با تاکید بر این مطلب که این هویت‌بخشی در زمینه‌ها و لایه‌های مختلف عام و خاص باید پرداخته شده و آگاه‌سازی انجام شود تا به خودباوری برسد، افزود: خودباوری می‌تواند نقطه اوج یک دختر و اثرگذاری او در اجتماع باشد. وقتی من خودم را باور داشته باشم و در زمینه‌های مختلف نقش خود را ایفا کنم آن وقت می‌توانم کیستی و چیستی خود را به عنوان یک زن الگوی مسلمان بشناسم و مطرح کنم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.