روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
سوءاستفاده از تصاویر زنان با هوش مصنوعی

سوءاستفاده از تصاویر زنان با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۲۰۵۴۷۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶
هوش مصنوعی با وجود مزیت‌های هیجان انگیز فراوان، می‌تواند از سوی کلاهبرداران نیز مورد سوءاستفاده قرار بگیرد. در حال حاضر، برنامه‌های تولید کننده تصاویر غیراخلاقی جعلی وجود دارد که استفاده از برخی از آن‌ها رایگان است و این حقیقتی آشکار و ترسناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش «واشنگتن پست»، در حال حاضر، استفاده از ابزار‌ها و برنامه‌های هوش مصنوعی برای تولید و پخش «تصاویر برهنگی» برای زنان به‌ویژه دختران نوجوان رو به افزایش است.

در این گزارش آمده است: «با توجه به اینکه اکثر کشور‌های جهان هنوز قوانین حاکم بر این ابزار‌ها را تصویب نکرده‌اند، این مسئله‌ای زنان را در سراسر جهان تهدید می‌کند.»

روزنامه آمریکایی «گابی بل» اینفلوئنسر ۲۶ ساله را به عنوان نمونه آورد و نوشت: «با استفاده از هوش مصنوعی حدود ۱۰۰ تصویر جعلی از این اینفلوئنسر مشهور تولید و در اینترنت پخش شده است.»

این گزارش افزود: «سال جاری شاهد افزایش گسترده محتوای برهنگی جعلی در اینترنت، اعم از عکس یا کلیپ ویدئویی است. افراد با استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی ارزان و رایگان از جمله فناوری جعل عمیق (deepfake) می‌توانند عکس‌های معمولی را به عکس‌های «غیراخلاقی» تبدیل کنند.»

یک تحلیلگر هوش مصنوعی به نام «Genevieve Oh» به «واشنگتن پست» گفت: «با توجه به افزایش تولید و پخش تصاویر برهنه جعلی،۱۰ وب‌سایت برتری که تصاویر برهنه را منتشر می‌کنند، از سال ۲۰۱۸ شاهد افزایش ۲۹۰ درصدی بوده‌اند.»

یکی از چالش‌هایی که قربانیان برنامه‌های هوش مصنوعی در ایالات متحده آمریکا با آن مواجه هستند، نبودن قانون فدرال برای مقابله با چنین ابزار‌های جدیدی است. حتی فرمان اجرایی اخیر جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور «فقط به شرکت‌های فناوری توصیه می‌کند در استفاده از این ابزار‌ها محتاط باشند، اما آن‌ها را مجبور نمی‌کند که نشانه‌ای روی تصاویر، ویدیو‌ها یا صدا‌ها جعلی که با هوش مصنوعی تولید شده‌اند، بگذارند.»

در سال ۲۰۲۰، حدود ۱۰۴.۸۵۲ زن هدف چنین تصاویر قرار گرفته‌اند و تصاویر غیراخلاقی از آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

منبع: ایتنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.