پیکر مادر شهیدان داروغه در کاشان تشییع و خاکسپاری شد آمریکا پنج قلوهای معروف یزدی را یتیم کرد | روایت همسر و دختر شهید از روز حادثه + فیلم بررسی جایگاه نهاد خانواده در دیدگاه رهبر شهید انقلاب| مادر نخستین معلم جامعه است کسب مدال برنز توسط بانوی ایرانی در جام‌جهانی تیراندازی در هانگژو چین آموزش قرآن؛ محور اصلی فعالیت های شاگرد زرنگ مکتب ملا نازنین‌بیگم | خانه‌ای که بوی گلاب و اسپند می‌دهد هانیه رستمیان به فینال تپانچه جام جهانی صعود کرد نکات مهمی که بانوان محجبه باید در مورد انتخاب چادر مشکی مناسب تابستان بدانند ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید غلامرضا ارباب بهارعلی رقابت‌های شطرنج قهرمانی رده‌های سنی آسیا| عسل ابراهیمی استاد فیده بانوان شد روایت دردناک مادر شهید ستایش علی‌حسینی از شهدای مدرسه میناب + فیلم و عکس تولد نوزاد پسری با وزن بیش از ۵ کیلوگرم در در بیمارستان امام رضا (ع) کرمانشاه + تصویر حریفان تیم ملی در مسابقات کبدی زنان بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا مشخص شدند حضور ملی‌پوش مشهدی فوتبال در رقابت‌های دختران کمتر از بیست‌سال کافا ۲۰۲۶ مهمترین توصیه‌های خودمراقبتی در برابر اشعه فرابنفش خورشید رقابت‌های هاکی چمن قهرمانی آسیا| دختر ملی‌پوش مشهدی در اولین پیروزی ایران نقش پررنگی داشت تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد
سرخط خبرها
سوءاستفاده از تصاویر زنان با هوش مصنوعی

سوءاستفاده از تصاویر زنان با هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۲۰۵۴۷۳
  • ۲۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۶
هوش مصنوعی با وجود مزیت‌های هیجان انگیز فراوان، می‌تواند از سوی کلاهبرداران نیز مورد سوءاستفاده قرار بگیرد. در حال حاضر، برنامه‌های تولید کننده تصاویر غیراخلاقی جعلی وجود دارد که استفاده از برخی از آن‌ها رایگان است و این حقیقتی آشکار و ترسناک است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس گزارش «واشنگتن پست»، در حال حاضر، استفاده از ابزار‌ها و برنامه‌های هوش مصنوعی برای تولید و پخش «تصاویر برهنگی» برای زنان به‌ویژه دختران نوجوان رو به افزایش است.

در این گزارش آمده است: «با توجه به اینکه اکثر کشور‌های جهان هنوز قوانین حاکم بر این ابزار‌ها را تصویب نکرده‌اند، این مسئله‌ای زنان را در سراسر جهان تهدید می‌کند.»

روزنامه آمریکایی «گابی بل» اینفلوئنسر ۲۶ ساله را به عنوان نمونه آورد و نوشت: «با استفاده از هوش مصنوعی حدود ۱۰۰ تصویر جعلی از این اینفلوئنسر مشهور تولید و در اینترنت پخش شده است.»

این گزارش افزود: «سال جاری شاهد افزایش گسترده محتوای برهنگی جعلی در اینترنت، اعم از عکس یا کلیپ ویدئویی است. افراد با استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی ارزان و رایگان از جمله فناوری جعل عمیق (deepfake) می‌توانند عکس‌های معمولی را به عکس‌های «غیراخلاقی» تبدیل کنند.»

یک تحلیلگر هوش مصنوعی به نام «Genevieve Oh» به «واشنگتن پست» گفت: «با توجه به افزایش تولید و پخش تصاویر برهنه جعلی،۱۰ وب‌سایت برتری که تصاویر برهنه را منتشر می‌کنند، از سال ۲۰۱۸ شاهد افزایش ۲۹۰ درصدی بوده‌اند.»

یکی از چالش‌هایی که قربانیان برنامه‌های هوش مصنوعی در ایالات متحده آمریکا با آن مواجه هستند، نبودن قانون فدرال برای مقابله با چنین ابزار‌های جدیدی است. حتی فرمان اجرایی اخیر جو بایدن، رئیس‌جمهور این کشور «فقط به شرکت‌های فناوری توصیه می‌کند در استفاده از این ابزار‌ها محتاط باشند، اما آن‌ها را مجبور نمی‌کند که نشانه‌ای روی تصاویر، ویدیو‌ها یا صدا‌ها جعلی که با هوش مصنوعی تولید شده‌اند، بگذارند.»

در سال ۲۰۲۰، حدود ۱۰۴.۸۵۲ زن هدف چنین تصاویر قرار گرفته‌اند و تصاویر غیراخلاقی از آن‌ها در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

منبع: ایتنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.