بریکس، تنها مسیر توسعه دیپلماسی اقتصادی زنان نیست حضرت معصومه (س)؛ الگویی مناسب برای تحصیل و پیشرفت بانوان جامعه کسب دومین پیروزی دختران کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ واکاوی جایگاه والای حضرت فاطمه‌ معصومه (س) | کلید بهشت در دستان بانوی کرامت است لزوم تولید و نصب المان‌هایی با محوریت حضور حماسی زنان در شهر مشهد نیم نگاهی به خرید پرحاشیه تیم فوتسال بانوان پرسپولیس | آیا شهرت به تنهایی کافی است؟ اختصاص تیتر روزنامه بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ به عملکرد تیم ملی کبدی بانوان ایران غروب غربت بانوی بهشت | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شام وفات حضرت معصومه (س) آیا حضرت فاطمه معصومه (س) شهید شدند؟ درباره فیلم «اخت الرضا» | روایت سینمایی سفر بانوی کرامت، حضرت فاطمه معصومه (س) از مدینه تا قم + زمان پخش روایت تصویری از آینده ایران دختران کشور؛ محور برگزاری رویداد «کمیکستان» خانه‌داری | چرا پوره سیب‌زمینی، چسبنده و لاستیکی می‌شود؟ درباره اجرای مهارت «تفاهم بر سر تفاوت‌ها» در زندگی مشترک چه می‌دانید؟ سرمربی جدید تیم هندبال بانوان استقلال چه کسی است؟ بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ - ناگویا | تیم ملی کبدی زنان ایران مقابل ژاپن به برتری رسید دو سوم مبتلایان به آلزایمر را زنان تشکیل می‌دهند طرز تهیه دلمه برگ مو در خانه + فیلم «در غم بانوی بهشت» | رواق نجمه خاتون (س) حرم رضوی میزبان بانوان در شب وفات حضرت معصومه (س) ضرغامی: از وضعیت بی‌حجابی و ولنگاری جامعه رنج می‌برم
سرخط خبرها
صدور مجوز مراکز همسرگزینی توسط وزارت ورزش و جوانان | همسریابی قانونی فقط در ۱۲۰ مرکز مجاز

صدور مجوز مراکز همسرگزینی توسط وزارت ورزش و جوانان | همسریابی قانونی فقط در ۱۲۰ مرکز مجاز

  • کد خبر: ۲۱۳۵۱۷
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۴
مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲۰ مرکز همسان‌گزینی از ما مجوز دریافت کرده و در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: ما به هیچ سایتی مجوز نمی‌دهیم بلکه به مراکز مجوز ارائه می‌کنیم، البته این مراکز می‌توانند دارای سایت هم باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلمین مهدی متقی‌فر با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲۰ مرکز همسان‌گزینی از ما مجوز دریافت کرده و در حال فعالیت هستند، اعلام کرد: ما به هیچ سایتی مجوز نمی‌دهیم بلکه به مراکز مجوز ارائه می‌کنیم، البته این مراکز می‌توانند دارای سایت هم باشند.

وی درباره فعالیت سایت‌های همسریابی بیان کرد: طبق تبصره ماده ۳۷ قانون جوانی جمعیت، ما متولی صدور مجوز مراکز همسان‌گزینی یا فعال در انتخاب همسر هستیم و این کار را از سال ۱۴۰۱ آغاز کرده‌ایم.

متقی‌فر با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۱۲۰ مرکز همسان‌گزینی از ما مجوز دریافت کرده و در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: ما به هیچ سایتی مجوز نمی‌دهیم بلکه به مراکز مجوز ارائه می‌کنیم، البته این مراکز می‌توانند دارای سایت هم باشند.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اینکه در حال حاضر تمامی پلتفرم‌های فعال در این حوزه با دریافت مجوز مراکزی را تأسیس کردند تا در کنار آن فعالیت کنند، گفت: وزارت ورزش و جوانان در این حوزه پلتفرم یا سایتی ندارد و ما تنها متولی صدور مجوز هستیم.

وی همچنین اعلام کرد: دوم و سوم اسفندماه رویداد ملی صبا را برگزار خواهیم کرد؛ باتوجه به اینکه برای ۱۲۰ مرکز همسان‌گزینی در سراسر کشور مجوز صادر کرده‌ایم، رویداد ملی صبا دومین رویدادی است که یکی از آن‌ها اردیبهشت‌ماه برگزار شده و دومین رویداد آن دوم و سوم اسفندماه برگزار خواهد شد.

متقی‌فر ادامه داد: میزبان تمام این مراکز با هدف هم‌افزایی و شبکه‌سازی و تجربه نگاری در حوزه همسان‌گزینی هستیم، زیرا مدل‌های متفاوتی در سراسر کشور در حوزه همسان‌گزینی در حال انجام است. تجربه نگاری در این حوزه کمک می‌کند تا درصد موفقیت این مراکز افزایش پیدا کند، علاوه بر این نیز حمایت‌هایی از این مراکز داریم، زیرا یکی از مهم‌ترین مسئله‌های ازدواج، پیدا کردن گزینه مناسب برای ازدواج است.

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی جوانان گفت: مهمترین شاخص‌هایی که برای این مراکز ترسیم می‌کنیم بحث اطمینان، امانت‌داری و شاخص‌های آموزش و مشاوره پیش از ازدواج است. به عبارتی مراکز ما صرفا با مراجعه، کسی را معرفی نمی‌کنند. در این مراکز مشاوره و آموزش بسیار پررنگ است و آنجا معیار‌های انتخاب را به جوانان آموزش می‌دهند و در نهایت باتوجه به خصیصه‌ها و شخصیتی که وجود دارد، روانشناسی صورت می‌گیرد و فرد همسان به آن‌ها معرفی می‌شود و اگر دو طرف این شرایط را بپذیرند به یکدیگر معرفی خواهند شد.

وی در خصوص آمار‌های ازدواج و طلاق طی ۹ ماهه سال جاری نیز بیان کرد: به صورت کلی در ۹ ماهه امسال نسبت به سال گذشته در ازدواج کاهش نامحسوسی داشتیم و در آمار طلاق نیز رشدی وجود نداشته است.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.