مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی بِلاگری یا بَلاگری؟ زندگی در قاب فالوئر‌ها درباره نمایشگاه عکاسی فاطمه حسنی با عنوان «خاک جان» در مشهد | دوربین عکاس؛ پلی میان واقعیت و روایت سهم قابل‌توجه زنان در بحث پژوهش آغاز ثبت نام تسهیلات ویژه به زنان روستایی و عشایری دعوت از تیم ملی فوتسال بانوان ایران برای حضور در یک تورنمنت ۴جانبه روایت خبرنگار شهرآرا از دیدار با آیت‌الله علم‌الهدی، امام‌جمعه مشهد| شهر برای بانوان باید مناسب‌سازی شود یک پیمانه برنج، کمتر گفت‌وگو با زهرا داوری درباره کتاب «شیرین‌تر از خواب» و جایگاه لالایی در ادبیات کودک | زمزمه‌هایی برای آرام‌کردن جهان سهم ۶۴ درصدی زنان در مدیریت کسب و کار‌های اینترنتی کشور روایت زنی که امدادگری را از جوانی تا امروز ادامه داده است زنگ امید در حاشیه شهر مشهد تربیت زن تراز انقلاب اسلامی؛ محور اقدامات و فعالیت‌های بسیج خراسان رضوی
سرخط خبرها
لزوم حذف نگاه سهمیه‌ای به حضور نامزد‌های زن در لیست‌های انتخاباتی

لزوم حذف نگاه سهمیه‌ای به حضور نامزد‌های زن در لیست‌های انتخاباتی

  • کد خبر: ۲۱۳۹۲۵
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۶
یک نماینده زن در مجلس شورای اسلامی گفت: حضور بانوان در لیست‌های انتخاباتی نباید سهمیه‌ای باشد بلکه باید در تقسیم نامزدها در لیست‌ها شایسته سالاری در نظر گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از نمایندگان زن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رویکرد برخی جریانات سیاسی در تدوین لیست‌های انتخاباتی در رابطه با حضور زنان گفت: حضور بانوان در لیست‌های انتخاباتی نباید سهمیه‌ای باشد بلکه باید در تقسیم نامزد‌ها در لیست‌ها شایسته سالاری در نظر گرفته شود؛ شاید در یک موقعیت واحد یک خانم در رویکرد و عملکرد خود کارنامه بهتری نسبت به دیگران داشته باشد، اما حضور زنان در لیست‌ها همچنان براساس سهمیه بندی رقم می‌خورد که اتفاق خوبی نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم رعایت دو اصل تعهد محوری و تخصص محوری در تصمیم گیری برای حضور نامزد‌ها در لیست‌های انتخاباتی اظهار کرد: مبنای حضور افراد در لیست‌های انتخاباتی باید شایسته سالاری باشد و اگر قرار است برای حل مشکلات مردم اقدام واقعی صورت گیرد، بهتر است در این خصوص طبق تخصص افراد و کمیسیون‌های تخصصی اقدام شود چراکه در این کمیسیون‌های تخصصی است که باید یکسری ریل گذاری‌ها و اقدامات صورت گیرد.

رفیعی افزود: اگر فردی بدون تخصص و فقط به دلیل شرایط سیاسی وارد مجلس شود، اساساً نمی‌تواند در برخی موضوعات نظر درستی اتخاذ کند. بسیاری از مشکلات کشور به همین دلیل است؛ همین موضوع را می‌توانیم به حضور زنان نیز تعمیم دهیم؛ حضور بانوان در لیست‌های انتخاباتی نباید به صورت سهمیه‌ای باشد بلکه باید بر مبنای شایسته سالاری باشد؛ ممکن است در یک موقعیت واحد یک خانم در رویکرد و عملکرد سوابق بهتری داشته باشد، اما امروز این اتفاق رخ نمی‌دهد و حضور بانوان در لیست‌ها براساس سهمیه بندی صورت می‌گیرد که اتفاق خوبی نیست.

این نماینده مجلس تاکید کرد: باید سقف‌های شیشه‌ای برای حضور فعال زنان در ساحت‌های مختلف از جمله نمایندگی مجلس برداشته شود و مطابق خواست صریح رهبری که بار‌ها مطرح کردند اصل و مبنا «شایسته سالاری» باشد.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.