روایت هایی مستندگونه از اهدای طلا توسط زنان به محور مقاومت در کتاب «جان و دل» صدور پیام دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) خطاب به بانوان و مادران ایرانی| امروز پیام نذر‌های مادران ایران به جهانیان رسیده است مهم‌ترین مأموریت زن تراز انقلاب اسلامی چیست؟ نقش مهم وراثت در چندقلوزایی اشک عشق پای دوخت ۱۳هزار لباس برای مراسم جهانی شیرخوارگان حضرت علی‌اصغر(ع) در حرم مطهر رضوی پیمان عاشقانه زوج‌های مشهدی در دل روز‌های جنگ تربیت بانوان کنشگر بین‌المللی، اولویت مهمی برای دوران پساجنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی به ایران مشهدی‌ها الگویی از مقاومت، امید و عشق به زندگی در سایه جنگ شهادت یاسمین باکوئی در حملات رژیم صهیونیستی، داغی بر دل دانشگاه شریف شهدای پزشک زن ایرانی در حمله رژیم صهیونیستی را بشناسیم؟ توصیه‌های یک روانشناس برای پر کردن اوقات فراغت کودکان با رویکردی هوشمندانه خانواده‌های شهدا «خاکریز دوم» در برابر دشمنان هستند ۱.۸ میلیون بانوی در  سن باروری، مخاطب طرح ملی آمایش امید در  مشهد درباره عوارض سزارین‌های تقویمی| تنها ۲ تا ۳ درصد سزارین‌ها به درخواست مادر است خرده‌روایت‌هایی از زبان ۴۰ زن و همسر بازمانده از فاجعه انفجار هم‌زمان ۴ هزار پیجر در لبنان در کتاب «دشواری مبارک» سهم خراسان جنوبی از تسهیلات فرزندآوری تنها ۰.۴۵ درصد است زنان، کنترل‌گران عاطفی جامعه در بحبوحه جنگ مادر، روح خانه ایرانی و زیرساخت آن است
سرخط خبرها
سلیمی: مادران بخاطر آینده فرزندان و ترسیم هویت زن ایرانی باید در انتخابات شرکت کنند

سلیمی: مادران بخاطر آینده فرزندان و ترسیم هویت زن ایرانی باید در انتخابات شرکت کنند

  • کد خبر: ۲۱۴۵۸۹
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۹
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده گفت: مادران برای ساخت آینده فرزندان، ترسیم هویت درست زنان در جامعه و حفظ وطن لازم است در انتخابات شرکت کنند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه سلیمی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اهمیت مشارکت زنان در انتخابات اظهار کرد: اگر از نگاه یک مادر صحبت کنم شاید بهتر باشد. مادر همیشه نگران آینده فرزندش است و دغدغه شغل و آسایش و رفاه او و خانواده‌اش را دارد، آینده‌ای که قرار است در وطنش ساخته شود، از این رو تصمیم گیری برای ساخت این آینده اهمیت پیدا می‌کند.

سلیمی به نقش زنان در ادوار مختلف اشاره کرده و افزود: با توجه به اینکه ما پایداری زنان را قبل انقلاب و بعد از آن دیدیم که زنان چطور در برهه‌های مختلف نقش آفرینی کردند تا از وطنشان دفاع کنند. حفظ خاک و وطن مهمترین مسئله کشور بوده و است همانطور که برای حفظ وطن تا بحال صد‌ها هزار نفر شهید شدند.

رئیس برنامه و بودجه شورای شهر مشهد بیان کرد: انتخاب نمایندگانی که نماینده ما در ساختار‌های شهری و دولتی باشند حق ماست. نمایندگانی که در وضعیت زندگی و معیشت مردم دایره اثر دارند، به ویژه تصمیماتی که در خصوص بودجه گرفته می‌شود می‌تواند اهمیت نقش نمایند‌ه‌ها را مشخص سازد.

سلیمی تاکید کرد: با توجه به نقش نمایندگان، زنان با دقت نظر ویژه‌ای باید کاندید‌های خود را انتخاب کنند تا موضوعات و نیاز‌های زنان را به خوبی بشناسند و در راستای آن‌ها تصمیم گیری کنند.

وی درباره ویژگی‌های نمایندگان اصلح خاطرنشان کرد: نمایندگان مردم باید افرادی باشند که سربلندی وطن ملاک عملشان باشد. با فساد مبارزه کنند، ارتباط با مردم را بعد از انتخاب نیز حفظ کنند همچنان که رهبر انقلاب سال‌هاست دیدار با اقشار مختلف مردم را در برنامه‌های خود دارند که می‌تواند الگویی برای مسئولان حاکمیتی باشد.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد با بیان این مطلب که ملاک انتخاب نمایندگان مجلس از سوی مردم مهم است ابراز کرد: نماینده‌ای که می‌خواهد نماینده مردم باشد باید با کف جامعه ارتباط داشته باشد تا مسائل را بداند و از مردم بشنود و آن‌ها را تبدیل به قانون کند، همچنین بر عملکرد دولت در راستای اجرای قانون‌ها نظارت کافی و لازم داشته باشد.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر گفت: طبق آمار بیشترین کسانی که در استان و مشهد دوره قبل پای صندوق‌های رای آمدند زنان بودند. مردم مشهد متدین هستند و با نگاه به تکلیف گرایی و برای حفظ نظام وارد عرصه سیاسی شدند.

سلیمی با اشاره به دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف زنان تصریح کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبری، مادران مهمترین نقش را داخل خانه دارند و می‌توانند در عرصه انتخابات کاری کنند که فرزندان و همسرانشان تحقیق کنند و فعال باشند. باید مادران، قصه وطن را برای فرزندانشان بیان کنند و خدماتی که جریان انقلاب در طول ۴۵سال برای زنان رقم زده است و هویتی که برای زن ایرانی ترسیم کرده است را بیان کنند تا هویت و عزت نفس خود را فراموش نکنند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.