کمک بیش از ۱۷.۵ میلیارد تومانی خانم دکتر نیکوکار به درمان بیماران دیالیزی برگزاری همایش «پایه دوچرخه سواری» با حضور ۳۵۰ نفر از بانوان منطقه ۶ مشهد فرشته کریمی به پرسپولیس پیوست آغاز مسابقات قهرمانی آزاد تنیس روی میز زنان کشور از امروز (۱۵ شهریور ۱۴۰۵) زوج‌درمانی، «ایستگاه آخر» نیست! | معرفی نشانه‌های در خطر بودن سیستم زندگی مشترک خانه‌داری | سبزیجات زیرزمینی را حتما در آب سرد بپزید مهریه؛ نشان تعهد و محبت یا بهای رهایی؟ دوره پیش‌یائسگی می‌تواند سال‌ها پیش از یائسگی آغاز شود برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان | از ویژه‌برنامه‌های رواق حضرت نجمه خاتون (س) تا نشست «نقش همسران در آرامش خانه» (۱۵ شهریورماه) آیا تیم خاتون بم به مرحله یک چهارم لیگ قهرمانان زنان آسیا می‌رسد؟ کاهش ۱۰ ساله سن شیوع سرطان پستان در کشور نسبت به میانگین جهانی منطق دینی مهریه چه می‌گوید؟ | وقتی هدیه، ابزار رقابت می‌شود قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟
سرخط خبرها
بیانات مقام معظم رهبری درباره حضور موثر بانوان در انتخابات | نقش بانوان در مقدرات اساسی کشور

بیانات مقام معظم رهبری درباره حضور موثر بانوان در انتخابات | نقش بانوان در مقدرات اساسی کشور

  • کد خبر: ۲۱۴۶۰۲
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۰:۳۴
کمتر از ۱۲ ساعت تا آغاز مهم‌ترین رویداد سیاسی کشور مانده است. اتفاقی که نه تنها سرنوشت ۴ ساله کشور، بلکه با ورود قانونگذاران به مجلس، سرنوشت آینده ایران را رقم می‌زند.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی فردا، جمعه ۱۱ اسفندماه در سراسر کشور برگزار می‌شود که ۱۵ هزار و ۲۰۰ نامزد انتخاباتی برای تصاحب ۲۹۰ کرسی مجلس با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

رهبر معظم انقلاب نه تنها در این دوره از انتخابات بلکه در دوره‌های قبل نیز به حضور حداکثری تمامی اقشار مردم به خصوص بانوان تاکید فراوان داشته‌اند.

رهبر انقلاب بر این مهم تاکید دارند که زن مسلمان ایرانی دارای هویت والایی است و بر این اساس می‌تواند پشتیبان و پیشران جامعه در عرصه‌های مختلف سیاسی و اجتماعی و فرهنگی باشد؛ چراکه مهم‌ترین و کلیدی‌ترین نقش در خانواده برعهده او است.

ایشان ۲۲ آذر ماه ۱۳۶۸ خطاب به بانوان فرمودند: «باید در میدان سیاست، در صحنه انقلاب، در کارهایى که نظام اجتماعى از شما می‌طلبد، در انتخابات، در میدان جنگ، در عرضه کردن خواست انقلابى و ملّى خود در سطح کشور و جهان، در بیان اراده سیاسى خودتان، در میدان هاى سیاست و انقلاب حضور داشته باشید؛ در راه‌پیمایى باشید، در سازندگى باشید، در میدان جنگ باشید، در انتخابات باشید، در بیان عقیده‌ سیاسى خودتان آنجایى که باید اظهار عقیده کرد و واجب است اظهار عقیده، در تعیین سرنوشت کشور و انقلاب حضور داشته باشید.»

مقام معظم رهبری به حضور بانوان در میدان تاکید فراوان دارند. ایشان ۲۸ شهریور ماه ۱۳۷۵ فرمودند: «حضور زنان در مبارزات عمومی و سیاسی، یک نقش چندگانه داشت. مرد یک نفر بود و خودش می‌آمد در مبارزات یا در اجتماعات و راهپیمایی‌ها شرکت می‌کرد. همین و بس! اما وقتی زنِ خانه، خود را در مبارزه سهیم می‌دانست و وارد میدان می‌شد، در واقع خانه‌ای را که در آن، مرد و زن و فرزندان هستند، به صحنه می‌آورد و خانواده‌ای را در میدانِ مبارزه حاضر می‌کرد. در جنگ نیز همین‌طور بود.»

آیت الله خامنه‌ای در دیدار دی ماه امسال خود با هزاران نفر از زنان و دختران به مناسبت ولادت حضرت زهرا(س) به حضور بانوان در انتخابات نیز اشاره کرده و بیان داشتند: «دخالت در سیاست و در مقدرات اساسی کشور وظیفه زنان و تکلیف زنان است؛ حق زنان و تکلیف زنان است؛ یعنی واجب کردند که زن‌ها بایستی در مقدرات کشور و وظایف اساسی کشور دخالت کنند و وارد بشوند.»

ایشان در بخش دیگری از بیانات خود در این دیدار فرمودند: «شما بانوان و خانم‌های عزیز می‌توانید نقش ایفا کنید. مهم‌ترین نقش شما هم در داخل خانه است؛ مادر‌ها می‌توانند نقش ایفا کنند، وادار کنند فرزندان را و همسر را برای اینکه در زمینه‌ انتخابات فعال باشند و درست تحقیق کنند. زن‌ها در برخی از مسائلِ شناختِ اشخاص و راهبرد‌ها و جریان‌ها، دقیق‌تر و ظریف‌تر از مرد‌ها نگاه می‌کنند و نقاطی را پیدا می‌کنند؛ [لذا]در شناخت نامزد‌های انتخاباتی، در حضور در پای صندوق‌ها، هم در داخل خانه و هم در خارج خانه می‌توانید نقش ایفا کنید.»

رهبر معظم انقلاب همچنین فرمودند: «آنچه که برای مردم در این انتخابات و همه گزینش‌های ملی و انتخابات مهم است، این است که سطح کارآمدی نظام روزبه‌روز ارتقا پیدا کند، این اساس مسئله است» و این مهم باید بر اساس چهار خصوصیت مشارکت قوی، رقابت واقعی، سلامت و امنیت شکل گیرد.

بر مبنای بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای بانوان در هر دو عرصه می‌توانند نقش ایفا کنند و مؤثر باشند؛ هم در حضور حداکثری و مشارکت پایدار و هم در انتخاب انسان‌های وارسته.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.