شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور سهم زنان جهان از مشاغل پردرآمد چقدر است؟ چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا
سرخط خبرها
جنبش جهانی تعهد به خانواده در نشست سازمان ملل

جنبش جهانی تعهد به خانواده در نشست سازمان ملل

  • کد خبر: ۲۱۵۳۲۲
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۹
مدیر کل امور بین‌الملل معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری، در شصت و دومین نشست کمیسیون اجتماعی ملل متحد در نیویورک حضور یافت.

به گزارش شهرآرانیوز، خدیجه کریمی ضمن برشمردن دستاورد‌های ایران در حوزه زنان و خانواده و اقدامات دولت جمهوری اسلامی ایران برای تحکیم و تقویت بنیان خانواده، خواستار پیوستن کشور‌ها به «جنبش جهانی تعهد به خانواده» شد؛ این جنبش از سمت رییس جمهور کشورمان در نشست هفتاد و هشتم مجمع عمومی سازمان ملل مطرح شده است.

کریمی در حمایت از خانواده‌های فلسطینی در این نشست سازمان ملل اظهار داشت: ضروری است که نیازها، مشکلات و مسائل بازماندگان خانواده‌های غزه که شاهد مصائب جنگ بوده‌اند و درد جانکاه از دست دادن عزیزانشان را با تمام وجود احساس کرده‌اند، در این نشست مورد توجه قرار گیرد. اسرائیل، آخرین رژیم آپارتاید و تنها رژیم در جهان است که به رغم وجود قوانین بین‌المللی، آشکارا نژادپرستی را اعمال و آن را قانونی کرده و تلاش می‌کند بر موج مشروعیت بین‌المللی سوار شود.

در همین حین نماینده رژیم صهیونسیتی در مقام اعتراض به سخنان کریمی، این ادعا را انکار کرده و دست به توهین زد.

مدیرکل امور بین‌الملل معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در پاسخ به ادعا‌های واهی رژیم کودک کش گفت: تاریخ شرم‌آور بیش از ۷۵ ساله اسرائیل را می‌توان در چند کلمه خلاصه کرد، اشغال، وحشی‌گری، قتل عام و نقض آشکار حقوق بشر و قوانین بشردوستانه، رژیم صهیونیستی یک رژیم به شدت واپس‌گرا بوده که با استفاده از فناوری‌های پیشرفته که برخی قدرت‌ها در اختیار او گذاشته‌اند، وانمود می‌کند که مترقی است.

فهرست طولانی و تاریک جنایات و وحشی‌گری این رژیم، اعم از تروریسم دولتی و جنایت علیه بشریت، تهدیدی جدی برای صلح و امنیت منطقه‌ای و بین‌المللی است.

اظهارات نماینده کشورمان مورد تایید و حمایت سایر هیات‌های دیگر کشور‌ها از جمله ترکیه، پرو، افریقای جنوبی و قطر قرار گرفت.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.