ابتلا به افسردگی شدید، از عوارض مهم سقط جنین معرفی گیاهان آپارتمانی مناسب برای اتاق نوزاد فصل دوم برنامه تلویزیونی مهنا به بررسی نقش زنان در عرصه مقاومت می‌پردازد بلغورشیر، غذای کمکی مناسب برای کودکان ۱۰ تا ۱۲ماهه پرداخت تسهیلات فرزندآوری در آستانه ۴۰ همت قرار گرفت حمایت دولت از زنان سرپرست‌خانوار، از طریق توسعه مشاغل خانگی توضیحات سازمان اداری و استخدامی کشور درباره آیین نامه دورکاری مادران شاغل (۲ بهمن ۱۴۰۳) بازگشت ساره بیات به جشنواره فیلم فجر با فیلم سینمایی «چشم بادومی» رفع نیاز کودکان به تعاملات اجتماعی بیرون از خانواده با رفتن به مهدکودک از هر ۴ زن یک نفر به میگرن مبتلا است لزوم توجه والدین به نقش تربیتی بازی‌های خانوادگی در کودکان تصویب اولویت‌های موضوعی منشور زنان در جلسه شورای فرهنگی و اجتماعی خانواده و زنان همسر شهید برونسی درگذشت گفت و گو با زنی جوان که با موتورسیکلت به مشتریانش مواد مخدر می رساند | رؤیا‌های سوخته «رؤیا» رفع مشکلات زنان و خانواده با اجرای قوانین مرتبط با این حوزه در جامعه معرفی زنان موثر در پیشرفت ایران اسلامی در برنامه رادیویی «ایراندخت» مصرف زیاد غذا‌های فراوری‌شده، عامل مهم ابتلا به سرطان روده بزرگ در زنان هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره پدیده زنانه شدن سالمندی
سرخط خبرها
هشدار به زنان بیش از ۴۰ سال؛ این سرطان در کمین شماست!

هشدار به زنان بیش از ۴۰ سال؛ این سرطان در کمین شماست!

  • کد خبر: ۲۱۶۰۱۰
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
زنان باید نسبت به علائم هشداردهنده و اولیه سرطان سینه هوشیار بوده و با مشاهده آن‌ها هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص زنان و زایمان توصیه کرد که تمام زنان از سن ۴۰ سال به بعد سالانه ماموگرافی و غربالگری سرطان سینه را انجام دهند.

دکتر طراوت فاخری از سرطان سینه به عنوان یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در میان زنان یاد کرد و افزود: تقریبا از هر ۸ تا ۹ زن یک نفر مبتلا به این نوع سرطان است و این نوع سرطان شیوع بالایی دارد.

وی با بیان اینکه عمده موارد ابتلا به این نوع سرطان از حدود ۴۰ سالگی به بعد شروع می‌شود، گفت: توصیه می‌شود تمام زنان از این سن به بعد سالانه ماموگرافی و غربالگری این نوع سرطان را انجام دهند.

فاخری خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مهم سابقه ژنتیک توصیه می‌شود افرادی که در خانواده آن‌ها سابقه ابتلا به این نوع سرطان وجود دارد بین ۳۸ تا ۴۰ سالگی یکبار ماموگرافی را انجام دهند.

این متخصص زنان و زایمان با تاکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام این نوع سرطان گفت: اگر سرطان سینه در مراحل اولیه که هنوز توده کوچک است تشخیص داده شود به راحتی و با برداشتن محدوده توده تا درصد بالایی قابل درمان است.

فاخری گفت: اما در مواردی که توده در یک سینه منتشر شده و یا هر دو سینه درگیر شده و یا توده‌هایی در زیر بغل و غدد لنفاوی مشاهده شود، قطعا کار درمان بسیار سخت خواهد بود و بیماری به شدت پیشرفت کرده است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: زنان باید نسبت به علائم هشدار دهنده و اولیه این سرطان هوشیار بوده و با مشاهده آن‌ها هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند.

وی افزود: در گام اول جهت تشخیص زودهنگام این نوع سرطان توصیه می‌شود زنان حتما معاینه شخصی را یاد بگیرند، به این صورت که هر ماه بعد از سیکل ماهانه در حمام و زیردوش آب کار معاینه را انجام داده و در صورت لمس هر گونه توده سفت و مشکوک در هر یک از سینه‌ها حتما آن را جدی گرفته و به پزشک مراجعه کنند.

فاخری گفت: وجود توده در سینه ممکن است با علائم دیگر مانند تغییر رنگ و ظاهر سینه‌ها هم همراه باشد و پرتقالی شدن رنگ سینه‌ها و دانه‌دار شدن و فرورفتگی در آن‌ها نشانه توده‌های بدخیم است.

این متخصص زنان و زایمان افزود: بانوان باید هر ماه تقارن سینه‌ها را بررسی کرده و هرگونه غیرقرینگی در سینه‌ها را جدی بگیرند.

وی تصریح کرد: همچنین خارش‌های طولانی مدت و مزمن هم نشانه دیگری است که باید جدی گرفته شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.