مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
هشدار به زنان بیش از ۴۰ سال؛ این سرطان در کمین شماست!

هشدار به زنان بیش از ۴۰ سال؛ این سرطان در کمین شماست!

  • کد خبر: ۲۱۶۰۱۰
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
زنان باید نسبت به علائم هشداردهنده و اولیه سرطان سینه هوشیار بوده و با مشاهده آن‌ها هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، یک متخصص زنان و زایمان توصیه کرد که تمام زنان از سن ۴۰ سال به بعد سالانه ماموگرافی و غربالگری سرطان سینه را انجام دهند.

دکتر طراوت فاخری از سرطان سینه به عنوان یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در میان زنان یاد کرد و افزود: تقریبا از هر ۸ تا ۹ زن یک نفر مبتلا به این نوع سرطان است و این نوع سرطان شیوع بالایی دارد.

وی با بیان اینکه عمده موارد ابتلا به این نوع سرطان از حدود ۴۰ سالگی به بعد شروع می‌شود، گفت: توصیه می‌شود تمام زنان از این سن به بعد سالانه ماموگرافی و غربالگری این نوع سرطان را انجام دهند.

فاخری خاطرنشان کرد: با توجه به نقش مهم سابقه ژنتیک توصیه می‌شود افرادی که در خانواده آن‌ها سابقه ابتلا به این نوع سرطان وجود دارد بین ۳۸ تا ۴۰ سالگی یکبار ماموگرافی را انجام دهند.

این متخصص زنان و زایمان با تاکید بر اهمیت تشخیص زودهنگام این نوع سرطان گفت: اگر سرطان سینه در مراحل اولیه که هنوز توده کوچک است تشخیص داده شود به راحتی و با برداشتن محدوده توده تا درصد بالایی قابل درمان است.

فاخری گفت: اما در مواردی که توده در یک سینه منتشر شده و یا هر دو سینه درگیر شده و یا توده‌هایی در زیر بغل و غدد لنفاوی مشاهده شود، قطعا کار درمان بسیار سخت خواهد بود و بیماری به شدت پیشرفت کرده است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تاکید کرد: زنان باید نسبت به علائم هشدار دهنده و اولیه این سرطان هوشیار بوده و با مشاهده آن‌ها هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنند.

وی افزود: در گام اول جهت تشخیص زودهنگام این نوع سرطان توصیه می‌شود زنان حتما معاینه شخصی را یاد بگیرند، به این صورت که هر ماه بعد از سیکل ماهانه در حمام و زیردوش آب کار معاینه را انجام داده و در صورت لمس هر گونه توده سفت و مشکوک در هر یک از سینه‌ها حتما آن را جدی گرفته و به پزشک مراجعه کنند.

فاخری گفت: وجود توده در سینه ممکن است با علائم دیگر مانند تغییر رنگ و ظاهر سینه‌ها هم همراه باشد و پرتقالی شدن رنگ سینه‌ها و دانه‌دار شدن و فرورفتگی در آن‌ها نشانه توده‌های بدخیم است.

این متخصص زنان و زایمان افزود: بانوان باید هر ماه تقارن سینه‌ها را بررسی کرده و هرگونه غیرقرینگی در سینه‌ها را جدی بگیرند.

وی تصریح کرد: همچنین خارش‌های طولانی مدت و مزمن هم نشانه دیگری است که باید جدی گرفته شود.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.