قضاوت ۲ بانوی داور ایرانی در مسابقات فوتبال بازی‌های آسیایی ژاپن حضرت معصومه (س)؛ الگوی جامع زن مسلمان | هجرتی تاریخی که با ولایت پیوند داشت ازدواج موفق، یک مسابقه برای پیدا کردن کامل‌ترین آدم نیست | بررسی معیار‌های درست انتخاب همسر انجام پژوهشی درباره یائسگی و سلامت زنان توسط محققان ایرانی | نظام سلامت به سمت رویکردی پیشگیرانه و منسجم حرکت کند در نکوهش یک زندگی چهارقسطه فعالیت ۸۹ هزار زن در تعاونی‌های کشور | مشارکت ۱۴ درصدی زنان در اقتصاد، هدررفت نیروی انسانی است میزان ابتلا به سرطان در زنان برخی از استان‌های کشور بالاست | مهمترین عوامل افزایش خطر چیست ؟ آشپزی | چگونه خورش فسنجون با مرغ را مجلسی و رستورانی بپزیم؟ هجرت حضرت معصومه(س) از مدینه به قم، حامل پیامی درباره امامت بود سرزنش، قاتل خاموش زندگی مشترک | راهکار‌های مناسب کدامند؟ برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی
سرخط خبرها
هفته زن، فرصتی مناسب برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی

هفته زن، فرصتی مناسب برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۳۷۷۶۰۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هفته زن فرصت مناسبی برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی است، گفت: انقلاب اسلامی، الگویی نو از زن مسلمان ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد چکشیان با بیان اینکه هفته زن فرصت مناسبی برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی، الگویی نو از زن مسلمان ارائه کرد که در آن نقش تربیتی، مادرانه و تاریخ‌ساز زنان در کنار نقش اجتماعی آنان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: هر تحولی در تاریخ، پشتوانه‌ای از تربیت مادرانه و نگاه زنانه داشته و این دو نقش در اندیشه انقلاب اسلامی، هم‌زمان و مکمل یکدیگر دیده شده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: پیش از انقلاب، کمتر از ۲۵ درصد دانشجویان کشور را زنان تشکیل می‌دادند؛ اما امروز بیش از ۵۲ درصد دانشجویان دختر هستند. همچنین سهم زنان در هیئت علمی دانشگاه‌ها از حدود ۱۴ درصد به بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته و این حضور رو به رشد ادامه دارد.

چکشیان رشد تعداد داوران زن در مسابقات ملی و بین‌المللی را از دیگر شاخص‌های تقویت نقش اجتماعی زنان دانست و تصریح کرد: این دستاورد‌ها نتیجه نگاهی است که انقلاب اسلامی نسبت به زن مسلمان معرفی کرد؛ نگاهی که در آن نقش اجتماعی و نقش تربیتی زنان در کنار هم دیده می‌شود و این موضوع باید در این ایام بیش از پیش تبیین شود.

وی با اشاره به جایگاه تاریخی زنان بزرگ در فرهنگ اسلامی اظهار داشت: همان‌گونه که بار‌ها گفته‌ام، نقش غیرمستقیم و تربیتی حضرت زهرا (س) و نقش اجتماعی حضرت زینب (س) در تاریخ اسلام، نقشی بی‌بدیل است. حذف حضور آنان، به معنای حذف بخش مهمی از تاریخ است. این نگاه اصیل اسلامی در گذر زمان کمرنگ شده بود و انقلاب اسلامی آن را دوباره احیا کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پیشرفت ورزش کارگری بانوان گفت: امروز مسابقات قهرمانی کشور، جام آزاد، و رقابت‌های شرکت‌ها برای بانوان برگزار می‌شود و برای نخستین بار دو لیگ اختصاصی زنان در ورزش کارگری شکل گرفته است. حضور سازمان‌یافته و حرفه‌ای بانوان در جامعه کارگر روزبه‌روز در حال گسترش است و این روند نویدبخش آینده‌ای پررونق در ورزش بانوان خواهد بود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.