حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج هستند با سالم‌ترین رژیم‌های غذایی کاهش وزن بیشتر آشنا شویم زنان در ابتلا به افسردگی فصلی مستعدتر هستند آشنایی با راهکار‌های استفاده از مرطوب‌کننده مناسب ظرف‌های کثیف را در سینک ظرفشویی رها نکنید بررسی اعتبارات اختصاص یافته به کارت امید مادران در سال ۱۴۰۵ برگزاری هفته سیزدهم لیگ برتر زنان بسکتبال باشگاه‌های کشور از فردا (سه‌شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در حال افزایش است نائب قهرمانی نماینده تنیس بانوان کشورمان در تور جهانی ترکیه ضرورت مصرف مواد غذایی سرشار از آهن در دوران قاعدگی ماموگرافی کلید طلایی تشخیص زودهنگام و درمان قطعی سرطان پستان است بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ پدر، قهرمان خاموش زندگی دختران
سرخط خبرها
هفته زن، فرصتی مناسب برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی

هفته زن، فرصتی مناسب برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی

  • کد خبر: ۳۷۷۶۰۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه هفته زن فرصت مناسبی برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی است، گفت: انقلاب اسلامی، الگویی نو از زن مسلمان ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد چکشیان با بیان اینکه هفته زن فرصت مناسبی برای پرداختن به «الگوی سوم زن» در اندیشه انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: انقلاب اسلامی، الگویی نو از زن مسلمان ارائه کرد که در آن نقش تربیتی، مادرانه و تاریخ‌ساز زنان در کنار نقش اجتماعی آنان قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: هر تحولی در تاریخ، پشتوانه‌ای از تربیت مادرانه و نگاه زنانه داشته و این دو نقش در اندیشه انقلاب اسلامی، هم‌زمان و مکمل یکدیگر دیده شده‌اند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: پیش از انقلاب، کمتر از ۲۵ درصد دانشجویان کشور را زنان تشکیل می‌دادند؛ اما امروز بیش از ۵۲ درصد دانشجویان دختر هستند. همچنین سهم زنان در هیئت علمی دانشگاه‌ها از حدود ۱۴ درصد به بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته و این حضور رو به رشد ادامه دارد.

چکشیان رشد تعداد داوران زن در مسابقات ملی و بین‌المللی را از دیگر شاخص‌های تقویت نقش اجتماعی زنان دانست و تصریح کرد: این دستاورد‌ها نتیجه نگاهی است که انقلاب اسلامی نسبت به زن مسلمان معرفی کرد؛ نگاهی که در آن نقش اجتماعی و نقش تربیتی زنان در کنار هم دیده می‌شود و این موضوع باید در این ایام بیش از پیش تبیین شود.

وی با اشاره به جایگاه تاریخی زنان بزرگ در فرهنگ اسلامی اظهار داشت: همان‌گونه که بار‌ها گفته‌ام، نقش غیرمستقیم و تربیتی حضرت زهرا (س) و نقش اجتماعی حضرت زینب (س) در تاریخ اسلام، نقشی بی‌بدیل است. حذف حضور آنان، به معنای حذف بخش مهمی از تاریخ است. این نگاه اصیل اسلامی در گذر زمان کمرنگ شده بود و انقلاب اسلامی آن را دوباره احیا کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به پیشرفت ورزش کارگری بانوان گفت: امروز مسابقات قهرمانی کشور، جام آزاد، و رقابت‌های شرکت‌ها برای بانوان برگزار می‌شود و برای نخستین بار دو لیگ اختصاصی زنان در ورزش کارگری شکل گرفته است. حضور سازمان‌یافته و حرفه‌ای بانوان در جامعه کارگر روزبه‌روز در حال گسترش است و این روند نویدبخش آینده‌ای پررونق در ورزش بانوان خواهد بود.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.