برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از سرطان‌های شایع بانوان در بوستان شهربانو امید مشهد بودجه هزینه شده برای بانوان در فدراسیون والیبال حاشیه ساز شد! احتمال جدایی یکی از مهاجمان پرسپولیس از این تیم در آستانه فصل جدید فوتبال زنان ویژه‌‍‌برنامه‌های امروز حرم مطهر رضوی برای بانوان (۱۴ شهریور ۱۴۰۵) تست قطره خون پاشنه پا از نوزاد؛ یک اقدام حیاتی برای تشخیص زودهنگام اختلالات نادر امیدهای تازه در خصوص درمان سرطان سینه بدون شیمی‌درمانی وقتی عده‌ای لباس‌های داخل خانه را در خیابان می‌پوشند ! چرا محل خواب نوزاد اهمیت زیادی در سلامت او دارد؟ تزریق ژل و فیلر یک خدمت پزشکی است یا زیبایی؟ ناکامی تیم ملی تکواندوی زنان ایران در مسابقات پاراگرندپری موجوی کره جنوبی با اثرات منفی کمال‌گرایی پنهان در زندگی مشترک آشنا شویم | معرفی راهکارهایی برای رفع این پدیده خطرناک اینفوگرافی | آموزش سواد مالی برای فرزندان آشا محرابی مهمان چهارمین قسمت برنامه «هم‌کلام» شد افزایش نرخ مشارکت اقتصادی زنان با تدوین یک نقشه راه متوازن آغاز مسابقات والیبال قهرمانی ایران منطقه جنوب دختران زیر ۱۹ سال کشور از ۱۸ شهریور ماه ۱۴۰۵ خارج‌سازی توده‌ای حدود ۳۰ سانتی‌متری از شکم و لگن یک بانوی ۴۲ ساله در کاشان آشپزی | طرز تهیه سوپ گوجه‌فرنگی ساده به روش ایتالیایی هشدار یک روانشناس نسبت به گسترش روان‌شناسی زرد در شبکه‌های اجتماعی | تعارضات زندگی مشترک با روش‌های فوری رفع نمی‌شود
سرخط خبرها
آیا متاهل‌ها بیشتر از مجرد‌ها احساس شادی می‌کنند؟

آیا متاهل‌ها بیشتر از مجرد‌ها احساس شادی می‌کنند؟

  • کد خبر: ۲۱۶۷۲۷
  • ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۴
بر اساس نظر سنجی Gallup افرادی که ازدواج کرده اند بسیار شادتر از کسانی هستند که به شکل دیگری روابط با جنس مخالف دارند یا مجرد هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، جاناتان راثول، نویسنده این نظر سنجی گفت: به هر صورتی که ما این داده‌ها را تجزیه و تحلیل کنیم، مزیت‌ها و گزینه‌های مثبت قابل توجهی از منظر نحوه ارزیابی افراد از زندگی متاهلی می‌بینیم.

در سال ۲۰۰۹ تا ۲۰۲۳، از بیش از ۲٫۵ میلیون بزرگسال در ایالات متحده پرسیده شد که آنها به زندگی فعلی خود چه نمره‌ای می‌دهند که صفر بدترین رتبه و ۱۰ بالاترین نمره بوده است. سپس محققان از پاسخ دهندگان پرسیدند که سطح شادی آنها در ۵ سال آینده چه قدر خواهد بود. بر اساس این نظر سنجی میانگین نمره برای اینکه زندگی یک فرد موفق و شاد ارزیابی شود، نمره هفت یا بالاتر برای زندگی فعلی و نمره هشت یا بالاتر برای آینده است. طبق آمار و ارقام در طول دوره نظر سنجی، حتی با در نظر گرفتن عواملی، چون سن، نژاد، قومیت، جنسیت و تحصیلات، افراد متاهل به طور مداوم سطح شادی خود را بالاتر از همتایان مجرد خود گزارش می‌کردند که بر اساس داده‌ها از ۱۲ تا ۲۴ درصد بیشتر بود.

برادفورد ویلکوکس، استاد جامعه شناسی و مدیر پروژه ملی ازدواج در دانشگاه گفت: برای داشتن یک زندگی شاد فاکتور‌های نژاد، سن، جنسیت و تحصیلات هم مهم هستند. اما به نظر می‌رسد ازدواج فاکتور مهم تری است و با ازدواج است که می‌توانید یکی از انواع بهترین زندگی را تجربه کنید. به اعتقاد او انسان موجودی اجتماعی است و به قول ارسطو پیوسته در تلاش برای ارتباط با دیگران است.

تغییر ذائقه انسان در نحوه انتخاب شریک زندگی

ایان کرنر، یک درمانگر ازدواج و خانواده گفت: ممکن است خوشبختی حاصل از ازدواج به این مربوط باشد که مردم چه انتظاری از ازدواج دارند. در فعالیت هایم در دهه‌های گذشته متوجه تغییر تدریجی مفهوم ازدواج عاشقانه به ازدواج همدم طلبانه، شده‌ام، به این معنی که افراد سعی می‌کنند همسرانی را انتخاب کنند که بهترین دوست آنها باشد تا شریک عشقی و افراد شریک زندگی خود را نه بر اساس احساسات ظاهری و زودگذر بلکه بر اساس ویژگی‌هایی انتخاب می‌کنند که احتمال ثبات و رضایت طولانی مدت را افزایش دهند.

با این حال کیفیت ازدواج‌ها بر اساس شرایط جامعه، شرایط فردی و نگاه فرهنگی به ازدواج متفاوت باشد. به همین دلیل است که در علوم اجتماعی نمی‌توان به نقطه‌ای رسید که بتوان گفت صرفا ازدواج باعث خوشبختی خواهد شد.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.