هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان | پرسپولیس صدرنشین شد، استقلال مساوی کرد طعم‌های شگفت‌انگیز غذاهای کرمانشاهی | از آش عباسعلی تا نان برنجی ‌+ دستور پخت حکم حبس الناز شاکردوست اعلام شد آیا تیم فوتبال نوجوانان دختر ایران از شرکت در مرحله انتخابی جام ملت‌های آسیا انصراف داد؟ آیا پرتودرمانی در درمان سرطان رحم موثر است؟ معرفی ۴ تیم منتخب مسابقات «کوثران جان‌فدا» در مشهد بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | بانوی جودوکار ایرانی باید برای مدال برنز مبارزه کند هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود | اوج رقابت در صدر جدول بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | سومین عضو تیم ملی جودو بانوان ایران به مرحله بعد صعود کرد استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید
سرخط خبرها
بیانیه پایانی گردهمایی جمعی از بانوان انقلابی مشهد در روز قدس

بیانیه پایانی گردهمایی جمعی از بانوان انقلابی مشهد در روز قدس

  • کد خبر: ۲۲۰۲۰۸
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۴
سکوت و انفعال نهاد‌های بین‌المللی در جریان کشتار و نسل کشی مردم مظلوم غزه توسط این رژیم در شش ماهه اخیر نیز نشان داد که جریان دفاع از حقوق بشر چقدر واهی، متناقض و دور از واقعیت است که خود اثباتی بر حقانیت جریان مقاومت فلسطین در برابر جریان سازش، مذاکره و مصالحه با اسرائیل جنایتکار است.

به گزارش شهرآرانیوز، جمعی از بانوان انقلابی مشهد به مناسبت فرارسیدن روز قدس، بیانیه‌ای در حمایت از مردم مظلوم غزه صادر کردند.

«ان تنصرو الله ینصرکم و ثبت اقدامکم

خدا را شاکریم بابت دوراندیشی حکیمانه امام عظیم الشان انقلاب اسلامی در پایه گذاری روز قدس و راهبری هوشمندانه رهبر معظم انقلاب در زنده نگاه داشتن و جهانی نمودن این میراث ارزشمند امام (ره).

اینک بعد از هفت دهه ظلم و جنایت رژیم جعلی صهیونیستی در حالی روز جهانی قدس در کشور‌های اسلامی و غیراسلامی برگزار خواهد شد که تمام پرده‌های غبارآلود رسانه‌ای کنار رفته و صحنه رویایی تمام جبهه حق در برابر تمام جبهه باطل، پیش روی جهانیان از هر رنگ و نژاد و آیین و مسلکی گشوده شده است و این وجدان بیدار نوع بشر است که باید در این نبرد تمدنی، تصمیم بگیرد در کدام جبهه بایستند، بجنگد و یا دفاع کند.

عمق جنایات وصف ناپذیر اسرائیل منحوس بعد از طوفان الاقصی، تایید کننده شکست ترمیم ناپذیر، استیصال و روند رو به زوال این رژیم در جریان ایستادگی جبهه مقاومت است که "أوهَنُ مِن بَیتِ العَنکَبوت" اسرائیل را تفسیر عینی کرده است.

سکوت و انفعال نهاد‌های بین‌المللی در جریان کشتار و نسل کشی مردم مظلوم غزه توسط این رژیم در شش ماهه اخیر نیز نشان داد که جریان دفاع از حقوق بشر چقدر واهی، متناقض و دور از واقعیت است که خود اثباتی بر حقانیت جریان مقاومت فلسطین در برابر جریان سازش، مذاکره و مصالحه با اسرائیل جنایتکار است.

امروز به برکت خون سی هزار شهید مظلوم غزه و مقاومت حماسی مردم قهرمان آن، مسئله فلسطین از پس پرده فراموشی و غفلت جهان اسلام بیرون آمده و در صدر مسائل جهان اسلام و حتی جهان ایستاده است که این جایگاه نیاز به حراست و پاسداشت جدی دارد تا حل قطعی و پایدار مسئله فلسطین که همانا نابودی کامل رژیم صهیونیستی است باذن الله.

ما بانوان انقلابی مشهدالرضا، جمعه ۱۷ فروردین همپای مردم حق جوی ایران اسلامی و دیگر آزادی خواهان دنیا با حضور در راهپیمانی جهانی روز قدس، ضمن محکوم نمودن جنایات ۷۵ ساله رژیم صهیونیستی در فلسطین بویژه جنایت اخیر در حمله به کنسولگری ایران در سوریه، با ایمان به وعده نصرت الهی بر مقاومت تا پیروزی نهایی در این جنگ تمدنی در مقابل اسرائیل غاصب و ایادی اش تاکید کرده و آمادگی خود را برای تلاش در مسیر گسترش وحدت جهان اسلام و مردمی سازی جریان مقاومت اسلامی در حمایت از فلسطین اعلام می‌داریم.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.