تکه‌های بدن‌ فرشته‌های مدرسه شجره طیبه تشییع و تدفین شدند| روزی که تابوت‌ها سبک بودند و داغ‌ها سنگین + تصاویر روایت بانوی جوان نیشابوری که بی‌هیاهو گره از کار دیگران باز می‌کند| از تهیه خیرخواهانه جهیزیه تا شکل‌گیری یک خیریه اعضای یک خانواده در بهشت کنار هم هستند+ سند معتبر اختتامیه «حدیث زندگی» در حرم مطهر رضوی | دوره‌ای که سبک زندگی ایرانی-اسلامی را آموزش داد ۷۸۵ میلیارد تومان به مادران مشمول قانون جوانی جمعیت پرداخت شد بهره‌مندی بیش از هزار نفر از بانوان منطقه ۱۰ مشهد از طرح ترنم زندگی سهم ۵۴ تا ۵۷ درصدی زنان در سرپرستی خانوار‌های تحت حمایت کمیته حمایت کشور جام جهانی تیراندازی| هانیه رستمیان دوازدهم شد حضور نمایندگان ایران در دومین سمینار ورزش بانوان کمیته پارالمپیک آسیا ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا|شهید محمدمهدی آخوندزاده طرزجانی ادعاهای عجیب دختر نوجوان در کلانتری جهاد مشهد| از حسادت کودکانه تا شکست عشقی دختران طلاق افزایش آرامش روانی اعضای خانواده با در نظر گرفتن اصول ساده در انتخاب رنگ و نور خانه طلاق صوری؛ یک پدیده چالش‌برانگیز با پیامدهای روانی گسترده نیم‌نگاهی به چالش‌های روانشناختی «زنان بیوه» | فوت همسر یکی از پراسترس‌ترین رویداد‌های زندگی افراد است مادر والامقام سه شهید البرزی به فرزندانش پیوست مشهد؛ میزبان بزرگ‌ترین رویداد ورزش دانشجویی دختران کشور ۴۲ هزار خانواده‌ دارای دوقلو یا بیشتر زیر چتر حمایت بهزیستی | از طرح مراقب همراه ویژه چه می‌دانید؟
سرخط خبرها
«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

  • کد خبر: ۲۲۳۰۹۰
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۱۸
وردلد پرس فوتو اعلام کرد عکس زنی فلسطینی که جسد کفن‌پوش خواهرزاده‌اش را در آغوش کشیده است، به عنوان عکس خبری سال ۲۰۲۴ (World Press Photo) برگزیده شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، انتخاب عکس سال نشان دهنده اهمیت یک رسانه به حرفه تخصصی خود است که مفاهیمی فراتر از یک تصویر را به بیننده منتقل می‌کند. در شصت‌وهفتمین مسابقه جهانی عکس مطبوعاتی وردپرس نیز این موضوع به خوبی مشخص است و انتخاب عکس از بین بیش از ۶۱ هزار اثر ارسالی، کار ساده‌ای نیست. جنگ‌ها و درگیری‌ها نیز یکی از بخش‌های مسابقه عکس مطبوعاتی وردپرس است و به قدری این موضوع در سال گذشته در جهان خبر غالب بود که عکس سال مطبوعات جهان در سال ۲۰۲۴ به «یک زن فلسطینی که جسد خواهرزاده‌اش را در آغوش می‌گیرد» اهدا شد که توسط عکاس رویترز، محمد سالم، گرفته شده بود.

«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

همچنین به نقل از کانال تلگرامی روزنامه نگاری جدید، عکس سال WorldPressPhoto به قدری از اهمیت برخوردار بوده که در صفحه اول سه روزنامه اسپانیایی نیز منتشر شده است.

«زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد «زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد «زنی با یک دختر مرده در غزه» برنده جایزه عکس سال WorldPressPhoto شد

ماجرای عکس زن و کودک چیست؟

به توضیح ایمنا «در این عکس ایناس ابومعمار، ۳۶ ساله، جسد خواهرزاده پنج ساله‌اش به نام «سالی» را در آغوش می‌گیرد که در حمله اسرائیل به خان‌یونس در جنوب نوار غزه به همراه مادر و خواهرش در ۱۷ اکتبر ۲۰۲۳ کشته شد. »

فرارو نیز در توضیح این عکس گفته است «عکسی که توسط محمد سالم عکاس رویترز از غزه گرفته شده است وضوح قتل عام را منعکس می‌کند که به قدمت تاریخ بشر طنین انداز است. ما می‌بینیم که کودکی که او در آغوش گرفته جسدی است که در کفن پیچیده شده است. این یک لحظه آرام از اندوه شدید است. زن روسری بر سر دارد و سرش خم شده است. ما نمی‌توانیم ببینیم که او کیست و نمی‌توانیم چیزی در مورد کودک بدست آوریم، حتی اگر پسر یا دختر باشد. این کودک یکی از هزاران کودکی است که جان خود را در جنگ اسرائیل و حماس از دست داده است.»

عکاس رویترزدر خصوص این عکس گفته است «این یک لحظه غم انگیز بود و من احساس کردم که این تصویر مفهوم گسترده‌تری از آنچه در نوار غزه اتفاق می‌افتد را خلاصه می‌کند.»

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.