صعود تیم والیبال زنان سپاهان اصفهان به مرحله فینال مسابقات لیگ آسیای مرکزی (کاوا) درباره برگزاری رویداد ملی گندم چه می دانید؟| رونمایی از اطلس ملی زنان جامعه کشاورزی روایت نقش‌آفرینی جمعی زنان در مبارزات سیاسی پیش از انقلاب در یک کتاب پایان مرحله چهارم مسابقات آزاد تپانچه در بخش بانوان| هانیه رستمیان، قهرمان شد کتاب «سه خواهرون» روایت زنان سه خانواده شهید مشهدی وام ازدواج دانشجویی از ۱۰ میلیون تومان به ۵۰ میلیون تومان افزایش یافت بازداشت خبرنگار زن «پرس‌تی‌وی» و فعال سیاسی حامی فلسطین در بریتانیا افزایش ۳ درصدی مشارکت بانوان در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در تهران نگاهی به چالش‌های زنان در کسب‌وکار‌های روستایی | حمایت‌هایی که مقطعی انجام می‌شود مأموریتی بزرگ در آن‌سوی مرزها| تیم ملی فوتبال زنان ایران در چه شرایطی آماده جام ملت‌های آسیا می‌شود؟ سهم زنان ایرانی در تولید «هنر و رسانه» چقدر است؟ بازی‌های خانوادگی، فرصتی برای تقویت پیوند کودکان و والدین پوشش ۹۰ درصدی هزینه‌های درمان ناباروری در کشور با اجرای قانون جوانی جمعیت بررسی ۴ دهه درخشش زنان ایران| میزان اشتغال بانوان ایران به ۱۷ درصد رسیده است ضرورت انتقال فرهنگ رانندگی صحیح به فرزندان ضرورت اعطای تسهیلات ازدواج به جوانان متناسب با تورم در هفته پایانی لیگ برتر فوتبال زنان چه خواهد گذشت؟ | رقابت ۲ نماینده استان کرمان تا آخرین لحظه افزایش مشارکت زنان سمنانی در چرخه تولید و اشتغال کسب مدال برنز توسط دختر دونده ایران در مسابقات آسیایی
سرخط خبرها
هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد

هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد

  • کد خبر: ۲۲۳۹۲۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
فرهاد قائمیان اعتقاد دارد هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد. باید با ساخت فیلم، سریال و مستند‌های به دور از شعارزدگی، ذهنیت مثبت جوان امروز نسبت به فرزندآوری را تقویت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود. در همین راستا فرهاد قائمیان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با ستاد خبری این رویداد ملی درباره تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه و نقش موثر هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت نکاتی را مطرح کرد.

فرهاد قائمیان بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون درباره تهدیدات جمعیتی سال‌های آتی در ارتباط با پیری و میانسالی جمعیت گفت: هر چند سالمندان هم می‌توانند در توسعه کشور نقش داشته باشند، اما آن نقش خلاقانه و ایده پردازانه‌ای که جوانان می‌توانند در پیشرفت کشور داشته باشند را ندارند.

وی با اشاره به ساختار جمعیتی در نسل‌های آتی گفت: ما نیاز داریم که دولت به تسهیلات بیمه‌ای و اعتبار، مداخلات پزشکی و سلامتی جامعه نیز توجه ویژه داشته باشد تا نسل جوان به راحتی به فرزندآوری توجه کند و فرزندآوری را یکی از برنامه‌های سال‌های ابتدایی تشکیل خانواده درنظر بگیرند.

وی با اشاره به نقش هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت گفت: باید با ساخت فیلم، سریال و مستند‌های به دور از شعارزدگی، ذهنیت مثبت جوان امروز نسبت به فرزندآوری را تقویت کرد و جامعه را نسبت به تهدیدات پیری جمعیت آگاه کرد.

قائمیان با اشاره به زنگ خطر‌های جمعیتی در کشور گفت: قانون جوانی جمعیت می‌تواند کمک کننده به برون رفت از بحران سالمندی باشد، البته این اتفاق با موج رسانه‌ای و تبلیغات درون و برون مرزی نیز خیلی مرتبط است چرا که ما باید تبلیغات مناسب در این راستا داشته باشیم، مطالعات جمعیتی هم باید هدفمند و براساس شرایط ما در برهه کنونی باشد و باید بتوانیم شعار‌های مناسب دراین راستا تولید کنیم.

وی در پایان با اشاره به تسهیلات حمایتی برای فرزندآوری گفت: جوانان ایران باید پشتوانه حمایتی هم برای ازدواج و هم فرزندآوری صحیح داشته باشند و با برنامه ریزی، قانون جوانی جمعیت به بار بنشیند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.