اندومتریوز، مختل کننده زندگی بانوان| آیا تشخیص دیرهنگام منجر به ناباروری می‌شود؟ شکل‌گیری مدل «ریحان‌شهر» با هدف کنشگری زنانه محلی در تهران ضرورت اهمیت تقویت نظام‌های حمایتی در حفاظت از زنان خشونت دیده هشدار به مادران باردار: اختلالات خوردن در این دوره، خطر آسم را در کودک شما افزایش می‌دهد درباره افزایش وزن یائسگی چه می‌دانید؟ دستور پخت مربای هویج در منزل + فیلم اولین زن مشهدی در مجلس | تجربه‌ای از سیاست، پزشکی و مادری حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت وام ازدواج هستند با سالم‌ترین رژیم‌های غذایی کاهش وزن بیشتر آشنا شویم زنان در ابتلا به افسردگی فصلی مستعدتر هستند آشنایی با راهکار‌های استفاده از مرطوب‌کننده مناسب ظرف‌های کثیف را در سینک ظرفشویی رها نکنید بررسی اعتبارات اختصاص یافته به کارت امید مادران در سال ۱۴۰۵ برگزاری هفته سیزدهم لیگ برتر زنان بسکتبال باشگاه‌های کشور از فردا (سه‌شنبه ۹ دی ماه ۱۴۰۴) میانگین سن ازدواج در حال افزایش است نائب قهرمانی نماینده تنیس بانوان کشورمان در تور جهانی ترکیه ضرورت مصرف مواد غذایی سرشار از آهن در دوران قاعدگی
سرخط خبرها
هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد

هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد

  • کد خبر: ۲۲۳۹۲۷
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
فرهاد قائمیان اعتقاد دارد هنر می‌تواند تقویت کننده روحیه جوانی جمعیت باشد. باید با ساخت فیلم، سریال و مستند‌های به دور از شعارزدگی، ذهنیت مثبت جوان امروز نسبت به فرزندآوری را تقویت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری برگزار می‌شود. در همین راستا فرهاد قائمیان بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با ستاد خبری این رویداد ملی درباره تبعات منفی فرسودگی جمعیت برای جامعه و نقش موثر هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت نکاتی را مطرح کرد.

فرهاد قائمیان بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون درباره تهدیدات جمعیتی سال‌های آتی در ارتباط با پیری و میانسالی جمعیت گفت: هر چند سالمندان هم می‌توانند در توسعه کشور نقش داشته باشند، اما آن نقش خلاقانه و ایده پردازانه‌ای که جوانان می‌توانند در پیشرفت کشور داشته باشند را ندارند.

وی با اشاره به ساختار جمعیتی در نسل‌های آتی گفت: ما نیاز داریم که دولت به تسهیلات بیمه‌ای و اعتبار، مداخلات پزشکی و سلامتی جامعه نیز توجه ویژه داشته باشد تا نسل جوان به راحتی به فرزندآوری توجه کند و فرزندآوری را یکی از برنامه‌های سال‌های ابتدایی تشکیل خانواده درنظر بگیرند.

وی با اشاره به نقش هنر در راستای تقویت روحیه جوانی جمعیت گفت: باید با ساخت فیلم، سریال و مستند‌های به دور از شعارزدگی، ذهنیت مثبت جوان امروز نسبت به فرزندآوری را تقویت کرد و جامعه را نسبت به تهدیدات پیری جمعیت آگاه کرد.

قائمیان با اشاره به زنگ خطر‌های جمعیتی در کشور گفت: قانون جوانی جمعیت می‌تواند کمک کننده به برون رفت از بحران سالمندی باشد، البته این اتفاق با موج رسانه‌ای و تبلیغات درون و برون مرزی نیز خیلی مرتبط است چرا که ما باید تبلیغات مناسب در این راستا داشته باشیم، مطالعات جمعیتی هم باید هدفمند و براساس شرایط ما در برهه کنونی باشد و باید بتوانیم شعار‌های مناسب دراین راستا تولید کنیم.

وی در پایان با اشاره به تسهیلات حمایتی برای فرزندآوری گفت: جوانان ایران باید پشتوانه حمایتی هم برای ازدواج و هم فرزندآوری صحیح داشته باشند و با برنامه ریزی، قانون جوانی جمعیت به بار بنشیند.

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.