معرفی یک نسخه خانگی برای جلوگیری از شکستگی لگن در زنان لیگ برتر بسکتبال زنان به هفته هفدهم رسید| قهوه باتسام با ۲۱ امتیاز در رده پنجم جدول درباره مرضیه حدیدچی، زنی از متن مبارزه| زنان انقلابی که در ساختار سیاسی جمهوری اسلامی، نقشی فعال و اثرگذار دارند پایان هفته شانزدهم لیگ برتر فوتبال زنان با برد تیم خاتون بم مقابل پرسپولیس دوری ۶ هفته‌ای بانوی نایب قهرمان المپیک از تکواندو سرطان سینه یک بیماری ناگهانی و غیرقابل‌کنترل نیست| کاهش سن ابتلا در زنان آغاز مرحله گروهی بخش نوجوانان جام جهانی گرجستان از امروز (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴)| دختر شمشیرباز ایران در مرحله گروهی حذف شد هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر هندبال بانوان امروز (۱۰ بهمن ۱۴۰۴) برگزار شد| سپاهان، تیم بدون شکست گفت‌وگوی بهروزآذر با زنان بازداشت‌شده ناآرامی‌های اخیر در زندان قرچک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا غلامی آغاز نیم‌فصل دوم لیگ برتر هندبال بانوان با برگزاری ۴ دیدار افزایش سقف تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال ۱۴۰۵ عفاف و حجاب در اسلام، ۲ مفهوم به هم پیوسته| وقتی کرامت زن و استحکام خانواده هم مد نظر است خبر جدید از برگزاری رقابت‌های بسکتبال کاپ آسیا دیویژن B زیر ۱۸ سال بانوان کسب دومین پیروزی مشهدی ها در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال زنان برگزاری شب شعر «ملیکه ملکوت» در مسجد مقدس جمکران تعیین ۱۰ درصد از مهریه به عنوان حق الوکاله طلاق، پدیده‌ای پیچیده فعالیت پررنگ زنان، رمز ماندگاری هنر ۸ هزار ساله سفالگری در ایران آغاز دیدار‌های هفته هفدهم لیگ بسکتبال بانوان، فردا (جمعه ۱۰ بهمن ماه ۱۴۰۴) | تیم‌های مدعی به دنبال تکرار برد‌های خود هستند هشدار یک متخصص درباره زیبایی فوری به کمک اسفنج‌های دریایی و چند قطره اسید!| اسپیکیول دقیقا چیست؟
سرخط خبرها
محمود پاک نیت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند

محمود پاک نیت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند

  • کد خبر: ۲۲۵۰۸۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۷
بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با اشاره به غریزه قوی مادری در بین زنان جوان گفت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند، نباید طوری شود که نسل آتی در زمان کهنسالی هیچ کس را نداشته باشد که به او رسیدگی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود پاک نیت اظهار کرد: قطعا سیاست‌های جمعیتی برای فرزندآوری موثر است و دولت می‌تواند این سیاست‌ها را تقویت کند و زمینه‌هایی برای فرزندآوری بیشتر با ایده‌هایی عملگرایانه فراهم کند.

وی با بیان اینکه امرار معاش یکی از دغدغه‌های زوج‌های جوان است، تامین مسکن را از جمله نیاز‌های آنان برشمرد و گفت: توجه به نسل آینده مشکلات خاص خود را دارد، اما به یقین مشکلاتش کمتر از پیری جمعیت است.

این بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون با اشاره به غریزه قوی مادری در بین زنان جوان گفت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند، نباید طوری شود که نسل آتی در زمان کهنسالی هیچ کس را نداشته باشد که به او رسیدگی کند. زوجین جوان باید به این مسایل توجه کنند که همانطور که گذشته‌های ما نیاز به فرزند در سنین بالا داشتند، آنها هم همینطور هستند.

وی با اشاره به تهدیدات پیری جمعیت در جامعه اظهار کرد: وقتی سن ازدواج بالا می‌رود و جوانان ازدواج کرده هم تمایل به فرزند پیدا نمی‌کنند، به مرور کهنسالی جمعیت رخ می‌دهد بنابراین باید از اکنون برای سال‌های آتی تمهیدی بیندیشیم تا مشکلات ناشی از آن گریبان جامعه را نگیرد.

وی خواستار آن شد هنرمندان به عنوان الگوی جامعه پای کار بیایند تا ترسیمی از فضای درست خانوادگی برای نسل جوان داشته باشند.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش‌های خانواده، رسانه، سازمان‌های مردم نهاد، دستگا‌های اجرایی، شرکت‌ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اواخر اردیبهشت ماه جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار می‌شود. علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به تارنمای jameyat.ir مراجعه فرمایند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.