کاهش وزن پس از زایمان یک فرایند تدریجی است راهکار‌هایی برای سرحال‌ماندن گیاهان آپارتمانی در فصل پاییز داشتن فعالیت بدنی یک الزام اجباری برای بیماران قلبی است اسید‌های چرب امگا۳ موجود در گردو برای عملکرد مغز، حافظه و عملکرد شناختی، حیاتی است اختلال در عملکرد تیروئید می‌تواند روی فرکانس رشد فعال مو‌ها تأثیرگذار باشد از نان بلوط تا شله ناردون در روستای «اَلگن» کهگیلویه و بویراحمد نام کودک می‌تواند بر هویت، شخصیت و وضعیت اجتماعی‌اش تأثیر بگذارد سهم بالای بانوان متقاضی آزمون پروانه کارآموزی وکالت کانون‌های وکلای دادگستری هر کسی سی خودش! تشخیص و کاهش شرمندگی در کودکان، یک مهارت ضروری برای همه والدین است ۱۷ پایگاه اورژانس بانوان در شهر‌های بزرگ کشور فعال است ایران رتبه ششم مشارکت زنان در مشاغل مرتبط با گردشگری در جهان را دارد با علائم پوستی دیابت یا پیش‌دیابت بیشتر آشنا شوید شناسایی ۶۰۰ مادر مبتلا به سوء‌تغذیه در استان سمنان مصرف روزانه خرما به بهبود سلامت مغز و حافظه کمک می‌کند بهترین ورزش برای زنان باردار، یوگا است جمعی از بانوان مشهدی درراستای کمک به مردم لبنان و فلسطین، تصمیم به «کنشگری زنانه» گرفتند
سرخط خبرها
سوء استفاده از کودکان را در تبلیغات ممنوع کنید

سوء استفاده از کودکان را در تبلیغات ممنوع کنید

  • کد خبر: ۲۲۵۶۰۴
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۲
برخی از تبلیغات پا را فراتر گذاشتند و به بهانه تبلیغ پوشک و لباس برای کودکان آنها را به صورت عریان و یا نیمه عریان نشان می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، تبلیغات یکی از بهترین روش‌ها برای فروش محصولات است. اما این تبلیغ یک خوراک است که علاوه بر فروش محصول، بر روی سبک زندگی، نوع نگاه و ذائقه مخاطب اثر می‌گذارد. به همین دلیل توجه به محتوا و المان‌های موجود در تبلیغات بسیار اهمیت دارد و نباید در این تبلیغات از بچه‌ها به راحتی و بدون توجه به تبعات تربیتی که بر کودکان اثر می‌گذارد از آنها استفاده کرد.

در بین تماشای یک برنامه تلویزیونی صدای تلویزیون زیاد می‌شود و تبلیغات بین برنامه آغاز می‌شود که صدای آن از صدای فیلم و سریال‌های تلویزیونی بیشتر است و آگهی آغاز می‌شود که چند کودک ۲ تا ۳ سال با یک پیراهن و یک پوشک در کارخانه‌ای مشغول به کار هستند و در تبلیغ پوشک بچه شرکت می‌کنند. گذشته از این، با یک جستجوی ساده در فضای مجازی هم می‌توان تبلیغاتی را دید که یک کودک ۲ یا ۳ ساله با بدن لخت که فقط یک پوشک دارد با مادرش بازی می‌کند.

کودک در این تبلیغات هدف اصلی نیست بلکه وسیله جذب مشتری بیشتر است، چراکه مخاطبان این ویدیو‌های تبلیغاتی بخاطر جذابیت کودک جذب محتوای آن می‌شوند و سرمایه‌گذار را به هدف خود که فروش بیشتر محصولات است نزدیک می‌کنند. به همین دلیل به ظاهر و پوششی که کودک در این تبلیغات دارد و تاثیر روانی و تربیتی که این تبلیغات در آینده بر او خواهد گذاشت، توجه نمی‌شود و در واقع این سرمایه‌گذاران تربیت و آینده کودک را فدای سود اقتصادی شان می‌کنند.

برخی از این تبلیغات پا را فراتر گذاشتند و به بهانه تبلیغ پوشک و لباس برای کودکان آنها را به صورت عریان و یا نیمه عریان نشان می‌دهند؛ کودکان در ابن تبلیغات دسته جمعی هستند و بدن لخت یکدیگر را می‌بینند و یا خودشان روبه روی آینه بدن خودشان را به صورت عریان مشاهده می‌کنند.

براساس اصل ۷۷ قانون تبلیغات کشور، در تبلیغات تلویزیونی نباید کودکان عریان یا نیمه عریان نشان داده شوند. با توجه به این قانون همچنان برخی از سازنده‌های تبلیغات به این موضوع توجه نمی‌کنند و از کودکان به عنوان ابزاری برای دیده شدن و افزایش فروش استفاده می‌کنند.

روانشناسان تربیتی کودک معتقدند سنین ۳ تا ۴ سالگی، سن بیداری جنسی کودکان است و در ۵ تا ۷ سالگی کودکان، وقتی آنها با بدن برهنه مواجه می‌شوند، کنجکاو می‌شوند که بدن آنها چه ویژگی‌هایی دارد و همین موضوع ممکن است نگران کننده باشد.

کارشناسان معتقدند که اگر پوشش مناسب جلوی کودک رعایت نشود و کودکان به راحتی بتوانند بدن برهنه یکدیگر را ببینند و لمس کنند، منجر به بلوغ زودرس آنها می‌شود که عواقب خطرناکی برای افراد در کودکی و بزرگسالی خواهد داشت.

منبع: فارس

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.