اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت آشپزی | چطور غذا‌های سرخ‌کردنی را بپزیم که به تابه نچسبند؟ روایت هنگامه هادیانی از فراز و فرودهایش در رشته ژیمناستیک | سطح مسابقات آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ بالا بود مادر بیمار و فرزندانش از سقوط از طبقه پنجم نجات یافتند | ماجرا چه بود؟ شگرد مکارانه زن خارجی برای سرقت چه بود؟ + عکس متهم کاهش وزن پس از زایمان؛ یکی از چالش‌های مهم مادران | راهکار چیست؟ تجلی ارادت بانوان در بارگاه رضوی | رواق نجمه خاتون (س) میزبان خانواده‌ها می‌شود (۸ مهر ۱۴۰۵) توزیع بیش از ۳ هزار بسته بهداشتی و بلوغ در میان دختران دانش‌آموز خراسان رضوی وقتی زنان در اجتماع میدان‌داری می‌کنند | در نشست «زیست جدید اجتماعی زنان و کنشگری در میدان» چه گذشت؟ حذف نماینده ایران در رقابت‌های ریکرو انفرادی زنان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ آشپزی | کتلت پژارسکی؛ یک غذای روسی و متفاوت برای خانواده + طرز تهیه انصراف ۲۵ هزار نفر از سقط جنین در کشور | دانشگاه‌ها تمهیداتی را برای مادران دانشجو در نظر گرفته‌اند کسب یک پیروزی دیگر برای تیم دونفره دختران تنیس ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ ناگویا
سرخط خبرها
جشن بزرگ دختران مهرانه در مشهد برگزار شد

جشن بزرگ دختران مهرانه در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۲۷۱۵۶
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۲
  • ۱
عضو هیئت‌علمی دانشگاه امام‌صادق(ع) گفت: هر جامعه که علم افرادش کم باشد، در خطر پذیرش شایعات است و دشمن به‌راحتی بر افکار مردم تسلط خواهد یافت.

شوکت سالاری - به گزارش شهرآرانیوز، علی غلامی در جشن بزرگ دختران مهرانه که به‌مناسبت بزرگداشت روز دختر در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: جامعه موفق نیاز به افراد هدفمند و با‌برنامه دارد. زنان باید برای رسیدن به اهدافشان از بانوان صدر اسلام همچون حضرت‌معصومه(س) الگو بگیرند.

غلامی با طرح این سوال که از نظر اسلام زنان حق حضور در جامعه را دارند؟ پاسخ داد: در اسلام این‌گونه نیست که زن مطلقاً حق حضور در جامعه را نداشته باشد؛ زیرا زنان مکلف به حضور در جامعه هستند و طبق آنچه در قرآن آمده است زن و مرد، ولی و سرپرست هم هستند و باید به همدیگر در جامعه امرونهی کنند و این امر مگر با حضور موثر زن و مرد در جامعه محقق نخواهد شد. 

وی بیان کرد: برای اینکه نقش‌آفرینی اجتماعی را درست انجام دهیم و در جامعه امروزی نقش‌آفرینی کنیم، باید نخبه شویم. اگر نخبه‌ها از جامعه حدف شوند، علم و دانش در هر حوزه کاهش می‌یابد و دشمن به‌راحتی بر ذهن مردم حکومت می‌کند.

استاد دانشگاه امام‌صادق(ع) با تاکید بر حفظ نخبگان در کشور برای غلبه بر فتنه دشمنان نظام خاطرنشان کرد: نخبه‌ها وظایف و دانستنی‌ها را می‌دانند و همین امر باعث می‌شود مطالبه‌های مردم در مسیر درست هدایت و پیگیری شود. اگر مطالبه‌ها در مسیر درست با یک حلقه واصله پیگیری نشود، درگیری و اغتشاش به وجود می‌آید.

وی خطاب به دختران و زنان حاضر در مراسم گفت: همیشه در آرزوهایتان، بالاترین سطح را در نظر بگیرید تا انسانی موفق باشید. انسان باید در هر کاری نخبه را برگزیند؛ نخبه یعنی حاج‌قاسم و شهدایی که نام و آوازه آن‌ها پس از سال‌ها، الگوی نسل‌های متفاوت در جامعه شده است.

غلامی اذعان داشت: اتلاف وقت، عدم شناخت علاقه، تأثیرپذیری از شایعات و تک‌بعدی‌بودن افراد چهار تهدید بر سر راه آرزو‌ها و نخبه‌شدن است. 

گفتنی است اجرای سرود بیعت و بابارضا توسط گروه سرود دخترانه منتظران نور، مولودی‌خوانی و تقدیر از آمران به معروف و فعالان برتر حوزه عفاف‌وحجاب در مشهد از دیگر‌برنامه‌های جشن بزرگ دختران مهرانه بود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی میر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
0
0
??