کدام مهم است؛ پول بیشتر یا زندگی بهتر؟ درباره یکی از ملزومات خواب که در سلامت پوست و مو نقش مهمی دارد | یه بالشت رؤیایی سقوط یک پله‌ای دختر نابغه ایرانی در رنکینگ ماه جولای فدراسیون جهانی شطرنج حضور ۳ ملی‌پوش مشهدی در ترکیب نهایی تیم ملی والیبال‌نشسته زنان برای حضور در رقابت‌های قهرمانی جهان نقش دوم تخمدان پس از یائسگی کشف شد چرا امام رضا (ع) در نیشابور خانه یک پیرزن گمنام را به قصر بزرگان ترجیح دادند؟ | «بانو پسنده» کیست؟ تغذیه با شیر مادر خطر بیش‌فعالی کودک را کاهش می‌دهد دلمه پیاز، یکی از متفاوت‌ترین و خوش‌عطرترین انواع دلمه + دستور پخت سقوط ۳ پله‌ای بانوی ملی پوش تیراندازی ایران در جدیدترین رنکینگ جهانی برگزاری همایش رستاخیز زنان نوغان در مشهد| بانوان کنشگر و فعال فرهنگی برای تشییع رهبر شهید بسیج می‌شوند تاریخ برگزاری لیگ برتر فوتسال زنان مشخص شد تیم ملی والیبال نشسته زنان ۱۷ تیرماه به مسابقات قهرمانی جهان اعزام می‌شود معرفی چند راهکار ساده به مادران باردار برای حضور ایمن در عزاداری‌های ماه محرم خانواده‌های ایرانی بطور میانگین خواهان بیش از ۲ فرزند هستند| مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار بر ازدواج و فرزندآوری چیست؟ شهردار مشهد مقدس: «شهربانونیوز» الگوی کار فرهنگی است عدم توازن در کار‌های خانه، یکی از چالش‌های بسیار رایج و عمیق در روابط زناشویی مدرن ناکامی تیم ملی والیبال زیر ۱۸ سال دختر ایران در نخستین دیدار خود در مسابقات قهرمانی آسیا شاید باور نکنید اما این غذاها هم فرآوری‌شده هستند ! بازگشت دختر پینگ‌پنگ‌باز مشهدی به بازی‌های آسیایی پس از ۸ سال «سیمین‌دخت وحیدی» بانویی که شعر انقلاب را به نسل بعد سپرد| «خاتون شعر جبهه» که بود؟
سرخط خبرها
خزعلی: آیت‌الله رئیسی بر تحکیم خانواده و پیگیری امور بانوان تاکید داشتند

خزعلی: آیت‌الله رئیسی بر تحکیم خانواده و پیگیری امور بانوان تاکید داشتند

  • کد خبر: ۲۲۹۲۱۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: شهید آیت الله رئیسی بر رسیدگی به امور بانوان و تحکیم خانواده تاکید داشتند و ایجاد امیدواری در خانواده‌ها برای ایشان اولویت بود.

به گزارش شهرآرانیوز، انسیه خزعلی به بیان فضایل شهید آیت الله سیدابراهیم رئیسی، شهید جمهور پرداخت و افزود: موضوع خانواده برای ایشان یک اولویت بود و به طور مستمر و مستقیم مسائل زنان و حقوق آنان را از نزدیک دنبال و پیگیری می‌کردند.

وی اضافه کرد: رسیدگی به مشکلات زنان به خصوص بانوان مناطق محروم و بانوان شاغل از دیگر دغدغه‌های آیت الله رئیسی بود، زیرا ایشان تاکید داشتند زنان رکن اصلی خانواده هستند.

عضو دولت سیزدهم گفت: ایشان در سفر به مناطق محروم همواره پیگیر مشکلات زنان در کنار دیگر مسائل زیرساختی و معیشتی بودند و بار‌ها و بار‌ها مشکلات را مورد به مورد پیگیری می‌کردند تا حل شود.

به گفته خزعلی، یکی از خصلت‌های آیت الله رئیسی، خستگی ناپذیری در مسیر خدمت به مردم بود و مرخصی و تعطیلی برای رئیس جمهور دولت مردم هیچ معنایی نداشت.

وی گفت: ایشان با انگیزه بالا و تلاش بی‌نهایت برای خدمت به مردم در صحنه حضور داشتند و کُندی و استراحت در مقابل ایشان هیچ جایگاهی نداشت؛ آیت الله رئیسی به طور کامل در خدمت مردم بودند و خود را وقف مردم و کشور کردند.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اضافه کرد: یکی از ویژگی‌های رئیس جمهور تاکید بر اینکه هیچ وقتی و لحظه برای خدمت به مردم از دست داده نشود و بر این تاکید داشتند که نباید فرصت خدمت به مردم را از دست داد، زیرا فرصت‌ها زود از دست خواهد رفت.

به گفته خزعلی، عدم وعده محوری از دیگر خصایص شهید آیت الله رئیسی بود و از ارائه وعده بدون عمل پرهیز داشتند و همواره به مسئولان تاکید داشتند تا با رفع دغدغه و مشکلات مردم به وعده‌های خود عمل کنند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.