ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید محمدعلی چوپان‌خو روایتِ همدلی دختران مشهدی در مسیر عشق با اجرای پویش بزرگ «آهوانه» حکایت مادران از تداوم زیرمیزی در خدمات زایمان| مبلغی که در قبض بیمارستان و تعرفه‌های رسمی جای ندارد تحقیر کلیشه‌ای زنان و مادران توسط برخی از بلاگر‌های آقا در فضای مجازی مادر خبرنگار شهید «محمدرضا امانی (میثم)» به فرزند شهیدش پیوست مشهد؛ میزبان برگزاری دوره داوری درجه۲ والیبال بانوان شد باتسام برای حضور در لیگ‌برتر بسکتبال زنان ایران ۲ هفته مهلت دارد روایت مادر شهید علیرضا زارعی ثانی از روز‌های نخست زندگی او اهدای اعضای بانوی نیشابوری به بیماران نیازمند پیوند عضو جان دوباره بخشید میانگین سنی ازدواج در دختران و پسران در خراسان رضوی چقدر است؟ ناباروری در بسیاری موارد قابل درمان است| سن؛ یکی از مهم‌ترین عوامل اثرگذار بر باروری بانوان «رازیانه» باعث افزایش شیرمادر می‌شود معرفی یک فرمول نامرئی برای تربیت فرزندی قدرتمند مغفول ماندن بسیاری از نقش‌های زنان در جنگ‌های تحمیلی اخیر | رسانه ها، پیگیر بازنمایی هویت واقعی زن ایرانی را باشند بانوی ملی‌پوش تیراندازی ایران: همه تیراندازان حاضر در فینال حرفه‌ای هستند راه اندازی نخستین صندوق حمایت از زوجین نابارور کشور در کرمان ضرورت نشان دادن نقش برجسته زنان در بازسازی اجتماعی ایران پس از جنگ آیا جمله «با خودش زندگی می‌کنم نه خانواده‌اش»، تفکر درستی است؟
سرخط خبرها
راهپیمایی خانوادگی مردم مشهد در حمایت از عفاف و حجاب برگزار خواهد شد

راهپیمایی خانوادگی مردم مشهد در حمایت از عفاف و حجاب برگزار خواهد شد

  • کد خبر: ۲۳۸۲۳۸
  • ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۷
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی گفت: پنجشنبه، ۲۱ تیر ۱۴۰۳، اجتماع بزرگ خانوادگی در بزرگداشت روز عفاف و حجاب با حضور مردم مؤمن و متدین مشهد برگزار خواهد شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد سلطانی در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص اهمیت روز عفاف و حجاب اظهار کرد: روز ۲۱ تیرماه در تقویم ملی و رسمی ایران، روز عفاف و حجاب نام‌گذاری شده است؛ زیرا مردم مؤمن و متدین مشهد در اعتراض به کشف‌حجاب رضاخانی، ۲۱ تیرماه سال ۱۳۱۴، به‌رهبری علامه بهلول گنابادی به میدان آمدند و در مسجد گوهرشاد تحصن کردند. وقتی رضاشاه متوجه این حرکت مردمی شد، دستور داد افرادی را که در مسجد گوهرشاد بودند، گلوله‌باران کنند که خوشبختانه مردم، شیخ بهلول را فراری دادند و دست شاه به ایشان نرسید.

سلطانی افزود: این روز نباید فراموش شود و در راستای گرامیداشت آن، هرساله اجتماع باشکوهی به صورت خانوادگی برگزار می‌شود. لازم است مردم، قدردان عفت و پاکدامنی زنان باشند و مردم مؤمن مشهد در این همایش، حضور پرشوری داشته باشند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان‌رضوی درخصوص برنامه راهپیمایی خانوادگی در روز عفاف و حجاب بیان کرد: طبق رسم هرساله، پنجشنبه ۲۱ تیرماه نیز در حمایت از عفاف و حجاب و حمایت از کانون خانواده، ساعت ۱۶:۳۰ در میدان شهدا اجتماع باشکوه خانوادگی برپا خواهد شد.

سلطانی افزود: از ساعت ۱۷، برنامه‌ها که با ایام عزاداری اباعبدالله(ع) هم‌زمان شده است، آغاز خواهد شد؛ سپس به‌سمت بارگاه ملکوتی امام‌رضا(ع) حرکت می‌کنیم و در مسجد گوهرشاد که خاستگاه عفت، حیا و حجاب مردان و زنان مؤمنی است که در این زمینه به شهادت رسیدند، از سخنان آیت‌الله علم‌الهدی، نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌رضوی و امام‌جمعه مردم مشهد بهره‌مند می‌شویم و در پایان، قطع‌نامه با هدف گرامیداشت عفاف و حجاب قرائت خواهد شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.