به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی| ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان مادر بودن، یک سپر بیولوژیکی در برابر سکته مغزی و آسیب عروقی مغز ناهید کیانی مسافر قطعی بازی‌های آسیایی ناگویا شد مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال
سرخط خبرها
نخستین گردهمایی کنشگران جمعیت و فرزندآوری در محلات مشهد برگزار شد

نخستین گردهمایی کنشگران جمعیت و فرزندآوری در محلات مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۴۲۵۸۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
رئیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: نخستین گردهمایی مادران و کنشگران جمعیت و فرزندآوری همراه با جلسه هم افق سازی و تبیین طرح «شمین رضوی» در محلات مشهد در قالب «هسته‌های محله‌ای شکوه مادری» با حضور بیش از ۸۰ بانو برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اجرای این برنامه اظهار کرد: پیرو شکل گیری طرح اجتماعی «شبکه مادران، یاور نسل رضوی» با عنوان «شمین رضوی» ذیل رویداد ملی شکوه مادری که از سال ۱۴۰۱ شروع شد امسال سومین دوره آموزشی مادران و کنشگران محلی این طرح در مشهد آغاز شد.

دژبرد افزود: این شبکه مادران در حوزه مادر و فرزندآوری با هدف تشویق و ترغیب بانوان و مادران به فرزندآوری، افزایش نرخ باروری، جلوگیری از سقط جنین و جلوگیری از پیری جمعیت فعالیت دارند.

وی با بیان این مطلب که طی ماه‌های گذشته بانوانی که به عنوان رابطین محلات و کنشگر جمعیت عضو طرح شمین رضوی بودند آموزش‌های اولیه را گذرانده و شناسایی شدند ابراز کرد: امروز نخستین گردهمایی رسمی این افراد در محل باغ خاتون مشهد برگزار شد و حمیده عبداللهی یکی از کنشگران ملی حوزه جمعیت به عنوان استاد برنامه در این برنامه حضور داشت.

دژبرد ادامه داد: بانوان حاضر در این مراسم علاوه بر آشنایی کامل با طرح «شمین رضوی» و اهداف آن جهت تببین طرح در محلات، در گعده تجربه کاوی، از آموزه‌های استاد برنامه استفاده کرده و نیز تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند. همچنین با روش‌های تبلیغ چهره به چهره برای ترغیب مادران کمتر از ۴۰ سال به فرزندآوری و اقناع مخاطب آشنا شدند.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شده است این جلسات آموزشی به صورت ماهانه تا پایان سال ادامه داشته باشد تا رابطان با کنشگر‌های ملی جمعیت آشنا شوند و پای درس و تحربیات آنها بشینند و راهکار‌های مناسب در حوزه جمعیت و فرزندآوری را بیاموزند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.