پیرترین فرد جهان در تربت‌جام خراسان رضوی درگذشت | راز عمر ۱۲۶ ساله فاطمه نوروزی چه بود؟ دختران والیبال ایران در نپال تاریخ‌ساز شدند | فاطمه خلیلی ارزشمندترین بازیکن آسیا ۲۴ بازیکن برای پوشیدن پیراهن تیم ملی هندبال بانوان به تهران می‌آیند | شروع تمرین از ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ خادمان امام رضا (ع) برای جشن تکلیف دختران ایران به خانه‌‌هایشان می‌آیند |مهلت ثبت‌نام در «دختر ماه» تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ پاسخ ۲۰ زن موفق ایرانی به یک دروغ بزرگ | نمایشگاهی که روایت غرب را به چالش می‌کشد دومین مرحله مسابقات دوومیدانی جایزه بزرگ (بانوان) پایان یافت| رتبه نماینده خراسان رضوی چه بود؟ آزادی یک مادر زندانی با مشارکت دانش‌آموزان و خیرین در یزد بیش از ۱۹ هزار زن سرپرست خانوار در کهگیلویه و بویراحمد تحت حمایت کمیته امداد هستند آیا کاهش وزن منجر به ارتقای کیفیت زندگی مبتلایان به سرطان سینه می‌شود؟ دعوت از ۱۰ قایقران زن به اردوی تیم ملی + اسامی روند افزایشی مصرف شیرخشک در کشور| آیا الگوی تغذیه‌ای تغییر کرده است؟ ۱۲۸ گوشی در جیب دو زن سارق | پلیس چطور رد آنها را زد که فکرش را هم نمی‌کردند؟ چهارمین حرم اهل‌بیت (ع) در ایران که کمتر درباره‌اش شنیده‌اید | خواهر دیگر امام رضا (ع) کجا مدفون است؟ بانوان در حال فتح کردن بازار طلا هستند | ماجرای یک انقلاب خاموش در صنعت طلای ایران آیا مربی مشهدی هدایت تیم ملی بانوان کبدی را برعهده می‌گیرد؟
سرخط خبرها
نخستین گردهمایی کنشگران جمعیت و فرزندآوری در محلات مشهد برگزار شد

نخستین گردهمایی کنشگران جمعیت و فرزندآوری در محلات مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۴۲۵۸۳
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
رئیس مرکز امور بانوان و خانواده بنیاد کرامت رضوی گفت: نخستین گردهمایی مادران و کنشگران جمعیت و فرزندآوری همراه با جلسه هم افق سازی و تبیین طرح «شمین رضوی» در محلات مشهد در قالب «هسته‌های محله‌ای شکوه مادری» با حضور بیش از ۸۰ بانو برگزار شد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

فاطمه دژبرد در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص اجرای این برنامه اظهار کرد: پیرو شکل گیری طرح اجتماعی «شبکه مادران، یاور نسل رضوی» با عنوان «شمین رضوی» ذیل رویداد ملی شکوه مادری که از سال ۱۴۰۱ شروع شد امسال سومین دوره آموزشی مادران و کنشگران محلی این طرح در مشهد آغاز شد.

دژبرد افزود: این شبکه مادران در حوزه مادر و فرزندآوری با هدف تشویق و ترغیب بانوان و مادران به فرزندآوری، افزایش نرخ باروری، جلوگیری از سقط جنین و جلوگیری از پیری جمعیت فعالیت دارند.

وی با بیان این مطلب که طی ماه‌های گذشته بانوانی که به عنوان رابطین محلات و کنشگر جمعیت عضو طرح شمین رضوی بودند آموزش‌های اولیه را گذرانده و شناسایی شدند ابراز کرد: امروز نخستین گردهمایی رسمی این افراد در محل باغ خاتون مشهد برگزار شد و حمیده عبداللهی یکی از کنشگران ملی حوزه جمعیت به عنوان استاد برنامه در این برنامه حضور داشت.

دژبرد ادامه داد: بانوان حاضر در این مراسم علاوه بر آشنایی کامل با طرح «شمین رضوی» و اهداف آن جهت تببین طرح در محلات، در گعده تجربه کاوی، از آموزه‌های استاد برنامه استفاده کرده و نیز تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند. همچنین با روش‌های تبلیغ چهره به چهره برای ترغیب مادران کمتر از ۴۰ سال به فرزندآوری و اقناع مخاطب آشنا شدند.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شده است این جلسات آموزشی به صورت ماهانه تا پایان سال ادامه داشته باشد تا رابطان با کنشگر‌های ملی جمعیت آشنا شوند و پای درس و تحربیات آنها بشینند و راهکار‌های مناسب در حوزه جمعیت و فرزندآوری را بیاموزند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.