تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۷۵۸۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آموزش پخت کیک نارگیلی، مخصوص افرادی که عاشق نارگیل هستند.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، اگر برای مهمانی و دورهمی خود دنبال کیکی ساده اما با طعمی بی‌نظیر می‌گردید، کیک نارگیلی خوشمزه زیر را در فهرست پذیرایی خود قرار دهید. در ادامه آموزش پخت کیک نارگیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
نارگیل: ۱/۲ پیمانه
 آرد: ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی نم و پفکی در خانه + فیلم

ابتدا تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه می‌ریزیم و با همزن‌برقی هم می‌زنیم تا مواد، کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس شیری را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن‌برقی، کمی مواد را مخلوط می‌کنیم.

در ادامه روغن مایع و پودر نارگیل چرب را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن هم می‌زنیم.

در آخر بکینگ پودر و آرد را باهم الک می‌‎کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا مایع کیک آماده شود.

مواد را داخل قالب از قبل چرب شده می‌ریزیم و به مدت نیم‌ساعت داخل فر ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.