به وقت جدایی درباره آسیب‌های جسمی و روحی زنان از خشونت | هنوز تبعیض، همچنان خشونت و ترس آویشن، گیاهی پرخاصیت برای سلامت پوست و موی بانوان آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی «راویان افتخار»، رویدادی دخترانه با محتوای رسانه‌ای برگزاری اردوی آمادگی تیم ملی شمشیربازی بانوان زیر ۲۳ سال در گنبدکاووس «جشنواره غذا» در ملایر برای کمک به مردم لبنان و فلسطین برگزار می‌شود رشد ۵ درصدی تصادفات فوتی بانوان در هفت‌ ماه نخست ۱۴۰۳ در تهران ترویج تفکر بسیجی مسئولیت مهم بانوان در خانواده است سرود «مادرانه» در ایام فاطمیه در تهران اجرا می‌شود بهروز آذر تاکید کرد: کاهش تأثیر تحریم‌ها بر توانمندسازی زنان حضور ۹ تیم در بیست‌وچهارمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران مشاغل خانگی، راهکاری برای افزایش مشارکت بانوان در فعالیت‌های اقتصادی زیبایی از نگاه بانوی تازه‌مسلمان‌شده مکزیکی لزوم تولید آثار سینمایی با محوریت ایستادگی زنان و کودکان فلسطینی تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی برای میان‌وعده‌های بوفه‌های مدارس، فکری شود مصرف محصولات شیمیایی در دوران بارداری، چه تأثیراتی بر جنین می‌گذارد؟
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۷۵۸۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آموزش پخت کیک نارگیلی، مخصوص افرادی که عاشق نارگیل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر برای مهمانی و دورهمی خود دنبال کیکی ساده اما با طعمی بی‌نظیر می‌گردید، کیک نارگیلی خوشمزه زیر را در فهرست پذیرایی خود قرار دهید. در ادامه آموزش پخت کیک نارگیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
نارگیل: ۱/۲ پیمانه
 آرد: ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی نم و پفکی در خانه + فیلم

ابتدا تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه می‌ریزیم و با همزن‌برقی هم می‌زنیم تا مواد، کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس شیری را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن‌برقی، کمی مواد را مخلوط می‌کنیم.

در ادامه روغن مایع و پودر نارگیل چرب را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن هم می‌زنیم.

در آخر بکینگ پودر و آرد را باهم الک می‌‎کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا مایع کیک آماده شود.

مواد را داخل قالب از قبل چرب شده می‌ریزیم و به مدت نیم‌ساعت داخل فر ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.