ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۷۵۸۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آموزش پخت کیک نارگیلی، مخصوص افرادی که عاشق نارگیل هستند.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

به گزارش شهرآرانیوز، اگر برای مهمانی و دورهمی خود دنبال کیکی ساده اما با طعمی بی‌نظیر می‌گردید، کیک نارگیلی خوشمزه زیر را در فهرست پذیرایی خود قرار دهید. در ادامه آموزش پخت کیک نارگیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
نارگیل: ۱/۲ پیمانه
 آرد: ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی نم و پفکی در خانه + فیلم

ابتدا تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه می‌ریزیم و با همزن‌برقی هم می‌زنیم تا مواد، کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس شیری را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن‌برقی، کمی مواد را مخلوط می‌کنیم.

در ادامه روغن مایع و پودر نارگیل چرب را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن هم می‌زنیم.

در آخر بکینگ پودر و آرد را باهم الک می‌‎کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا مایع کیک آماده شود.

مواد را داخل قالب از قبل چرب شده می‌ریزیم و به مدت نیم‌ساعت داخل فر ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.