بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ تلاش آگاهانه صنعت زیبایی برای ایجاد احساس زشت بودن در افراد| وقتی مرز میان صداقت و تفاخر باریک می‌شود نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک نارگیلی نرم و پفکی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۴۷۵۸۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آموزش پخت کیک نارگیلی، مخصوص افرادی که عاشق نارگیل هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، اگر برای مهمانی و دورهمی خود دنبال کیکی ساده اما با طعمی بی‌نظیر می‌گردید، کیک نارگیلی خوشمزه زیر را در فهرست پذیرایی خود قرار دهید. در ادامه آموزش پخت کیک نارگیلی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم برای تهیه کیک نارگیلی

تخم‌مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ پیمانه
شیر: ۲/۳ پیمانه
روغن: ۱/۲ پیمانه
نارگیل: ۱/۲ پیمانه
 آرد: ۱ و نیم پیمانه
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کیک نارگیلی

طرز تهیه کیک نارگیلی نم و پفکی در خانه + فیلم

ابتدا تخم‌مرغ و شکر را داخل کاسه می‌ریزیم و با همزن‌برقی هم می‌زنیم تا مواد، کرم‌رنگ و کشدار شوند.

سپس شیری را که به دمای محیط رسیده را به مواد اضافه می‌کنیم و با همزن‌برقی، کمی مواد را مخلوط می‌کنیم.

در ادامه روغن مایع و پودر نارگیل چرب را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط‌شدن هم می‌زنیم.

در آخر بکینگ پودر و آرد را باهم الک می‌‎کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم تا مایع کیک آماده شود.

مواد را داخل قالب از قبل چرب شده می‌ریزیم و به مدت نیم‌ساعت داخل فر ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم از آموزش امروز راضی بوده باشید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.