نشست فعالان و کنشگران جمعیت در مشهد برگزار شد سومین دوره «مدرسه عالی مادران» در مشهد آغازبه‌کار کرد درباره بی‌توجهی به مسائل بهداشتی در آرایشگاه‌ها | آرایشگاه­ یا زایشگاه­ بیماری! تردید بین فرزند و شغل، یکی از چالش‌های مادران شاغل اولین همایش چهارفرزندی‌ها در مشهد برگزار شد نقره ملی‌پوش مشهدی در رقابت‌های قهرمانی وزنه برداری جوانان جهان از دست رفت خطر استفاده از دستمال توالت! پادکست | الگوی زندگی با مادر ،کوک آن با دختر محدودیتی برای حضور زنان در مجلس شورای اسلامی وجود ندارد سلیمی: عزت نفس دختران با آموزش مهارت تقویت می‌شود | برای بانوان باید برنامه‌های سخت افزاری و نرم افزاری در مدیریت شهری ایجاد شود «نهاد خانواده» مورد توجه بانوان واقف در خراسان رضوی است سهم بانوان هنرمند خراسان رضوی از هنر‌های تجسمی استان چقدر است؟ خرید جهیزیه بر عهده مرد است یا زن؟ برگزاری کارگاه آموزشی زوجین «بهشت پنهان» در مشهد برگزاری دوره آموزشی زوجین در طرح «زندگی به سبک رضوی» در مشهد پدر؛ قهرمان جذاب زندگی دختر دبیرستان دخترانه نرجس خاتون در مشهد افتتاح شد تله تجمل | وقتی لوازم‌التحریر به عاملی برای رقابت تبدیل می‌شود میزان مشارکت والدین در نوشتن تکالیف بچه‌ها چقدر است؟ انتصاب دو مشاور زن برای معاونت علمی ریاست جمهوری
سرخط خبرها
روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۵۱۷۵۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
کیک یزدی خوش‌طعم بازاری را با دستور پخت ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک یزدی از کیک‌هایی است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی‌برد. این کیک خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها سرو کنید یا برای عصرانه خود و کودکان، با دستوری آسان و راحت درست کنید. در ادامه آموزش پخت کیک یزدی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای پخت کیک یزدی

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ و ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماست: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
عسل: ۱ قاشق غذا
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک یزدی

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر و ماست، در ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی هم‌ می‌زنیم.

سپس عسل، گلاب و روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم؛ و در آخر آرد، بکینگ پودر و پودر هل را باهم الک می‌کنیم و مرحله مرحله به مواد اضافه می‌کنیم.

در ادامه مواد به‌دست آمده را داخل کپسول‌های کیک یزدی می‌ریزیم و روی آن‌ها کنجد می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم این کیک یزدی خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.