بیماران مبتلا به ام اس حمایت می شوند بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟ زنان ۳برابر مردان به‌ ام‌اس مبتلا می‌شوند فرصت ۵ ماهه مظفر برای ساخت تیمی جهانی در فوتسال زنان بررسی ارتباط میان تغییرات دما و اقلیم با افزایش نرخ سرطان در زنان پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ دختران ایران در نخستین دیدار خود در جام آسیایی زنان پرداخت تسهیلات تکلیفی در زمینه اشتغال‌زایی زنان سرپرست‌خانوار در آینده‌ای نزدیک بانوان فلسطینی، نمونه‌ای از پیروان حقیقی حضرت هاجر (س) در عصر کنونی یک بانوی ایرانی در مسابقات جهانی ترکیه طلایی شد پوشاندن زیورآلات زنان از دید نامحرم چه حکمی دارد؟ روایتی زنانه از دوره قاجار در مکه در یک سفرنامه تجربه افسردگی در زندگی حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد زنان افزایش تعداد شبکه‌های تبلیغی بانوان کشور اعزام ۴ بانوی خراسانی همراه تیم ملی والیبال نشسته به مسابقات قهرمانی آسیا سندروم سیندرلا- پرنسس، عارضه‌ای روانی- رفتاری در دختران و پسران
سرخط خبرها
روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

روش تهیه آسان کیک یزدی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۵۱۷۵۴
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۱
کیک یزدی خوش‌طعم بازاری را با دستور پخت ما درست کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، کیک یزدی از کیک‌هایی است که کمتر کسی از خوردن آن لذت نمی‌برد. این کیک خوشمزه را می‌توانید در مهمانی‌ها سرو کنید یا برای عصرانه خود و کودکان، با دستوری آسان و راحت درست کنید. در ادامه آموزش پخت کیک یزدی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد موردنیاز برای پخت کیک یزدی

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۲ و ۱/۴ پیمانه
شکر: ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماست: ۲/۳ پیمانه
روغن مایع: ۱ پیمانه
گلاب: ۲ قاشق سوپخوری
عسل: ۱ قاشق غذا
پودر هل: ۱ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک یزدی

ابتدا تخم مرغ‌ها را با شکر و ماست، در ظرف مناسب مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی هم‌ می‌زنیم.

سپس عسل، گلاب و روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره هم می‌زنیم؛ و در آخر آرد، بکینگ پودر و پودر هل را باهم الک می‌کنیم و مرحله مرحله به مواد اضافه می‌کنیم.

در ادامه مواد به‌دست آمده را داخل کپسول‌های کیک یزدی می‌ریزیم و روی آن‌ها کنجد می‌پاشیم و به مدت ۲۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم‌شده با دمای ۱۶۰ درجه می‌پزیم.

امیدوارم این کیک یزدی خوشمزه را درست کنید و لذت ببرید.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.