سه مرکز زیبایی و پزشکی غیرمجاز در شهرستان اهواز مهر و موم شدند زندگی یکی از نخستین خبرنگاران زن الجزیره در قالب یک کتاب منتشر شد ۸ هزار و ۳۰۰ بانوی ۳۰ تا ۶۹ ساله شهرستان خوشاب غربالگری سرطان سینه شده‌اند فصل جدید لیگ برتر بسکتبال زنان از روز جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ آغاز خواهد شد تکنیک‌های مناسب در طراحی دکوراسیون اتاق خواب بدون پنجره دستیابی به اهداف غیرواقعی موجب ناامیدی و ناکافی بودن در افراد می‌شود اغلب والدین نحوه ارتباط درست با فرزند نوجوان خود را نمی‌دانند فیلم تئاتر «ملاقات بانوی سالخورده» با بازی گوهر خیراندیش در سینماتک خانه هنرمندان ایران نمایش داده می‌شود توده ۲ کیلو و ۲۰۰ گرمی از شکم بانوی ۸۶ ساله همدانی از رطیق انجام عمل جراحی خارج شد جهاد مادری | ساعتی میهمان خانواده بانوی مشهدی که در ۴۰ سالگی ۸ فرزند دارد شیوع سلولیت به علت تفاوت‌های ساختاری بدن، در زنان بسیار رایج‌تر است آشنایی درست کودکان با ارائه کتابی خوب و خواندنی در مورد بلوغ و رشد جنسی با طبع متفاوت لیمو بیشتر آشنا شوید اکران فیلم «ترس از اشک‌های واقعی» به تهیه کنندگی آزاده صمدی در گروه هنر و تجربه سینماهای کشور روش‌های پرورش یک گلدان گیاه برگ‌بو در منزل خراسان رضوی در رتبه دوم بیشترین اخذ پروانه کسب فعال ویژه بانوان در کشور قرار دارد کتاب «دختران ایران» منتشر شد | بازنمایی زندگی زنان تاریخ‌‏ساز برنامه استودیویی «شهربانو» با محوریت ستایش و تکریم زنان موفق ایرانی تولید می‌شود باشگاه فولاد خوزستان سهمیه حضور در لیگ دسته اول فوتبال بانوان کشور را به دست آورد
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۶۶۹
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
در این مطلب روش تهیه آسان و سریع کیک باقلوا (کیک شربتی) را آموزش می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از انواع کیک‌هایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، کیک باقلوایی یا کیک شربتی است. در ادامه روش تهیه این کیک را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

مواد لازم برای تهیه یک قالب ۲۰ در ۳۰ کیک باقلوا:

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: ۱ لیوان
اب: ۱ لیوان
زعفران: مقداری
گلاب: ۱/۲ لیوان
هل: مقداری

ابتدا برای درست‌کردن شربت،  شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و وقتی جوش آمد داخلش گلاب و هل و زعفران دم‌شده را می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خنک شود.

برای درست کردن کیک اول از همه روغن و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا شکر‌ها کامل باز شوند. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و هر تخم‌مرغ را ۳ دقیقه هم می‌زنیم.

سپس ماست را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم. در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر هل را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در این مرحله خیلی کم با همزن برقی بزنیم تا گلوله‌های آرد کاملا باز شوند. سپس مواد را داخب قالب مورد نظر می‌ریزیم. وقتی کیک پخت و زیر آن طلایی شد، حرارت بالا هم روشن می‌کنیم تا طلایی و خوش‌رنگ شود.

کیک را وقتی از فر در آوردیم و کمی خنک شد، آن را برش می‌زنیم و شیره‌هایی که ولرم شده را روی کیک می‌ریزیم و حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا کاملا به خورد کیک برود و جذب شود.

روی کیک را هم با نارگیل یا پودر پسته یا گل محمدی تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.