نگاهی جامع به تمامی بخش‌های زندگی حضرت زینب (س) در کتاب «عقیله» شیوع فرزندپروری استبدادی، تهدیدی برای کودکان درس حضرت‌زینب(س) برای زمانه پرآشوب ما معجزه ویتامین آفتاب برای حافظه بانوان ویدئو | عظمت زن | به بهانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) حمایت از دانش‌آموزان متأهل در دستورکار وزارت آموزش و پرورش تیم ملی زنان راگبی ایران تاریخ ساز شد زنان چگونه به جنگ بحران های روانی بروند؟ روایتی متفاوت از حادثه شاهچراغ| مادری فدایی فرزندش می‌شود استرداد یک زن به کشور به اتهام کلاهبرداری در زمینه رمزارز حرم حضرت معصومه (س) میزبان رویداد فرهنگی «زینبی باش» مشارکت والدین در دوست یابی فرزندان کلید رشد مهارت اجتماعی آرامش در قلب خانه با سبک زندگی مینی‌مالیست‌ها چگونه تعادل بین زندگی مشترک و خانواده را حفظ کنیم؟ بانوی کارآفرین روستایی حافظ میراث مادری معرفی صبحانه‌های متفاوت برای بهبود رفلاکس و افسردگی فرش قرمز، نگینِ درخشانِ دکوراسیون داخلی نگاهی به معجزه‌های هنر عذرخواهی در رفع سوءتفاهم‌ها از حاشیه شهر تا زندان | بازخوانی پرونده جرم‌زایی زنان
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۶۶۶۹
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۲
در این مطلب روش تهیه آسان و سریع کیک باقلوا (کیک شربتی) را آموزش می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ یکی از انواع کیک‌هایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه کنید، کیک باقلوایی یا کیک شربتی است. در ادامه روش تهیه این کیک را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

مواد لازم برای تهیه یک قالب ۲۰ در ۳۰ کیک باقلوا:

تخم مرغ: ۴ عدد
آرد سفید: ۲ لیوان
شکر: ۱ لیوان
ماست: ۱ لیوان
روغن مایع: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۲ قاشق چای‌خوری
هل: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای تهیه شربت:

شکر: ۱ لیوان
اب: ۱ لیوان
زعفران: مقداری
گلاب: ۱/۲ لیوان
هل: مقداری

ابتدا برای درست‌کردن شربت،  شکر و آب را مخلوط می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم و وقتی جوش آمد داخلش گلاب و هل و زعفران دم‌شده را می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم خنک شود.

برای درست کردن کیک اول از همه روغن و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم و با همزن برقی می‌زنیم تا شکر‌ها کامل باز شوند. بعد تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی اضافه می‌کنیم و هر تخم‌مرغ را ۳ دقیقه هم می‌زنیم.

سپس ماست را اضافه می‌کنیم و دوباره با همزن می‌زنیم. در آخر ارد و بکینگ پودر و پودر هل را الک می‌کنیم و به مواد اضافه می‌کنیم. می‌توانیم در این مرحله خیلی کم با همزن برقی بزنیم تا گلوله‌های آرد کاملا باز شوند. سپس مواد را داخب قالب مورد نظر می‌ریزیم. وقتی کیک پخت و زیر آن طلایی شد، حرارت بالا هم روشن می‌کنیم تا طلایی و خوش‌رنگ شود.

کیک را وقتی از فر در آوردیم و کمی خنک شد، آن را برش می‌زنیم و شیره‌هایی که ولرم شده را روی کیک می‌ریزیم و حدود نیم ساعت صبر می‌کنیم تا کاملا به خورد کیک برود و جذب شود.

روی کیک را هم با نارگیل یا پودر پسته یا گل محمدی تزیین می‌کنیم.

طرز تهیه کیک باقلوا یا کیک شربتی در خانه + فیلم

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.