قهرمان ماده ۴ در ۴۰۰ متر رقابت‌های لیگ دوومیدانی بانوان مشخص شد | کسب یک رکورد جدید رقابت‌های لیگ دسته اول فوتبال زنان | تیم تراکتور به نخستین پیروزی خود دست یافت خواب زودهنگام و منظم؛ اساسی‌ترین سرمایه‌گذاری عصبی و شناختی برای رشد همه‌جانبه کودک آشپزی | طرز تهیه کتلت بادمجان بدون سیب‌زمینی را بلدید؟ ناباروری؛ یکی از عوامل مهم تنش در روابط زناشویی | حضور روانشناسان در کنار تیم درمان ضروری است رئیس فدراسیون کبدی: از عملکرد زنان در ناگویا راضی بودم آیا عامل پیشرفت آلزایمر در زنان، پروتئین‌ها هستند؟ امکان بارداری پس از درمان سرطان پستان وجود دارد رواق نجمه خاتون (س) میزبان بانوان در محفل دعای ضراب اصفهانی می‌شود | بررسی «آسیب‌های مقایسه در زندگی» در صحن جمهوری اسلامی حرم مطهر رضوی دستور پخت مرغ زعفرانی تابه‌ای | شامی سریع و خوش‌عطر برای اعضای خانواده شکست سپاهان و برد استقلال در هفته سوم لیگ برتر هندبال زنان حضور داوران ایرانی در لیگ قهرمانان زنان آسیا چرا دو سال اول زندگی کودک، حیاتی است؟ اینفوگرافی | فواید زردچوبه برای زنان دختران دانش‌آموز مشهدی به یاد کودکان میناب، اثر هنری ساختند | میناب، هشتک، ۱۶۸ معرفی راهکار‌هایی برای توجه زوجین به مرز صراحت و بی‌احترامی در زندگی مشترک نماینده دختران والیبالیست مشهد در فصل جدید لیگ‌ برتر کشور حریفان خود را شناخت ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر رضوی برای بانوان (پنجشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۵) یک راهکار عالی برای گرم کردن کانون خانواده آشپزی |‌ دستور پخت شامی بروجردی | یک وعده غذایی لذیذ و آسان برای کدبانوهای ایرانی
سرخط خبرها
خدمت بیش‌از ۱۵۰۰ دختر نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی» ویژه دهه آخر صفر ۱۴۰۳

خدمت بیش‌از ۱۵۰۰ دختر نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی» ویژه دهه آخر صفر ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۴۷۸۲۵
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۲
مدیر باشگاه مانا گفت: طرح «قرار نوجوانی» برای دومین سال در ایام پایانی ماه صفر در عرصه میدان شهدا با حضور بیش از سه هزار نوجوان دختر و پسر مشهدی برگزار می‌شود که بیش‌از ۱۵۰۰ نفر از این تعداد، دختران هستند.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

محمود خدیوی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: باشگاه «مانا» که ویژه تقویت مهارت‌های اجتماعی نوجوانان از سوی سازمان فرهنگی‌اجتماعی شهرداری مشهد راه‌اندازی شده، نگاه خدمت‌دهنده به نوجوان دارد نه خدمت‌گیرنده و در دو بخش دختران و پسران، برنامه‌های خود را اجرا می‌کند که اجرای طرح «قرار نوجوانی» نیز در همین راستا برنامه‌ریزی شده است.

خدیوی با بیان این مطلب که محل استقرار باشگاه «مانا» در طول سال در فرهنگ‌سرای «گفتگو» است، تشریح کرد: ایجاد زیرساخت و فرصتی مناسب برای کنشگری و فعالیت واقعی و میدانی نوجوانان در ایام شهادت امام‌رضا(ع) در مشهد، هدف اصلی طرح «قرار نوجوانی» است. نوجوانان در این طرح، برخی مسئولیت‌ها و نقش‌ها را می‌پذیرند که باعث افزایش مهارت‌های اجتماعی و فردی‌شان خواهد شد.

مدیر فرهنگ‌سرای گفتگو توضیح داد: تمام دختران و پسران نوجوان ۱۰ تا ۱۷ سال می‌توانند در طرح «قرار نوجوانی» شرکت کنند و به زائران علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) خدمت‌رسانی داشته باشند. دختران به طور ویژه در موکب «سوغات هنر» دختران نوجوان مشهدی خدمت می‌کنند و دست‌سازه‌های هنری خود را به دختران کودک و نوجوان زائر که قصد زیارت حرم مطهر رضوی را دارند، متناسب با سن هرکدام، در بسته‌بندی‌های شکیل هدیه می‌دهند.

خدیوی در ادامه گفت: عروسک نمدی آهو، برگه‌های اشتنباخ نقاشی، پارچه‌های چاپ‌شده «آمدم‌ ای شاه پناهم بده» به‌صورت شابلون، نقاشی و اوریگامی، ملیله کاغذی، جانماز، گیره روسری، دستبند‌های مزین به نام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) و خطاطی متناسب با شهادت امام‌رضا(ع) و... از جمله هدایایی است که دختران در این موکب خودشان تهیه می‌کنند و به زائران هدیه می‌دهند.

خدیوی با ذکر این مطلب که علاوه بر موکب سوغات هنر، ظرفیت‌های دیگری نیز برای خدمت دختران در «قرار نوجوانی» وجود دارد، افزود: خبرنگاری موبایلی، تدوین موبایلی، عکاسی، مصاحبه با زائران پیاده در رادیو زائر، اجرای رادیویی که تمام این فعالیت‌ها به صورت عمده در حوزه رسانه قرار می‌گیرد، از دیگر بخش‌هایی است که دختران علاقه‌مند به این حوزه‌ها می‌توانند در آن خدمت کنند.

مدیر باشگاه مانا با اشاره به حضور گسترده نوجوانان مشهدی در «قرار نوجوانی» سال گذشته، خاطرنشان کرد: سال گذشته بیش از یک هزار و ۷۰۰ دختر نوجوان مشهدی در این طرح مشارکت داشتند و امسال نیز پیش‌بینی ما همین تعداد است.

خدمت بیش از ۱۵۰۰ دختر نوجوان مشهدی در «قرار نوجوانی» ویژه دهه آخر صفر

خدیوی افزود: در مجموع بیش از سه هزار و ۵۰۰ نوجوان دختر و پسر نیز در طرح «قرار نوجوانی» حضور داشتند. امسال با توجه به زیرساخت‌های ایجاد‌شده نیز ظرفیت خدمت‌رسانی این تعداد نوجوان مشهدی را خواهیم داشت.

وی طریقه ثبت‌نام در طرح «قرار نوجوانی» ویژه ایام دهه آخر صفر را این‌گونه تشریح کرد: نوجوانان علاقه‌مند ۱۰ تا ۱۷ سال باید کلمه «خادم» را به سامانه ۳۰۰۰۱۳۹۹۰۰ ارسال نمایند. بعد از تأیید دبیرخانه، با آن‌ها تماس گرفته می‌شود و شیوه کار به آن‌ها توضیح داده خواهد شد و کارت خدمت خود را دریافت می‌کنند.

مدیر فرهنگ‌سرای گفتگو اضافه کرد: نحوه خدمت‌رسانی در «قرار نوجوانی» با توجه به اینکه خادمان، نوجوان هستند، به صورت سه‌ساعته شیفت‌بندی شده است تا هم خسته نشوند و هم والدین با حضور آن‌ها موافقت کنند. شروع خدمت از ساعت ۸صبح تا ۸شب خواهد بود و به دلیل درخواست بالای نوجوانان، هر نفر در شیفت‌های مشخصی خدمت خواهد کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.