ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
بانوان هنرمند مشهدی در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» نقشی مادرانه دارند

بانوان هنرمند مشهدی در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» نقشی مادرانه دارند

  • کد خبر: ۲۵۰۳۰۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۰
مدیرکل فرهنگ و ارشاد خراسان رضوی گفت: کاری که امروز عمده‌ی خانم‌های هنرمند مشهدی در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» انجام می‌دهند، هم جنس مادرانه دارد، هم از جنس دفاع از مظلوم است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

محمد حسین زاده در حاشیه برگزاری رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: اتفاقی که نزدیک به یک سال جامعه بین الملل شاهد آن است سکوت بسیاری از دولتمردان غربی و قتل عام بی‌رحمانه‌ی مردم در فلسطین و نسل کشی کودکان غزه است.

حسین زاده بیان کرد: امروزه با وجود سکوت رسانه‌های غربی در خصوص حوادث غزه و جنایات رژیم صهیونیستی، بسیاری از مردم جهان برای دفاع از فلسطینی‌های مظلوم به خیابان‌ها آمده‌اند.

وی با بیان این مطلب که رسانه و اهالی هنر در شرایط کنونی غزه و فلسطین، نقش‌شان فراتر از انسان‌های معمولی است، تاکید کرد: هنرمندان با استفاده از ابزار رسانه‌ای، می‌توانند مظلومیت مردم فلسطین را به یک سلاح و بلندگو تبدیل می‌کنند تا دیگران نسبت به آنچه اتفاق افتاده آگاه شوند.

حسین زاده با اشاره به سانسور خبری در حوزه فلسطین از سوی رسانه‌های غربی، افزود: آثار هنری فاخر قدرت این را دارد که دفاع از مظلوم را در جهان تسری دهد تا دیگران آنچه در غزه اتفاق می‌افتد را ببینند و بشنوند و با حقیقت آشنا شوند.

مدیرکل ارشاد استان ابراز امیدواری کرد که آثار تولیدی در این رویداد به گونه‌ای منتشر شود که به دست مردم فلسطین برسد تا بدانند در گوشه‌ی دیگری از جهان هنرمندانی هستند که به فکر آنها هستند. همچنین به دست انسان‌هایی برسد که نسبت به وضعیت فلسطین بی اطلاع هستند و گرفتار سانسور خبری کشور‌های غربی شده‌اند.

حسین زاده خاطرنشان کرد: هنرمندان زیادی در مشهد حضور دارند که کار‌های فاخر و اثرگذاری تولید کرده‌اند؛ اما کمتر اتفاق افتاده است که کار تیمی آن هم به این شکل و در مدتی کوتاه انجام شود و از این جهت برگزاری رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» بسیار ارزشمند است. فرآیند مدیریت، انجام کار تیمی روی یک موضوع مشخص و تولید آثار متعدد، آن هم با دو تیم محتوایی و فنی اتفاق منحصر به فردی است که ما آن را در این رویداد شاهد بودیم.

گفتنی است رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" یک برنامه کشوری است که از سوی مرکز راهبری بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور به صورت ملی در برخی استان‌ها برگزار شده و در استان خراسان رضوی نیز در تاریخ ۲۰ و ۲۱ شهریورماه در موسسه هنری شرح نو در حال برگزاری است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.