بررسی جایگاه نقش مادری در مکتب اهل‌بیت (ع) فعالیت در رشته صنایع دستی، خانواده محور است برگزاری المپیاد ملی _ تخصصی امدادونجات جمعیت هلال‌احمر با حضور ۱۲۶ نجاتگر زن در مازندران برگزاری اردو‌های تیم ملی فوتبال بانوان به صورت مینی‌کمپ تلاش آگاهانه صنعت زیبایی برای ایجاد احساس زشت بودن در افراد| وقتی مرز میان صداقت و تفاخر باریک می‌شود نماینده خراسان رضوی بازهم بدون کسب امتیاز در هفته نهم لیگ فوتسال بانوان کشور حضور تیم ملی والیبال بانوان ایران در ۵ رویداد بین المللی ورود مؤثرتر نظام سلامت به مسائل تخصصی زنان با تصویب سند سلامت آن‌ها آشنایی با ۵ علت مهم درد شکم در زنان که باید جدی گرفته شوند لیپیدما، بیماری مزمنی که بیشتر زنان را تحت تاثیر قرار می‌دهد هشدار یک کارشناس درباره وجود فلزات سنگین در محصولات آرایشی غیرمجاز لزوم تجمیع ظرفیت‌ها برای توانمندسازی زنان کشور پایان نیم فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر والیبال بانوان| تیم‌های آرکا و سایپا در گروه‌های اول و دوم صدرنشین شدند کتاب «شهناز خانم»، روایت حضور زنان در مقاومت خرمشهر خانواده، محور اصلی الگوی سوم زن مسلمان ماجرای بازیگر شدن مرحوم شیرین یزدان‌بخش چه بود؟ حاشیه سازی عجیب تیم فوتسال بانوان خراسان رضوی در لیگ برتر
سرخط خبرها
تحول نگاه جهانی با رویداد رسانه‌ای

تحول نگاه جهانی با رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت"

  • کد خبر: ۲۵۰۴۷۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: برگزاری رویداد‌های رسانه‌ای شبیه "مادران مقاومت" اگر به خروجی‌های رسانه‌ای ناب برسد می‌تواند در جهت تحول و تغییر نگاه جهانی نسبت به غزه گام بردارد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

شیوا خوش نسب در حاشیه رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" که روز‌های ۲۰ و ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۳ در مشهد، موسسه هنری شرح نو برگزار شد در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: برگزاری رویداد‌هایی که مهارت‌ها را تقویت کند، صرفا آموزشی نباشد، خروجی برایش مهم است، باعث شود دختران و زنان ما نسبت به حال و وضعیت کنونی جامعه خود بی تفاوت نباشند، قدرت تحلیلشان را بالا ببرد و رویکرد و نگاهشان رشد یابد بسیار مورد پسند است.

خوش نسب در خصوص حضور پررنگ دختران نوجوان و جوان در رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" بیان کرد: پیش از آنکه بانوان را در حوزه مسائل مد نظر قرار دهیم باید خانواده را در نظر بگیریم؛ لذا دختر نوجوان امروز در بستر خانواده، همان بانو و مادر فرداست که اگر در مسیر درست قرار گیرد می‌تواند به رهبر اجتماعی آینده تبدیل شود.

وی به نقش و کارکرد جهانی رسانه اشاره کرد و افزود: قدرت رسانه و اثر خون مظلوم باعث شده جامعه جهانی به مباحث غزه حساس شود. مباحث غزه در یکسال گذشته به دلیل اینکه رسانه پای کار آمده موجب تحول جهانی شده است و واکنش‌های متعددی در پی داشته است.

خوش نسب تاکید کرد: رسانه می‌تواند کاری کند که اثر خون شهید را چند هزار برابر کند. همچنین موضوعات زیادی ذیل غزه و فلسطین وجود دارد که می‌تواند پرداخت رسانه‌ای داشته باشد، اما به زعم من رسانه در این خصوص غزه کم کاری کرده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با بیان این مطلب که مادران فلسطینی در حال حاضر یک حرکت فرهنگی عظیم را به دوش می‌کشند گفت:  فرهنگ، یک مقوله تربیتی و اثرگذار است که مادران در این زمینه نقش مهمی دارند. مادران فلسطینی نیز در این باره، نقش خود را متوجه شدند و اثرش در حوزه مقاومت مشهود است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.