تأمین ۸۸۸۸ جهیزیه برای زوج‌های احسان‌پذیر در کشور با اجرای پویش «آینه‌ شمعدان» فعالیت میلیون‌ها بانوی بسیجی در کشور با محوریت تولید و کارآفرینی ارتقای رکورد تپانچه ۲۵ متر ایران توسط دختر المپیکی کشورمان روایت دغدغه‌های مادرانه ساره جوانمردی، قهرمان تیراندازی پارالمپیک و جهان معرفی راهکار‌های مؤثر و کاربردی برای نظم‌دهی به آشپزخانه شکل گیری نهضت جهانی شیرخوارگان حسینی با محوریت نقش زن در عاشورا و حضور پررنگ مادران بررسی عوامل اثرگذار در افزایش آمار ازدواج مؤثر لزوم اولویت‌بندی مواد قانون جوانی جمعیت | ایران از نظر مرخصی زایمان جزو سخاوتمندترین کشور‌های دنیاست ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حمید رخشانی برگزاری اجتماع باشکوه ۷ هزار دختر دانشجو در حرم مطهر حضرت معصومه (س) همزمان با آغاز دهه کرامت انتقاد شدید عضو هیئت‌امنای بنیاد زنان و دموکراسی از ممنوعیت پوشش‌ زنان در فرانسه افزایش سیستم ایمنی بدن زنان باردار با مصرف به‌اندازه گوجه‌سبز مادربلاگرها؛ خطری جدی برای تعیین الگو‌های تربیتی و شیوه‌های فرزندپروری اعلام برنامه مسابقات هندبال قهرمانی جوانان دختر آسیا| اولین حریف تیم ملی دختران ایران مشخص شد اجرای پویش ملی «دخترم، افتخار ایران است» در کشور با هدف پاسداشت مقام دختر دعوت از ۲۱ دختر از  خراسان رضوی به جشنواره مینی بسکتبال و  استعدادیابی تیم ملی ۲۰۲۹ دعوت از بانوی مشهدی به  اردوی تیم ملی کبدی بانوان دستور پخت کیک خشک نسکافه‌ای مخصوص در خانه + فیلم
سرخط خبرها
تحول نگاه جهانی با رویداد رسانه‌ای

تحول نگاه جهانی با رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت"

  • کد خبر: ۲۵۰۴۷۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: برگزاری رویداد‌های رسانه‌ای شبیه "مادران مقاومت" اگر به خروجی‌های رسانه‌ای ناب برسد می‌تواند در جهت تحول و تغییر نگاه جهانی نسبت به غزه گام بردارد.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

شیوا خوش نسب در حاشیه رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" که روز‌های ۲۰ و ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۳ در مشهد، موسسه هنری شرح نو برگزار شد در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: برگزاری رویداد‌هایی که مهارت‌ها را تقویت کند، صرفا آموزشی نباشد، خروجی برایش مهم است، باعث شود دختران و زنان ما نسبت به حال و وضعیت کنونی جامعه خود بی تفاوت نباشند، قدرت تحلیلشان را بالا ببرد و رویکرد و نگاهشان رشد یابد بسیار مورد پسند است.

خوش نسب در خصوص حضور پررنگ دختران نوجوان و جوان در رویداد رسانه‌ای "مادران مقاومت" بیان کرد: پیش از آنکه بانوان را در حوزه مسائل مد نظر قرار دهیم باید خانواده را در نظر بگیریم؛ لذا دختر نوجوان امروز در بستر خانواده، همان بانو و مادر فرداست که اگر در مسیر درست قرار گیرد می‌تواند به رهبر اجتماعی آینده تبدیل شود.

وی به نقش و کارکرد جهانی رسانه اشاره کرد و افزود: قدرت رسانه و اثر خون مظلوم باعث شده جامعه جهانی به مباحث غزه حساس شود. مباحث غزه در یکسال گذشته به دلیل اینکه رسانه پای کار آمده موجب تحول جهانی شده است و واکنش‌های متعددی در پی داشته است.

خوش نسب تاکید کرد: رسانه می‌تواند کاری کند که اثر خون شهید را چند هزار برابر کند. همچنین موضوعات زیادی ذیل غزه و فلسطین وجود دارد که می‌تواند پرداخت رسانه‌ای داشته باشد، اما به زعم من رسانه در این خصوص غزه کم کاری کرده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با بیان این مطلب که مادران فلسطینی در حال حاضر یک حرکت فرهنگی عظیم را به دوش می‌کشند گفت:  فرهنگ، یک مقوله تربیتی و اثرگذار است که مادران در این زمینه نقش مهمی دارند. مادران فلسطینی نیز در این باره، نقش خود را متوجه شدند و اثرش در حوزه مقاومت مشهود است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.