گیاه آپارتمانی آنتوریوم؛ گل قلبی که روح خانه را تازه می‌کند جراحی چاقی آخرین راه است یا اولین انتخاب؟ خانم بی حجاب چطور مانع سوزاندن جوان بسیجی شد؟ امکان پیشگیری از سرطان‌های پستان و دهانه رحم وجود دارد| تشریح اهمیت حیاتی غربالگری منظم میوه‌های دارای منیزیم را بشناسیم| ارتباط میان منیزیم با سلامتی بهتر مغز زنان آغاز مسابقات اسکواش رنکینگ آسیا از فردا (۸ بهمن ۱۴۰۴) | دختران ملی پوش در تمام رده‌های سنی با رقبای خود رقابت می‌کنند فعالیت حدود ۱۵۰۰ مرکز مشاوره در کشور| زنان سرپرست خانوار از ۵۰ درصد تخفیف بهره‌مند خواهند شد معرفی مهم‌ترین اصول مراقبت از پوست در فصل زمستان| تغذیه چقدر اثرگذار است؟ افزایش ازدواج‌های فامیلی در کشور | احتمال بروز بیماری‌های ژنتیکی مادرزادی کودکان بیشتر می‌شود سقوط برخی از بانوان ملی‌پوش در رده‌بندی جدید فدراسیون جهانی تنیس روی میز | ندا شهسواری به جایگاه ۱۴۰ صعود کرد نقش مهم بانوان خراسان شمالی در حفظ و ترویج سنت‌های باستانی و صنایع دستی ریشه‌های دروغگویی در کودکان | چرا با این پدیده روبه‌رو می‌شویم؟ آشنایی با یک گام بزرگ برای مدیریت درست مالی خانواده| معرفی قانون زنانه‌ای که مرد و زن ندارد بانوی ملی پوش اسکی: کسب سهمیه المپیک کار بسیار دشواری است دستور پخت دسر نارگیلی در منزل + فیلم سرنوشت زنی که نماد فلسطین شد| درختان زیتون شهیدند! شکست بانوان تراکتور در گام دوم بازیگر انگلیسی: پرستار مینیاپولیس قهرمان بود؛ او را کُشتند اجرای یک پویش برای کلاس اولی ها| فقط حدود ۴۰ درصد از کودکان ۱۲ ساله پوسیدگی دندان ندارند قهرمانی دختر تنیسور ایرانی در رقابت‌های تنیس سطح اول آسیا
سرخط خبرها
ایجاد گفتمان الگوی سوم زن مسلمان در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت»

ایجاد گفتمان الگوی سوم زن مسلمان در رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت»

  • کد خبر: ۲۵۰۳۰۱
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
مدیر مرکز راهبری بانوان سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت: رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» به دنبال ایجاد گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان است.
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

سارا طالبی در حاشیه رویداد رسانه‌ای «مادران مقاومت» که طی روز‌های ۲۰ و ۲۱ شهریورماه ۱۴۰۳ در مشهد، کانون فرهنگی هنری شرح نو برگزار می‌شود در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: بسیار مهم است که در عصر جنگ روایت‌ها بتوانیم جریان مهمی به نام فلسطین و غزه که به فرموده مقام معظم رهبری نبض جهان اسلام است را درست روایت کنیم.

طالبی بیان کرد: اگرچه غزه تنها نقطه‌ای نیست که ما می‌توانیم جریان مقاومت و به خصوص نقش آفرینی مادران مقاومت را در آن پیدا کنیم؛ اما امروز غزه نقطه برجسته‌ای شده است که در فضای مجازی و رسانه‌ای لازم است از بانوان هنرمند و افرادی که توانمندی ویژه و شاخصی دارند در حوزه روایت و تولید محصولات هنری-رسانه‌ای بهره ببریم.

وی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین مسائلی که در مرکز راهبری بانوان سازمان تبلیغات باید مورد توجه قرار گیرد، موضوع مادران است. منظور ما صرفا مادری جسمی و نسبی نیست، بلکه مادران معنوی را هم شامل می‌شود که باعث شده حرکت مقاومت تا دانشگاه‌های آمریکا پیش برود.

طالبی با اشاره به جمله معروف حضرت زینب (سلام الله علیها) که فرمودند «و ما رأیت الا جمیلا» ابراز کرد: وجود نگاه مادرانه حرکت مقاومت را به یک نقطه و مرز محدود نکرده و این حرکت به صورت گسترده، حقیقتی هر چند تلخ را دارد به جهانیان نشان می‌دهد. امروز همه جهان به یک بیداری و آگاهی درباره غزه رسیده است.

وی تاکید کرد: امروز حمایت نکردن از غزه یک ننگ است. ما در جریان مادران مقاومت و روایت رسانه‌ای این مادران به دنبال این هستیم که زنان غزه و حرکت مقاومت را به کمک هنرمندی دختران و زنان و مادران ایرانی نشان دهیم.

طالبی ابراز کرد: ممکن است وقتی کلمه‌ی مقاومت مطرح می‌شود بسیاری افراد فکر کنند که مقاومت مقوله‌ای است که با شهادت، سختی و تنگی همراه است؛ اما اگر دقیق‌تر بررسی کنیم مقاومت می‌تواند برای یک زندگی بهتر، امیدآفرین باشد. ما می‌توانیم زندگی شیرینی را با مقاومت پیدا کنیم و به آرامش برسیم.  

وی افزود: زن امروزی در فضای توسعه یافته‌ی امروز، حال روحی‌اش خوب نیست و احساس هویت و آرامش نمی‌کند؛ حتی در مسائل مادی و آرامش جسمی هم زنان دچار بحران هستند؛ اما در این سو و در جبهه مقاومت ما شاهد صحنه‌های عجیبی هستیم. زنان جوانی می‌بینیم که از لحاظ فرزند آوری در جهان اول هستند و با وجود اینکه هفتاد سال است می‌دانند نسلشان در خطر است، اما امیدشان به زندگی بالاست.

مدیر مرکز راهبری سازمان تبلیغات کشور با بیان این مطلب که حقایق غزه و فلسطین توسط رسانه‌هایی که به اسرائیل و آمریکا وابسته‌اند، پنهان شده و معکوس نشان داده می‌شوند افزود: ما دنبال گفتمان سازی الگوی سوم زن مسلمان هستیم و به نظر می‌آید زن غزه در اوج مظلومیت یکی از مصادیق برجسته‌ی این گفتمان است. امیدواریم با زحمتی که دوستان خراسان رضوی کشیدند آثار برجسته و فاخری در حوزه "مادران و زنان مقاومت" تولید بشود و در فضای رسانه‌ای جریان ساز بشود.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.