دولت در هفته ازدواج، تالار رایگان و جهیزیه ارزان به زوجین می‌دهد پایان لیگ برتر بدمینتون بانوان با جایگاه چهارمی مشهدی‌ها آغاز اردوی تیم ملی هندبال بانوان از هفته آینده| هنوز تصمیم نهایی برای اعزام تیم‌ها به بازی آسیایی ناگویا گرفته نشده است فعالیت حدود ۱۰.۵ میلیون زن بهره‌بردار عشایری در کشور تولد بیش از ۱۹ هزار نوزاد در استان البرز در سال ۱۴۰۴ آیا پرخاشگری کودک زنگ خطر است؟ | تقویت رفتار مثبت، یکی از راهکار‌های مقابله با عصبانیت پوشش بیش از ۱۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در بیمه‌های اجتماعی ادامه سیر نزولی فرزندآوری در کشور| آمار سقط جنین در دوران جنگ کاهش داشته است رهبر شهید: پدیده خواهران طلبه برای انقلاب آبروست بانوی ملی پوش اسکواش: تمرکز اصلی ما روی بازی‌های آسیایی ناگویا است برگزاری چهار مرحله اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان| ارزیابی فنی یکی از شاخص‌ها است با ۷ نشانه شایع ابتلا به کم‌کاری تیروئید آشنا شویم| ایجاد مشکلات در دوران بارداری در صورت عدم درمان درخشش دختران خراسان رضوی در لیگ کاراته وان نقش مهم والدین در کاهش یا تشدید اضطراب در کودکان ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید امیر بنیمین شیرزاد مواد شگفت‌انگیز شیر مادر برای تکامل مغز کودک واگذاری بیش از ۴۰۰۰ کودک بی سرپرست به خانواده‌ها در دوران جنگ تحمیلی سوم درباره انواع سرفه‌ها در دوران بارداری| تغییرات هورمونی، عامل اصلی است
سرخط خبرها
رئیس کمیسیون ویژه بانوان شورای شهر مشهد مقدس: از زنان جریان مقاومت می‌خواهم ایستادگی کنند

رئیس کمیسیون ویژه بانوان شورای شهر مشهد مقدس: از زنان جریان مقاومت می‌خواهم ایستادگی کنند

  • کد خبر: ۲۹۱۳۸۷
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۵
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: از زنان جریان مقاومت می‌خواهم که ایستادگی کنند و با همدلی و همراهی مردان، جنگ را حمایت کنند.

فاطمه سلیمی در گفتگو با شهرآرانیوز با اشاره به شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان اظهار کرد: شهادت این بزرگمرد را به ساحت مقدس امام زمان (عج) وبه رهبر معظم انقلاب و به همه مردم جهان اسلام و تمامی آزاده‌های جهان تسلیت و تبریک عرض میکنم.

وی با بیان اینکه راه جبهه مقاومت قطعاً از بین نخواهد رفت بیان کرد: جبهه مقاومت یک مکتب، یک مسیر، یک نوع نگرش و یک نوع راه است که با شهادت سید حسن نصرالله این مسیر از بین نخواهد رفت، یکی از رهبران شیعه درحمایت از مردم فلسطین جان خود را فدا کرد که این خود نشانه‌ای از مکتب حسینی است.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت:زمانی که امام عزیز ما این مسیر مقاومت را شروع کردند و این نوع نگاه را در جریان مبارزه با ظلم مبارزه با اسرائیل و آمریکا که نماد این ظلم در عرصه جهانی هستند، شروع کردند؛ در جبهه لبنان سید حسن نصرالله این کار را انجام داد و شاگردانی تربیت کرد و مسیری را به گونه‌ای ساختارسازی کرد که انشالله این جریان ادامه پیدا خواهد کرد.

سلیمی بیان کرد: زنانی که در جریان مقاومت هستند برای فرزندانشان در داستان ها و حماسه سرایی‌های خود، از حماسه این بزرگ مرد‌ها خواهند گفت و این مسیر به حق محمد و آل محمد ادامه پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ما مردم ایران در کنار مقاومت هستیم گفت: با مردم فلسطین و لبنان همدردی می‌کنیم. مردم فلسطین و لبنان بدانند که غم آنها غم ما نیز است و انشالله خون این شهید عزیز باعث حرکت به سمت مسیر ظهور آقا امام زمان (عج) خواهد شد.

رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: خون شهدا باعث برکت و آبیاری درخت اسلام می‌شود. ما همراه و پشتیبان جبهه مقاومت هستیم، مخصوصا از زنان جریان مقاومت می‌خواهم که ایستادگی کنند و با همدلی و همراهی مردان، جنگ را حمایت کنند که حمایت خانواده بسیار اثرگذار است، نساء المقاوه، زنان جریان مقاومت اگر در عالم دست به دست هم دهند پیروز خواهند شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.