ناهنجاری‌های ژنتیکی جنین، علت بیشتر سقط‌های خودبه‌خودی تعداد بانوان زائر از مردان در حج سال ۱۴۰۵ بیشتر است افزایش وزن در دوران بارداری باید تدریجی باشد| ضرورت توجه به میزان غذا و انرژی دریافتی تهران، استانی با باروری بسیار پایین در کشور| مسئله جمعیت در ایران به یک چالش فرهنگی تبدیل شده است سمنان، میزبان نخستین اردوی استعداد‌های برتر هندبال دختران زیر ۱۶ سال کشور| ۷۷ بازیکن منتخب حضور دارند آشنایی با پیامد‌های استفاده از رژیم‌های فانتزی| در هرم کاهش وزن، دریافت پروتئین ضروری است جذب دختران ۱۲ تا ۱۸ ساله به باشگاه «دختیژن» بنیاد کرامت رضوی تکلیف مشخص شد| اعلام اسامی تیم‌های راه یافته به مرحله نیمه‌نهایی لیگ برتر بسکتبال بانوان خانه داری| مصرف سبزیجات تازه بهتر است یا منجمد؟ نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان: هدف ما فقط کسب نتیجه نیست، با تمام انرژی بازی کنید تیم فوتبال زنان تراکتور به صدر جدول لیگ دسته دو رسید| صعود تقریباً قطعی به لیگ دسته یک فوتبال اهمیت بررسی ناسازگاری گروه خونی مادر و جنین | تأمین بموقع خون‌های کمیاب، چه اثری در زنده‌ماندن جنین دارد؟ ثبت رکورد ۵۸۸ توسط هانیه رستمیان در لیگ برتر تیراندازی ضرورت کنترل افزایش وزن در دوران بارداری| برخی مواد غذایی باید با احتیاط جدی مصرف شوند آغاز مرحله نخست اردوی آماده سازی تیم ملی نوجوانان از امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن ماه ۱۴۰۴) انجام بیش از ۸۰ درصد سقط‌های غیرقانونی در خارج از مراکز درمانی| حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار سقط خودبه‌خودی است مشارکت سیاسی بانوان در انتخابات، فرصتی مهم برای نقش‌آفرینی آن‌ها در توسعه اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی سهم ۴۷ درصدی بانوان در تولید صنایع‌دستی خراسان رضوی ازدواج دانشجویی، الگویی موفق از ازدواج آگاهانه پرداخت بیش از ۵ هزار میلیارد ریال وام ازدواج به متقاضیان در خراسان جنوبی
سرخط خبرها
استخدام زنان آتش‌نشان را در برنامه داریم

استخدام زنان آتش‌نشان را در برنامه داریم

  • کد خبر: ۲۹۲۱۱۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰
سخنگوی سازمان آتش‌نشانی گفت: استخدام نیرو‌های جدید در سازمان در اولویت قرار دارد و تلاش می‌کنیم که بانوان را نیز استخدام کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، آتش نشانی از جمله حرفه‌هایی است که هم‌زمان با فناوری‌های نوین پیشرفت می‌کند. در چند سال اخیر نیز هوش مصنوعی به ابزاری ضروری در صنعت آتش نشانی تبدیل شده است. با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوش مصنوعی در آتش نشانی، می‌توان از بسیاری از حوادث آسیب‌زا جلوگیری کرد.

جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی در همین رابطه اظهار کرد: در چند سال اخیر زندگی‌ها با گذشته تفاوت پیدا کرده و تکنولوژی به سرعت در حال تغییر است. زندگی که در حال حاضر شهروندان دارند، با ۵۰ سال پیش قابل مقایسه نیست. مواد پتروشیمی به بخشی از زندگی مردم تبدیل شده است. به عنوان مثال مواد اکلیلی نایلونی، لباس، اسپری‌های افشانه و موبایل بخشی جدانشدنی از زندگی مردم محسوب می‌شوند. در صنعت خودرو نیز تغییرات جدیدی رخ داده است و انواع خودرو‌های گازی و برقی روانه بازار شده‌اند.

ملکی افزود: تنوع کالا‌ها چگونگی بروز سوانح را نیز متنوع‌تر کرده است. در این وضعیت، در صورتی که فعالان آتش‌نشانی دانش خود را به‌روز نکنند، مسلماً در زمان بروز حادثه با مشکل مواجه می‌شوند. برج‌ها و ساختمان‌های بلند در شهر‌های بزرگ به تجهیزات جدید نیاز دارند. در حال حاضر از پهپاد‌هایی استفاده می‌کنیم که توانایی حضور در عملیات و شناسایی را دارند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تصریح کرد: استخدام نیرو‌های جدید در سازمان در اولویت قرار دارد. همچنین تلاش می‌کنیم که بانوان را نیز استخدام کنیم. با این جذب نیرو، کمبود نیرو در سازمان آتش نشانی کاهش پیدا می‌کند. از نظر تجهیزات هم در وضعیت خوبی قرار داریم. البته باتوجه به ظهور فناوری‌های جدید، باید به جبران کمبود‌ها بپردازیم.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.