یک شیشه عطر قرمز اهدای مدال طلای دانش آموز بندرعباسی به رهبر معظم انقلاب تجلیل از ۱۳۵ بانوی پیشکسوت هیئتی کشور در رویداد ملی «بانوان بهشت» تولد دختر قهرمان شهید جنگ ۱۲ روزه، ۶ ماه بعد از شهادت پدر کسب مقام سوم توسط تیم ملی اسکیت رولبال بانوان ایران در رقابت‌های جام جهانی افزایش سلامت مادر و جنین با مصرف مغز‌ها در ایام بارداری بررسی ارتباط مستقیم میان فرهنگ و سیاست‌های جمعیتی آغاز نیم‌فصل دوم بیست‌وچهارمین دوره رقابت‌های بسکتبال لیگ برتر زنان از فردا (۲۷ آذر ۱۴۰۴) + برنامه دیدارها مشکلات خواب در دوران بارداری، بر جنین اثرات منفی می‌گذارد ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علیرضا معتمدی حفظ قرآن، از کلاسی که تعطیل شد تا مسیری که ادامه دارد ملی‌پوش میز مستطیلی | مهشید اشتری، ۷ سال با لباس تیم ملی وقتی «دور دورِ مجازی» به زندگی واقعی می‌رسد کمپ‌های غیراستاندارد ترک اعتیاد و نبود حمایت خانوادگی از زنان معتاد | راه سخت برگشت بانوان معتاد به خانه زنان و دام الگو‌های زرد مجازی
سرخط خبرها
تحصیل ۷۰۰ بانو در بخش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا(س)

تحصیل ۷۰۰ بانو در بخش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا(س)

  • کد خبر: ۲۹۲۳۵۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۸
مدیر مرکز آموزش غیر حضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علی‌ها از پذیرش ۷۰۰ بانوی طلبه در سطح دو و سه غیرحضوری و مجازی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صدیقه حاجی پور با اشاره به آمار پذیرش سطح دو و سه بخش غیرحضوری و مجازی گفت: در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علی‌ها در سطح دو بیش از ۵۰۰ نفر و در سطح سه بیش از ۲۰۰ نفر از بانوان در بخش غیرحضوری و مجازی پذیرفته شدند.

مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علی‌ها عنوان کرد: یکی از مزیت‌های تحصیل در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، تنوع برنامه‌های تحصیلی است که به شیوه‌های مختلف حضوری، غیرحضوری و مجازی (آنلاین) ارائه می‌شود و این در حالی است که محل برگزاری امتحانات پایان ترم طلاب مجازی و غیرحضوری در مراکز استان‌ها است و امتحانات این بخش به صورت حضوری برگزار می‌شود.

حاجی پور اشاره کرد: امسال در مقطع سطح سه، طلاب در ۶ رشته تحصیلی شامل تاریخ اسلام، تبلیغ با گرایش حج، تفسیر و علوم قرآنی، فقه و اصول، کلام اسلامی و مطالعات اسلامی ثبت نام و پذیرش شدند.

وی با اشاره به استقبال بانوان سطح کشور از تحصیل در بخش غیرحضوری و مجازی، اعلام کرد: با توجه به وظایف بانوان در حیطه‌های خانوادگی و اجتماعی و از سوی دیگر، تمایل زیاد ایشان به افزایش معرفت دینی و علاقه مندی به کنشگری در حوزه‌های فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی، تحصیل در این بخش باعث شده جمع مناسبی بین این وظایف داشته باشند و در رأس همه اینها، معرفت دینی خود را افزایش دهند که جامعه الزهرا سلام‌الله‌علی‌ها در این راستا توانسته رسالت خود را به خوبی به انجام برساند.

مدیر مرکز آموزش غیرحضوری و مجازی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علی‌ها به حوز‌های امور پژوهشی، فرهنگی، قرآنی و حدیثی این مرکز اشاره کرد و گفت: اداره پژوهش و اداره فرهنگی قرآنی و حدیثی این مرکز در عرصه‌های پژوهشی، فرهنگی و قرآنی، مهارت‌ها و خدمات ویژه‌ای را به طلاب این مرکز ارائه می‌دهد.

حاجی پور یادآور شد: طلاب این مرکز می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و قرآنی عضو کانال‌های رسمی این مرکز شوند؛ کانال اصلی این مرکز به نشانی https://eitaa.com/vdc_jz در پیام رسان ایتا فعالیت دارد.

منبع: حوزه

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.