به خاطر شومیز خامه دوزی گل دار نجات ۲۰۳ نوزاد نارس در معرض آسیب شدید شبکیه چشم (ROP) در شیراز ۱۲۰۰ زن سرپرست خانوار از بیماری خاموش و خطرناک خود نجات یافتند | طرح غربالگری چه کرد؟ شیب کاهشی فرزندآوری سوم و چهارم و بیش از پنجم در ۳ سال اخیر| آیا طرح‌های تشویقی به نتیجه نرسیدند؟ تخفیف ویژه شهرداری مشهد برای مادران سه‌فرزندی| ۲۸۳۱ پدربزرگ پای کار فرزندآوری آمدند نقش پررنگ عوامل غیرقابل اصلاح در ابتلا به سرطان پستان مادر بودن، یک سپر بیولوژیکی در برابر سکته مغزی و آسیب عروقی مغز ناهید کیانی مسافر قطعی بازی‌های آسیایی ناگویا شد مژده لواسانی: سخت‌ترین تجربه کاری‌ام «من زنده‌ام» بود سهم زنان ایران از جایگاه ریاست دانشگاه‌ها چقدر است؟ برنامه‌ریزی برای اتصال کسب‌وکار‌های خانگی و مهارت‌بنیان به چرخه صادرات افزایش ۱۳۳ درصدی مصرف سیگار در دختران نوجوان | زنگ خطر سلامت جامعه و نسل آینده، مدت‌هاست به صدا در آمده است چاقی یکی از شایع‌ترین تغییرات دوران یائسگی است زنان سرپرست خانوار، جمعیت عمده تحت حمایت کمیته امداد استان تهران انتشار فراخوان پنجمین «همایش بین‌المللی کتاب سال بانوان» | حمایت از آثار پژوهشی زنان، هدف اصلی است اجرای فرآیند هدایت تحصیلی ویژه فرزندان زنان سرپرست خانوار در تهران| آیا قول شهرداری عملیاتی شد؟ کدام گروه از مادران روستایی و عشایر در سمنان، رایگان بیمه شده‌اند؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال بانوان: امیدوارم امسال طلسم قهرمانی المپیک آسیایی را بشکنیم مبینا نعمت‌زاده بازی‌های آسیایی را از دست داد زیارت بیش از یک میلیون نفر زائر از بقعه حضرت بی بی حکیمه (س) در سال
سرخط خبرها
دختران ملی پوش راگبی‌باز ایران از سکوی قهرمانی جاماندند

دختران ملی پوش راگبی‌باز ایران از سکوی قهرمانی جاماندند

  • کد خبر: ۲۹۳۳۰۸
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۱
دیروز مسابقات قهرمانی راگبی آسیا به میزبانی نپال به پایان رسید و فیلیپینی‌ها جام قهرمانی را بالای سر بردند، تیم هند بازهم نایب‌قهرمان شد و گوام در جایگاه سوم ایستاد اما این رقابت‌ها یک غایب ویژه داشت؛ تیم سوم آسیا در سال گذشته.

مژده رنگیان | شهرآرانیوز،دختران راگبی‌باز ایران با حضور چهار ملی‌پوش استان و با هدایت سرمربی مشهدی از سفر به این مسابقات جا ماندند و نتوانستند تاریخ‌سازی پارسال را تکرار کنند.

اردوی متصل به اعزام دختران ملی‌پوش راگبی‌باز ایران به مسابقات قهرمانی آسیا از بیست‌وچهارم شهریور به میزبانی خراسان‌رضوی و در زمین چمنی در ییلاقات شاندیز آغاز شد و تا دهم مهر ادامه پیدا کرد تا در پایان اردو بلافاصله راهی کاتماندو در کشور نپال شوند. این اعزام قرار بود یک روز زودتر باشد تا دختران ملی‌پوش فرصت رفع خستگی و هماهنگی با وضعیت آب‌وهوایی مسابقات را داشته باشند.

با این حال، در این زمان تیم‌ملی با وجود حضور در فرودگاه، به‌دلیل لغو و محدودیت‌های پرواز‌ها نتوانست خود را به محل برگزاری بازی‌ها برساند. امسال تیم راگبی دختران ایران در گروه F مسابقات با تیم‌های هند، اندونزی و سریلانکا هم‌گروه شدند و در گروه E نیز فیلیپین، گوام، ازبکستان و نپال قرار داشتند. کادرفنی تیم‌ملی بسیار امیدوار بودند تا بتوانند جایگاه بالاتری را نسبت به سال قبل کسب کنند.

با اعلام نتایج پایانی مسابقات قهرمانی آسیا و سومی گوام در این دوره، دختران ملی‌پوش ایران بی‌شک می‌توانستند دست‌کم سومی در آسیا را تکرار کنند. آبان پارسال مسابقات راگبی هفت‌نفره آسیایی (آسیا ترافی) به میزبانی دوحه قطر برگزار شد و تیم زنان ایران موفق شد در مسابقه رده‌بندی ۱۰بر ۰ گوام را شکست دهد و به مدال برنز برسد. زنان ایران پیش از این در مرحله گروهی قطر میزبان و ازبکستان را نیز شکست دادند تا صعودشان را قطعی کنند، اما در نیمه‌نهایی مغلوب هند شدند. پارسال نیز هند نایب‌قهرمان شد.

زهرا قربانی سرمربی مشهدی تیم‌ملی راگبی بانوان ایران است که پارسال با شاگردانش و دو بازیکن خراسانی دیگر دست به تاریخ‌سازی زد و اولین‌بار در تاریخ تیم‌ملی زنان ایران به مدال برنز مسابقات آسیایی دست یافت. آنها امسال به‌دنبال بهبود جایگاهشان یا تکرار مقام سومی در جمع تیم‌های برتر آسیا بودند.

اردوی مشهد با حضور پانزده ورزشکار منتخب از میان ۲۵ بازیکن دعوت‌شده به مرحله اول برگزار شد و درنهایت دوازده نفر در فهرست پایانی جای گرفتند. این دوره در ترکیب تیم‌ملی راگبی هفت‌نفره بانوان ایران چهار ملی‌پوش مشهدی به نام مهدیه کریمی، زهرا ایزانلو، نسترن فلاح و لیلا جوانمرد نیز حضور داشتند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.