مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است

دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است

  • کد خبر: ۲۹۳۸۷۲
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است و در معاونت امور زنان و خانواده تلاش می‌کنیم مسائل زنان را از زبان فعالان استانی بشنویم.

به گزارش شهرآرانیوز، زهرا بهروزآذر، در نشست صمیمی با مسئولان و فعالان ستاد‌های پزشکیان در حوزه زنان ضمن تشکر از تلاش‌های فعالان استانی در جریان انتخابات و پیش از آن تصریح کرد: ما اینجا هستیم که صدای شما را از دل استان‌های‌تان بشنویم. نکات بسیاری در کل کشور و درباره مسائل زنان وجود دارد که ما نمی‌دانیم و تمایل داریم از زبان شما، این مسائل را بشنویم.

وی ادامه داد: دغدغه‌های فعالان حوزه‌های زنان در کل کشور ارزشمند است. در معاونت امور زنان و خانواده تلاش می‌کنیم مسائل زنان را از زبان فعالان استانی بشنویم و با کمک یکدیگر، برای حل آنها، بهترین راهکار‌ها را بیابیم.

لیلا فلاحتی استادیار پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی نیز در این نشست، در سخنرانی خود با موضوع «کاربست رویکرد‌های جنسیتی در توسعه» با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی جنسیتی در مباحث توسعهٔ پایدار، بر ضرورت در نظر گرفتن فرهنگ و تفاوت‌های فرهنگی در برنامه‌ریزی جنسیتی تاکید کرد و گفت: برای ارتقای وضعیت زنان و از میان بردن شکاف‌های جنسیتی، لازم است انتظارات نقشی را در فرهنگ‌مان بشناسیم و تنوع‌های فرهنگی را در بازنمایی انتظارات جنسیتی در نظر بگیریم.

وی به در نظر گرفتن نقش‌های مردان در برنامه‌ریزی‌های جنسیتی اشاره کرد و اظهار داشت: توسعه حوزه زنان بدون در نظر گرفتن نقش‌های مردان امکان‌پذیر نیست و به همین خاطر در برنامه‌ریزی‌های جنسیتی، لازم است مردان را بیش از پیش در نظر بگیریم.

در ادامه این نشست، فعالان حوزه زنان ستاد‌های انتخاباتی دکتر مسعود پزشکیان، در کارگروه‌هایی به بحث و بررسی مسائل زنان در استان‌های خود پرداختند. در این کارگروه‌ها به کمک تسهیلگران و راهبران حوزه زنان، مسائل مرتبط با حوزه زنان در هر استان به کمک روش‌های مشارکتی احصا و دربارهٔ مؤثرترین راه حل‌های این مسائل، همفکری‌هایی انجام شد.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.