وجود حدود ۶.۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور | بانوان از بهزیستی چه خدماتی دریافت می‌کنند؟ شناسایی شیوع چشمگیر کمبود ویتامین D در میان مادران باردار نیشابور سهم زنان جهان از مشاغل پردرآمد چقدر است؟ چگونه با دختران با کرامت رفتار کنیم؟ طرز تهیه عدسی؛ یک شام مقوی، ساده و کم‌هزینه آغاز فصل جدید لیگ برتر فوتسال زنان از ۱۷ مهر ۱۴۰۵ نگاهی به چالش زایمان طبیعی و سزارین در کشور | کاهش ۱۰ برابری مرگ‌ومیر مادران یک دستاورد غیرقابل انکار است مرحله نهایی رقابت‌های انتخابی تیم ملی اسکواش بانوان برگزار شد | حضور باران محمدپور در ترکیب تیم ملی ارومیه؛ میزبان اولین رقابت روئینگ قهرمانی دختران جوان کشور تکرار افتخارآفرینی دختران بسکتبالیست خراسانی در لیگ ملت‌های آسیا | تیم ملی مدال برنز گرفت سهم ۳۶ درصدی زنان از  پست‌های مدیریتی خراسان رضوی آغاز سومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتسال زنان در رده جوانان از امروز (دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵) ریشه بگو‌مگو‌های تمام‌نشدنی میان زوجین در زندگی مشترک‌شان چیست؟ سردرگمی مادران جوان در هدایت فضای مجازی برای بهبود در فرزندپروری | راهکار چیست؟ هوش مصنوعی و تحول دوگانه در بازار کار زنان ضمانت کمیته امداد کشور از وام‌های قرض‌الحسنه اشتغال زنان تحت پوشش این سازمان درباره کتاب تفریظ شده «من زنده‌ام» توسط رهبر شهید چه می‌دانید؟ طلاق؛ یکی از دلایل افزایش آمار زنان سرپرست خانوار در کشور تیم دختران ایران در المپیاد جهانی جغرافیا خوش درخشید آمادگی کامل تیم فوتبال خاتون بم برای حضور در لیگ قهرمانان زنان آسیا
سرخط خبرها
رونمایی از کتاب «خواهران در آن سوی مرزها»، تولید مشترک زنان ایران و زیمبابوه

رونمایی از کتاب «خواهران در آن سوی مرزها»، تولید مشترک زنان ایران و زیمبابوه

  • کد خبر: ۲۹۴۶۴۸
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۰
در پایان مراسم اختتامیه مسابقه مشترک با شبکه حمایت از نویسندگان زن آفریقا، کتاب «خواهران در آن سوی مرزها»، که اثر تولیدشده توسط زنان ایران و زیمبابوه است، رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس نوازانی در زیمبابوه در مراسم اختتامیه مسابقه و رونمایی رسمی این کتاب اظهار داشت: این پروژه فرصتی برای تبادل خلاقانه و همکاری‌های بیشتر فراهم می‌کند و داستان زنانی را به تصویر می‌کشد که با عزمی استوار، بر چالش‌ها غلبه کرده و الهام‌بخش نسل‌های آینده شده‌اند.

وی افزود: علیرغم تبلیغات مغرضانه رسانه‌های غربی علیه زنان ایرانی، واقعیت چیز دیگری است و زنان ایرانی با حفظ ارزش‌های دینی و عفت خود در تمامی عرصه‌های اجتماعی حضور فعالی دارند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران همچنین از جنایات رژیم صهیونیستی علیه زنان فلسطینی ابراز تأسف کرد و گفت: در دنیای امروز شاهد جنایات هولناکی علیه زنان و کودکان هستیم. رژیم اسرائیل بیش از ۴۳ هزار نفر را کشته که ۷۰ درصد از آنها زنان و کودکان بوده‌اند. چه کسی مسئول این کشتارهاست؟ چرا برخی دولت‌ها در برابر این فجایع سکوت می‌کنند؟

حمید بختیار رایزن فرهنگی ایران در زیمبابوه در سخنانی، گفت: این رویداد گواهی بر قدرت تجارب مشترک و روحیه ماندگار زنان است و نقطه عطفی در تقویت همکاری‌های مشترک در حوزه فرهنگی و هنری به شمار می‌رود.

وی همچنین بیان داشت: زنان ایران و زیمبابوه با آثار ادبی و روایت‌های هنری خود به موضوعات مختلف نگاهی منحصر به فرد بخشیده‌اند و خوانندگان را تحت تأثیر قرار داده‌اند.

بختیار در خصوص پس‌زمینه این رویداد گفت: این ابتکار فرهنگی شامل مسابقه‌ای است که بر داستان‌های موفق زنان ایرانی و آفریقایی متمرکز است و در حین حال به تصویری از واقعیت‌های زندگی زنان فلسطینی که مدت‌ها است تحت بمباران رژیم صهیونیستی قرار گرفته‌اند، می‌پردازد.

این رایزن فرهنگی اضافه کرد: هدف از انتشار این کتاب، مستندسازی این دستاورد‌های خارق‌العاده و تقویت گفتگو میان ملت‌های مختلف است که به نفع نسل حاضر و آینده خواهد بود.

بختیار ابراز امیدواری کرد که از طریق رونمایی این کتاب، آگاهی درباره توانمندسازی زنان از طریق فرهنگ‌های پویا افزایش یابد و روایت‌ها و دیدگاه‌های آنان در زمینه جنسیت، فرهنگ و توسعه اجتماعی-اقتصادی به اشتراک گذاشته شود.

تولید مشترک این اثر فرصتی برای نزدیک‌تر شدن زیمبابوه و ایران از طریق نوشته‌های ادبی است

در ادامه، ثبانی ملیلو، هماهنگ‌کننده شبکه نویسندگان زن آفریقا، گفت: این پروژه کتاب، فرصتی برای نزدیک‌تر شدن زیمبابوه و ایران از طریق نوشته‌های ادبی است. انتشار این کتاب راهی مؤثر برای مشارکت در برنامه تبادل فرهنگی خواهد بود و از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از این پروژه مشترک تشکر می‌کنم.

همچنین، زهرا سادات میرهاشمی، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا (س) در این مراسم به بیان دستاورد‌های زنان ایرانی و معرفی ظرفیت‌های دانشگاهی ایران پرداخت.

اعضای شبکه حمایت از نویسندگان زن آفریقا، هنرمندان، شاعران، علاقه‌مندان به ادبیات، موسیقیدانان و دانش‌آموزان مدارس مختلف نیز در این رویداد حضور داشتند.

این مسابقه، تلاشی مشترک بین رایزنی فرهنگی ایران در زیمبابوه و شبکه حمایت از نویسندگان زن آفریقا، با همکاری اداره ارتباطات فرهنگی بین‌المللی زنان و خانواده سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است که با هدف تقویت همکاری و تبادل فرهنگی و تشویق نویسندگان و هنرمندان، به منظور آشنایی با زن مسلمان و معرفی جایگاه زنان در جامعه ایران و همچنین در راستای همبستگی با زنان در فلسطین اجرا شد.

در این مسابقه مشترک، بیش از ۱۵۰ اثر در سه حوزه داستان نویسی، شعر و نقاشی دریافت شد. سپس تیمی از استادان به داوری آثار پرداخته و فهرستی کوتاه از ۲۰ داستان کوتاه و شعر ارائه دادند.

همچنین، ۹ اثر برای چاپ در کتاب انتخاب و به تمامی برگزیدگان گواهینامه و جوایزی اهدا شد.

کتاب رونمایی شده با عنوان «خواهران در آن سوی مرزها» (Sisters across borders) از دو بخش تشکیل شده که بخش اول به نگاه اسلام به زن و خانواده و دستاورد‌های ایران پس از انقلاب در حوزه زنان می‌پردازد و در بخش دوم داستان‌های برگزیده مسابقه مشترک، منتشر شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.