معرفی ۴ تیم منتخب مسابقات «کوثران جان‌فدا» در مشهد بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | بانوی جودوکار ایرانی باید برای مدال برنز مبارزه کند هفته سوم لیگ برتر فوتبال زنان امروز (جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵) برگزار می‌شود | اوج رقابت در صدر جدول بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | سومین عضو تیم ملی جودو بانوان ایران به مرحله بعد صعود کرد استقبال بی‌نظیر از ریحانه کریمی «نخستین مدال‌آور وزنه‌برداری زنان ایران در بازی‌های آسیایی» در فرودگاه مشهد ویدئو | مادرانه | روایتی از دلتنگی مادران شهدا | شهید سید مهدی نبوی‌نژاد کلمات ساده در زندگی مشترک، «پلِ صمیمیت» میان زوجین را می‌سازند پایان هفته دوم لیگ برتر هندبال زنان با برتری صدرنشینان حذف تیم ملی پدل زنان ایران در مرحله یک چهارم بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶ روایت مادر از مسیر قهرمانی ریحانه کریمی | از پدیده جودو تا قله جهانی وزنه‌برداری زیارت امین‌الله و آل یاسین در رواق حضرت نرجس خاتون (س) حرم رضوی طنین‌انداز می‌شود (۹ مهر ۱۴۰۵) نظم و رفتار در مترو مسئولیت مدیریت شهری یا تکلیف شهروندی؟ اشتغال و مسکن؛ پیش‌نیاز سیاست‌های جمعیتی هشدار سازمان غذا و دارو: فریب فیلر‌های ارزان و اینترنتی را نخورید چند جمله معجزه‌آسا برای خاموش کردن شعله‌های آتش در زندگی مشترک گرایش به حجاب در فرانسه افزایش یافت آشپزی | دستور پخت دلمه برگ مو لرستانی آغاز اردوی تیم ملی فوتسال بانوان از ۱۴ مهرماه ۱۴۰۵ حفظ وزن سالم؛ عامل اصلی در پیشگیری از سرطان پستان بازی‌های آسیایی ناگویا ۲۰۲۶ | تیم پدل زنان به مرحله یک چهارم راه یافت
سرخط خبرها
جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند

جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۹۱۰
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند، گفت: در رشته‌های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر در دومین رویداد جایزه آزاده اظهار داشت: قول می‌دهم که تا زمانی که در این موقعیت هستم از هیچ‌تلاش برای رسیدن به اهدافی که دارید و بر داشتن موانع از سر راه کارآفرینی زنان فروگذار نمی‌کنم.

وی با بیان اینکه خانم آزاده داننده در همه عرصه‌ها بهترین اثر را گذاشت و  در عرصه دانش و در نقش مادری بهترین بود، گفت: زنان کارآفرین با اجرای ایده جایزه آزاده نام و منش وی را زنده نگه می‌دارند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: داننده الگوی موفقی برای زنان و دخترانی ایرانی است تا بدانند این راه شدنی است و می‌توان در آن قدم گذاشت.

بهروز آذر ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های حوزه زنان، دختران جوان و تحصیلکرده در عرصه فناوری نوین و اقتصاد دانش بنیان از اهداف این رویداد است.



به گفته وی، امروز در جایی هستیم که بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند و در رشته‌های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حضور ۱۲ درصدی زنان در حوزه دانش بنیان‌ها هنوز با ظرفیت واقعی زنان و دختران فاصله دارد از این رو باید کمک کنیم دختران و زنان بیشتر وارد این عرصه شوند، اظهار داشت: بستر بزرگی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های جدیدی در جامعه وجود دارد که کمتر به آن توجه شده و جایزه آزاده می‌تواند کمک کند که در این عرصه‌ها زنان و دختران فعال‌تر باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.