صاحبان مشاغل خانگی از ۴۵ تا ۱۵۰ میلیون تومان وام با سود ۴ درصد می‌گیرند کمک به اقتصاد دولتی از طریق اقتصاد خانواده‌محور گامی نو در اشتغال‌زایی بانوان | اولین مرکز کاریابی زنان در مشهد راه‌اندازی می‌شود زنان تنها ۴.۶ میلیون نفر از جمعیت شاغل کشور را تشکیل داده‌اند| محرومیت بانوان شاغل از حق عائله‌مندی بررسی برخی عوامل افزایش شمار جنایتی به نام سقط جنین | نسل‌کشی سوداگران ۳ تا ۵ سال، اختلاف سنی مطلوب بین فرزندان استفاده از ظرفیت داوران زن برای قضاوت در هفته پایانی بیست‌و‌چهارمین دوره لیگ برتر فوتبال ایران تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه
سرخط خبرها
جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند

جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۹۱۰
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند، گفت: در رشته‌های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر در دومین رویداد جایزه آزاده اظهار داشت: قول می‌دهم که تا زمانی که در این موقعیت هستم از هیچ‌تلاش برای رسیدن به اهدافی که دارید و بر داشتن موانع از سر راه کارآفرینی زنان فروگذار نمی‌کنم.

وی با بیان اینکه خانم آزاده داننده در همه عرصه‌ها بهترین اثر را گذاشت و  در عرصه دانش و در نقش مادری بهترین بود، گفت: زنان کارآفرین با اجرای ایده جایزه آزاده نام و منش وی را زنده نگه می‌دارند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: داننده الگوی موفقی برای زنان و دخترانی ایرانی است تا بدانند این راه شدنی است و می‌توان در آن قدم گذاشت.

بهروز آذر ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های حوزه زنان، دختران جوان و تحصیلکرده در عرصه فناوری نوین و اقتصاد دانش بنیان از اهداف این رویداد است.



به گفته وی، امروز در جایی هستیم که بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند و در رشته‌های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حضور ۱۲ درصدی زنان در حوزه دانش بنیان‌ها هنوز با ظرفیت واقعی زنان و دختران فاصله دارد از این رو باید کمک کنیم دختران و زنان بیشتر وارد این عرصه شوند، اظهار داشت: بستر بزرگی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های جدیدی در جامعه وجود دارد که کمتر به آن توجه شده و جایزه آزاده می‌تواند کمک کند که در این عرصه‌ها زنان و دختران فعال‌تر باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.