تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران
سرخط خبرها
جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند

جایزه نوآوری آزاده ویژه استارتاپ هایی که زنان بنیان گذاری کردند

  • کد خبر: ۲۹۴۹۱۰
  • ۲۶ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند، گفت: در رشته‌های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر در دومین رویداد جایزه آزاده اظهار داشت: قول می‌دهم که تا زمانی که در این موقعیت هستم از هیچ‌تلاش برای رسیدن به اهدافی که دارید و بر داشتن موانع از سر راه کارآفرینی زنان فروگذار نمی‌کنم.

وی با بیان اینکه خانم آزاده داننده در همه عرصه‌ها بهترین اثر را گذاشت و  در عرصه دانش و در نقش مادری بهترین بود، گفت: زنان کارآفرین با اجرای ایده جایزه آزاده نام و منش وی را زنده نگه می‌دارند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده افزود: داننده الگوی موفقی برای زنان و دخترانی ایرانی است تا بدانند این راه شدنی است و می‌توان در آن قدم گذاشت.

بهروز آذر ادامه داد: توجه به ظرفیت‌های حوزه زنان، دختران جوان و تحصیلکرده در عرصه فناوری نوین و اقتصاد دانش بنیان از اهداف این رویداد است.



به گفته وی، امروز در جایی هستیم که بیش از ۶۰ درصد ورودی‌های دانشگاه را دختران اختصاص داده اند و در رشته‌های مهندسی و تخصصی دختران پیشتاز هستند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه حضور ۱۲ درصدی زنان در حوزه دانش بنیان‌ها هنوز با ظرفیت واقعی زنان و دختران فاصله دارد از این رو باید کمک کنیم دختران و زنان بیشتر وارد این عرصه شوند، اظهار داشت: بستر بزرگی از فرصت‌ها و ظرفیت‌های جدیدی در جامعه وجود دارد که کمتر به آن توجه شده و جایزه آزاده می‌تواند کمک کند که در این عرصه‌ها زنان و دختران فعال‌تر باشند.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.