جمعیت ایران ۳ برابر سریع‌تر از جهان پیر می‌شود | تا سال ۱۴۳۰، از هر ۳ ایرانی یک نفر سالمند خواهد بود تغییر صدرنشین لیگ برتر هندبال بانوان | سپاهان اصفهان با اختلاف ۱۶ گل به صدر صعود کرد افزایش ساعت فعالیت دفاتر ثبت ازدواج به مناسبت میلاد امیرالمومنین(ع) افشای بازار ۳۶ هزار میلیارد تومانی قاچاق تجهیزات زیبایی اعزام ۳ زن شمشیرباز ایرانی به جام جهانی اسلحه اپه فجیره امارات کاهش اضطراب و افسردگی با خندیدن| یوگای خنده را امتحان کنیم دبیر ستاد جمعیت: برخلاف تصور رایج، سهم ناباروری مردان قابل توجه است |بهترین سن برای فرزندآوری زنان ۲۰ تا ۳۰ سالگی است از هر ۵ زوج ایرانی، یک زوج تجربه ناباروری دارد| تمام تکنیک‌های درمان ناباروری دنیا در ایران وجود دارد کاهش خطر زایمان زودرس با دریافت واکسن کووید ۱۹ برگزاری هفته دهم لیگ برتر فوتسال زنان با ۶ دیدار حساس از فردا (شنبه ۱۳ دی ماه ۱۴۰۴) دستور پخت رول هزارلایه سیب زمینی در خانه + فیلم سواد رسانه‌ای خانواده‌ها، مهم‌ترین ابزار آن‌ها در عصر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی برگزاری ۴ دیدار در هفته پنجم لیگ برتر هندبال بانوان الگوی غذایی نادرست و طولانی‌مدت، عامل اصلی پیری زودرس پوست | فریب توصیه‌های اینستاگرام را نخورید بهروزآذر تاکید کرد: ارتقای جایگاه زنان با تقویت روحیه زنانگی و مادرانگی آنها پخش یک برنامه رادیویی زنانه از رادیو مقاومت + جزییات احداث نیروگاه خورشیدی چه فوایدی برای زنان سرپرست خانوار دارد؟
سرخط خبرها
افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان از هدف‌‌های دولت چهاردهم محسوب می‌شود

افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان از هدف‌‌های دولت چهاردهم محسوب می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۵۵۵۶
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۸
براساس اعلام معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، از جمله هدف‌های دولت چهاردهم، افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان به ۳۰ درصد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروز آذر در مراسم اختتامیه دومین دوره جایزه نوآوری آزاده، از هدف‌گذاری دولت برای افزایش سهم زنان در اکوسیستم نوآوری و دانش‌بنیان به ۳۰ درصد خبر داد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: با وجود اینکه بیش از ۶۰ درصد از ورودی‌های دانشگاه‌ها را دختران تشکیل می‌دهند و در رشته‌های مهندسی و تخصصی پیشتاز هستند، اما تنها ۱۲ درصد از سهم زنان در حوزه دانش‌بنیان را شاهد هستیم که با ظرفیت واقعی آنان فاصله زیادی دارد.

وی  افزود: دولت متعهد است از تمامی ظرفیت‌ها و برنامه‌های حمایتی خود برای تقویت حضور زنان در حوزه‌های نوآوری و دانش‌بنیان استفاده کند و امید دارد تا سال آینده، سهم مدیریتی زنان در این اکوسیستم به ۳۰ درصد افزایش یابد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به خاطراتی از ملاقات با خانم آزاده داننده، کارآفرین برجسته و الهام‌بخش، اشاره کرد و گفت: خانم مهندس زاده داننده، زنی بود که با وجود تمامی چالش‌ها، نقش‌های مختلف زندگی‌اش را با هم مدیریت می‌کرد، او هرگز به دنبال تبدیل شدن به یک ابرزن نبود، بلکه می‌خواست بهترین نسخه خودش باشد. این طرز فکر برایم بسیار الهام‌بخش بود.

بهروز آذر خاطرنشان کرد: خانم داننده الگویی موفق برای زنان و دختران ایرانی است و برگزاری جایزه آزاده، راهی برای زنده نگه‌داشتن نام و منش اوست. این رویداد می‌تواند به فعال‌تر شدن زنان و دختران در حوزه‌های فناوری نوین و اقتصاد دانش‌بنیان کمک شایانی کند.

وی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش مشارکت زنان در عرصه‌های مختلف، تأکید کرد که دولت تمام تلاش خود را برای تسهیل حضور زنان در حوزه‌های دانش‌بنیان و کاهش موانع کارآفرینی آنان به کار خواهد گرفت.

منبع: برنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.