مسئولیت مشترک والدین در برابر تربیت فرزندان عزاداری محرم، الگویی از قدرت زن مسلمان را به نمایش می‌گذارد توجه شهید طهرانچی به حوزه زنان و خانواده مبتنی بر جهان بینی الهی بود رواج طلاق، عاملی در تضعیف نهاد خانواده و کاهش فرزندآوری در جامعه حضور ۲۵ بازیکن در دومین اردوی تیم ملی فوتسال بانوان اشتغال زنان، نمادی از موفقیت و سرمایه ای اجتماعی برای خانواده ناترازی بانک‌ها، مشکل مهم شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری نقش کلیدی‌ زنان در فرآیند بازتوانی، حمایت اجتماعی و مراقبت از آسیب‌دیدگان ثبت یک پیروزی دیگر برای تیم ملی بسکتبال زنان ایران رونمایی از جلد دوم کتاب «چله کلمات» با محور اشعار اربعینی شاعران زن حضور پررنگ بانوان ورزشکار ایرانی در بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو کتاب «جان جهان» دریچه‌ای به دنیای زنان می‌گشاید بلاتکلیفی تیم‌های مدعی برای حضور در فصل جدید رقابت‌های فوتبال لیگ برتر زنان ایجاد فضایی مثبت و پرمحبت در خانواده، یکی از کلید‌های تربیت دختران باحجاب و عفیف بررسی نقش زنان در تربیت دینی کودکان و الگوبرداری از بانوان کربلا حوزه سنی ۷ سال، بیشترین متقاضی برای فرزندخواندگی در کشور کاهش خطر ابتلا به پوکی استخوان در زنان با مصرف به‌اندازه زعفران
سرخط خبرها
لزوم بهره‌مندی از تلاش‌های استادان در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده

لزوم بهره‌مندی از تلاش‌های استادان در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده

  • کد خبر: ۲۹۶۴۳۱
  • ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده بر لزوم بهره‌مندی از تلاش‌های استادان در پیشبرد مسائل خانواده در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا بهروزآذر، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در دیدار با استادان حقوق خانواده ایران، استاد حسین صفایی و اسدالله امامی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز داریم تا از تلاش‌های استادان در پیشبرد مباحث علمی حقوق خانواده در راستای تحول در حقوق زنان و خانواده استفاده کنیم.

وی به جایگاه پیشکسوتان علم حقوق خانواده اشاره کرد و گفت: استادان امامی و صفایی ارزشمندترین سرمایه‌های علمی کشور در حوزه حق خانواده و حقوق مدنی هستند و قدردان این عزیزان هستیم. آنها با استفاده از دانش و سرمایه اجتماعی خود می‌توانند به توسعه ظرفیت‌های حقوقی با هدف ارتقای حقوق زنان و خانواده در راستای اصول بیستم، بیست و یکم و دهم قانون اساسی و سیاست‌های کلی نظام در حوزه خانواده کمک کنند.

بهروزآذر افزود: تلاش می‌کنیم تا در معاونت ریاست‌جمهوری در امور زنان و خانواده در این خصوص به طور مستمر برنامه‌ریزی‌هایی برای ارتباط بیشتر وکلای دادگستری، قضات، حقوقدانان، دانشگاهیان، علما و نظریه‌پردازان برای رسیدن به تحولات ضروری در این حوزه از علم حقوق داشته باشیم و به صورت خاص به آن بپردازیم.

سید حسین صفایی در این دیدار، با اشاره به لزوم توجه به سند سیاست‌های کلی خانواده، در ۱۶ بند اظهار کرد: مقام معظم رهبری به نکات اصلی حقوق خانواده در این سند اشاره کرده‌اند و مواردی، چون تهیهٔ مسکن و شغل مناسب برای جوانان، تشویق جوانان به ازدواج و تسهیل ازدواج آنها در این سند ذکر شده است و باید در برنامه‌های آینده بر روی این مباحث به طور جدی کار کرد.

اسدالله امامی، همچنین به قواعد فقهی و تفاسیر اسلامی اشاره و افزود: قوانین حمایت خانواده جامعی داریم که ظرفیت‌های فراوانی برای تحول‌آفرینی دارند. اینکه به حقوق زنان در قوانین خانواده به تدریج توجه بیشتری شده است و با قوانین فعلی می‌توان شاهد تحولاتی جدید بود.

وی اضافه کرد: برای ایجاد تحولات در حقوق خانواده به ایجاد زمینه‌های اجتماعی و علمی نیاز داریم که بخشی از آن آماده است و البته سند سیاست‌های خانواده سند مهمی است که باید تقویت شود.

این استاد حقوق خانواده بر حضور جوانان به‌خصوص حقوقدانان در عرصه‌های مختلف در راستای ترویج و توسعه علم تاکید کرد و گفت: حضور جوانان می‌تواند در همه عرصه‌ها راه‌گشا باشد.

وی همکاری پیشکسوتان و جوانان را در تاملات فقهی، ارتباط با علمای دین اسلام و اساتید فقه با هدف ایجاد تحولات در عرصه‌های تقنینی ضروری دانست و عنوان کرد: با ایجاد گفتگو و همکاری بین علمای دینی و حقوقدانان می‌توان راهکار‌هایی اصولی برای حل مشکلات و تغییرات اجتماعی پیدا کرد.

منبع: جهان بانو

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.