احضار سفرا و روسای نمایندگی‌های اروپایی به وزارت خارجه ایران ۳۱۹ شهید و یکهزار و ۳۵۷ زخمی در حملات آمریکا ، انگلیس و اسرائیل به یمن هشدار یونیسف: هر ۱۷ دقیقه یک کودک در غزه کشته می‌شود خلیل الحیه: برای گفت‌وگویی مسئولانه و جدی با هدف توقف جنگ به مصر آمدیم نقشه پنهان اسرائیل برای درگیری با ترکیه فاش شد نتانیاهو : به جنگ ادامه می دهیم | محور ایرانی را شکست دادیم  پزشکیان: همواره در پی صلح و امنیت منطقه‌ای بوده‌ایم دیدار خداحافظی وزیر خارجه هند با سفیر ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: تولید رادیو دارو متوقف نمی‌شود انصار الله: حمله اسرائیل به عربستان را بعید نمی‌دانیم سازمان ملل: باب دیپلماسی با ایران هرگز بسته نمی‌شود پزشکیان: ایران آماده ارتقای همکاری‌های دوجانبه با جمهوری ساحل عاج است کرملین به اروپا درباره مصادره غیرقانونی دارایی‌های روسیه هشدار داد قالیباف قانون تشدید مجازات جاسوسی را ابلاغ کرد پیام ترامپ به خانواده‌های اسیران اسرائیلی: بر نابودی حماس مصمم هستم رکوردزنی صادرات سلاح‌های انگلیسی به رژیم صهیونیستی ترامپ: تیم آمریکا برای مذاکرات غزه به مصر می‌رود | شوخی های تحقیر آمیز ترامپ با نخست وزیر کانادا + فیلم پاسخ عراقچی به اظهارات ترامپ: پافشاری بیشتر بر اشتباه محاسباتی هیچ مشکلی را حل نمی‌کند یمن: فلسطینی‌ها در ۷ اکتبر عزت خود را بازیافتند رایزنی ترامپ با تیم مذاکره کننده آمریکا قبل از آغاز مذاکرات با حماس مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ به پایان رسید (۱۵ مهر ۱۴۰۴) گزارش ارتش پاکستان از عملکرد جنگنده J۱۰ چینی رایزنی اردوغان و پوتین درباره اوکراین و غزه شیخ نعیم قاسم: از حمایت‌های ایران سپاسگزاریم دیدار فرستاده آمریکا با الجولانی وزیر دفاع سوریه: با قسد درباره آتش بس توافق کردیم نروژ: محتاطانه به طرح ترامپ درباره غزه خوشبین هستیم
سرخط خبرها

حسین زاده: هنوز هیچ مسئولیتی را تا پذیرش استعفایم از مجلس، در دولت قبول نکرده ام

  • کد خبر: ۲۹۷۴۰۳
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۰
حسین زاده: هنوز هیچ مسئولیتی را تا پذیرش استعفایم از مجلس، در دولت قبول نکرده ام
نماینده مردم نقده و اشنویه با تاکید بر این که در معاونت توسعه روستایی همسو با مطالبات مردم گام بر می دارم، گفت: بنده معتقدم که در نهایت رخصت نهایی برای حضور بنده در دولت را هیچ کسی جز نمایندگان نباید تأیید کنند، به هیچ وجه به دنبال بی‌حرمتی به مجلس و دور زدن مجلس نبوده و نیستم‌.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تقاضای استعفای عبدالکریم حسین زاده نماینده نقده در مجلس برای بار دوم در جلسه علنی امروز- چهارشنبه ۹ آبان ماه- مجلس شورای اسلامی مورد بررسی قرار گرفت.

حسین زاده در این جلسه گفت: برخی گلایه ها نسبت به شیوه ابلاغ حکم بنده وجود داشت، من و آقای رئیس جمهور مایل نبودیم که حکم پیش از استعفای من و تصمیم مجلس رسانه ای شود، اما این اتفاق افتاد.

نماینده مردم نقده گفت:حکم رئیس جمهور برای من انشایی بوده نه ابلاغی و حکم به صورت فیزیکی به دست من داده نشد. خدا را شاهد می گیرم تا این لحظه هم یکبار وارد ساختمانی که قرار است در آن کار کنم نشده ام، برای من تیم حراست و حفاظت گذاشتند اما من قبول نکردم و تا زمانی که به صورت رسمی از اینجا خارج نشوم هیچ مسئولیتی را در این زمینه قبول نمی کنم.

وی گفت: بنده معتقدم که در نهایت رخصت نهایی برای حضور بنده در دولت را هیچ کسی جز نمایندگان نباید تأیید کنند. به هیچ وجه به دنبال بی‌حرمتی به مجلس و دور زدن مجلس نبودم و نیستم‌.

نماینده مردم نقده و اشنویه در مجلس شورای اسلامی گفت: بدون هیچ‌گونه تعللی پیشنهاد رئیس‌جمهور برای تصدی معاون رئیس جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور را قبول کردم، چرا که برای خدمت به محرومان انگیزه زیادی دارم.

وی خطاب به نمایندگان مجلس بیان کرد: من یکی از شما هستم و می‌دانم که هیچ‌کس به اندازه شما اشراف به نظام مسائل کشور ندارد. یقین دارم که اگر از یکی از شما بپرسند که فلان روز در کدام بخش و روستا مشکل وجود داشته است، خبر دارید. مطمئن باشید که بنده نظام مسائل فقر، بحران و فساد در کشور را با مشورت شما نمایندگان تدوین خواهم کرد.

وی ادامه داد: قطعاً اقدام عملی ما در این معاونت با نظر نهایی شما صورت خواهد گرفت. از بنده می‌پرسند که چرا رئیس جمهور اصرار دارد که شما به این معاونت بروید و بنده می‌گویم که چرا اصرار نکند زمانی که نمایندگان مجلس اشراف زیادی به همه مسائل کشور دارند؟ ما برای چه این فرصت را از خودمان بگیریم و باید مشکلات و مسائل مناطق مختلف کشور را حل کنیم.

وی اظهار کرد: عده‌ای نگران مسائل قومی و مذهبی هستند، اما بنده یک شخصیت ملی و ایران دوست هستم و به شرافتم قسم می‌خورم که مسائل این معاونت را مذهبی و قومی دنبال نخواهم کرد و این مکان را به هیچ وجه سیاسی نخواهم کرد.

حسین‌زاده گفت: بنده آمادگی دارم در صورت رای مجلس هر سه ماه یک‌ بار گزارش به نمایندگان دهم و اگر مقدور نشد هر ۶ ماه یکبار حتماً به خدمت شما برسم و گزارش دهم. البته معتقدم که مسئول شدن من نباید به قیمت تقابل دولت و مجلس تمام شود.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور در حکمی حسین‌زاده را به عنوان معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور منصوب کرد که این انتصاب منوط به پذیرش استعفای این نماینده در مجلس شورای اسلامی است، برای بار نخست تقاضای استعفای عبدالکریم حسین زاده نماینده مردم نقده در مجلس شورای اسلامی روز یکشنبه ۲۵ شهریور ماه اعلام وصول شد و مجلس پیش از این یکبار در ۴ مهر ماه سال جاری با استعفای عبدالکریم حسین‌زاده مخالفت کرده بود، امروز بار دیگر بررسی استعفای حسین زاده مورد بررسی مجلس قرار گرفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->