تدوین و اجرای طرح‌های ملی برای توانمندسازی اقتصادی زنان روستایی و عشایری کاهش جمعیت، چالشی جهانی خانواده، بنیان بسیاری از تحولات اساسی کشور مشکلات لگن و بی‌اختیاری ادرار در زنان بالای ۴۰ سال بیشتر است لزوم اصلاح سازوکار‌ها درراستای تحقق مشوق‌های اقتصادی فرزندآوری برای خانواده‌ها ثبت ازدواج بیش از ۵۵ هزار نفر با اختلاف سن کمتر از یک سال بین زوجین لزوم معرفی الگو‌های برجسته بانوان شهید و انقلابی به جامعه تصویب بودجه یک درصدی برای حوزه زنان، دستاوردی مهم در دولت سیزدهم اثرگذاری سبک زندگی سالم در انجام مراحل درمان ناباروری مریم میرزاخانی، فخر جامعه ریاضی ایران و جهان وعده صیغه شرعی، پوششی برای کلاهبرداری‌های میلیونی اشتغال بانوان در مشاغل خانگی ایران بالاتر از میانگین جهانی تیم ملی فوتسال زنان ایران راهی دور دوم مسابقات جام ملت‌های آسیا شد رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک اسفناج با طعمی خاص + فیلم

طرز تهیه کیک اسفناج با طعمی خاص + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۰۱۱۴
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۳
برای تهیه‌ی کیک اسفناج پفکی باما همراه باشید.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

آموزش کیک اسفناج با رنگ و طعمی خاص و خوشمزه را در ادامه با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم کیک اسفناج

طرزتهیه کیک اسفناج

تخم مرغ : ۴ عدد
شکر : ۱ لیوان
ارد : ۱ و ۱/۴ لیوان
روغن مایع : ۳/۴ لیوان
اسفناج میکس شده : ۱/۲ لیوان
بکینگ پودر : ۱ قاشق چای‌خوری

دستور پخت کیک اسفناج

ابتدا سفیده و زرده جدا می‌کنیم؛ سفیده را باهمزن برقی هم‌می‌زنیم تا کاملا پف کند و ابری شکل شود.

سپس زرده هارا کمی با همزن برقی می‌زنیم و اسفناج‌هارا اضافه می‌کنیم. (اسفناج + کمی اب را با گوشت کوب برقی می‌زنیم تا کاملا پوره شود و بعد به مواد اضافه می‌کنیم.)

شکر را کم کم به باقی مواد اضافه می‌کنیم تا مایه کیک غلیظ شود. (دور گیری فراموش نشود.)

سپس روغن را اضافه می‌کنیم و بعد آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و در سه مرحله به مواد اضافه می‌کنیم و کاملا هم میزنیم تا آرد با مواد کاملا حل شود و در آخر سفیده‌های فرم گرفته را اضافه می‌کنیم.

در قالب ۲۰*۳۰ می‌ریزیم و روی مواد را را با گردو رنده شده تزئین می‌کنیم. سپس در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه می‌گذاریم تا کیک آماده شود.

طرزتهیه کیک اسفناج

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.