نگاهی جامع به تمامی بخش‌های زندگی حضرت زینب (س) در کتاب «عقیله» شیوع فرزندپروری استبدادی، تهدیدی برای کودکان درس حضرت‌زینب(س) برای زمانه پرآشوب ما معجزه ویتامین آفتاب برای حافظه بانوان ویدئو | عظمت زن | به بهانه سالروز ولادت حضرت زینب کبری (س) حمایت از دانش‌آموزان متأهل در دستورکار وزارت آموزش و پرورش تیم ملی زنان راگبی ایران تاریخ ساز شد زنان چگونه به جنگ بحران های روانی بروند؟ روایتی متفاوت از حادثه شاهچراغ| مادری فدایی فرزندش می‌شود استرداد یک زن به کشور به اتهام کلاهبرداری در زمینه رمزارز حرم حضرت معصومه (س) میزبان رویداد فرهنگی «زینبی باش» مشارکت والدین در دوست یابی فرزندان کلید رشد مهارت اجتماعی آرامش در قلب خانه با سبک زندگی مینی‌مالیست‌ها چگونه تعادل بین زندگی مشترک و خانواده را حفظ کنیم؟ بانوی کارآفرین روستایی حافظ میراث مادری معرفی صبحانه‌های متفاوت برای بهبود رفلاکس و افسردگی فرش قرمز، نگینِ درخشانِ دکوراسیون داخلی نگاهی به معجزه‌های هنر عذرخواهی در رفع سوءتفاهم‌ها از حاشیه شهر تا زندان | بازخوانی پرونده جرم‌زایی زنان
سرخط خبرها
طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

طرز تهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۰۵۳۵
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
برای تهیه‌ کیک کدوحلوایی پفکی با ما همراه باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از انواع کیک‌هایی که علاوه بر طعم عالی، خاصیت زیادی هم دارد، کیک کدوحلوایی است. این کیک دارای ویتامین‌های A، E، C است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. در ادامه طرز تهیه کیک کدوحلوایی را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم کیک کدوحلوایی

طرزتهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۱ لیوان
آرد: ۱ و ۱/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۱/۲ قاشق مرباخوری
روغن: ۱/۲ لیوان
پوره کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان
گردو: به مقدار دلخواه برای تزئین

طرزتهیه پوره کدوحلوایی

کدوهارا تکه و پوست کنید و داخل قابلمه با مقدار خیلی کم آب روی شعله بگذارید تا آبپز شوند.

وقتی که کامل آب کدوها خشک و کدو‌ها پخته شدند، با استفاده از پشت قاشق یا گوشت‌کوب، کدوها را کامل له کنید.

نکته: آب کدوها باید کامل خشک شوند تا از خمیر شدن کیک جلوگیری شود.

طرز تهیه کیک کدوحلوایی

برای درست کردن این کیک ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ را جدا می‌کنیم، سپس سفیده را باهمزن برقی هم می‌زنیم تا کاملا پفکی شود.

زرده‌ها کمی هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود.

پوره کدو حلوایی را به زرده‌ها اضافه می‌کنیم و وقتی مخلوط شدند کم کم شکر را اضافه می‌کنیم تا کاملا دانه‌های شکر در مخلوط باز شوند.

سپس روغن مایع را اضافه می‌کنیم و در حد مخلوط شدن مواد را هم می‌زنیم.

آرد و بکینگ پودر را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافی می‌کنیم و به صورت دورانی و به ارامی هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند؛ در آخر سفیده‌های فرم گرفته را به مواد اضافه می‌کنیم و به آرامی‌ هم میزنیم. وقتی مواد یکدست شد، داخل قالب مورد نظر می‌ریزیم و روی مواد را با گردو رنده شده تزئین می‌کنیم و داخل فر ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

طرزتهیه کیک کدوحلوایی مقوی + فیلم

کیک شما آماده است، امیدوارم بپسندین.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.