کیک هویج بهدلیل بافت نرم و پفکی و مزه خاصش جزء پرطرفدارترین کیک ها بین مردم است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج را با دستور مربی آشپزی و شیرینیپزی، خانم لیلی جواهری، میبینیم.
برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ هارا با شکر داخل ظرف مناسب میریزم و حدود ۱۰ دقیقه فرم میدهیم.
بعداز اینکه کاملا کرم رنگ و کشدار شد، روغن مایع و هویج را اضافه و میکس میکنیم.
آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک میکنیم و به مواد قبلی اضافه میکنیم.
گردوهای خرد شده را در کمی آرد میغلطانیم و سپس به مواد قبلی اضافه میکنیم.
مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظر میریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میگذاریم.