برگزاری دومین جلسه کارگروه زنان روستایی و عشایری دومین اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال زنان پایان یافت کدام یک از ویتامین‌ها برای بدن زنان ضروری‌ هستند؟ زنان یائسه، بیشترین مبتلایان به سرطان رحم در جهان مواجهه با تجربه‌های زنان درگیر سرطان با مطالعه کتاب «می‌خواهم زیبا بمانم» راهیابی ۲۰۰ اثر به مرحله اول سیزدهمین جشنواره مد و لباس فجر وضعیت نامعلوم تیم فوتسال بانوان مشهد در فاصله ۲ ماه تا شروع لیگ‌برتر نخستین زن مسلمان دبیرکل سازمان جهانی گردشگری شد هدیه تأمین اجتماعی مشمول کدام زوج‌های جوان می‌شود؟ ضرورت بازتعریف الگو‌های موفق زن مسلمان متناسب با نیاز‌های زمان کسب دومین پیروزی تیم ملی هاکی روی یخ بانوان در قهرمانی زنان آسیا بیماران مبتلا به ام‌اس حمایت می‌شوند برگزاری ۲ دیدار دوستانه میان تیم‌های ملی فوتبال زنان ایران و عراق بیماری «هاشیموتو»، شایع‌ترین اختلال تیروئیدی در زنان امام خمینی (ره) در هویت، روح و جان زن ایرانی انقلابی اثرگذار به وجود آورد معرفی کتاب‌هایی مفید به والدین برای تربیت بهتر فرزندان اهدای چادر امام رضایی به نوعروسان| وقتی زندگی مشترک با عقد بالاسرحضرت آغاز می‌شود وقف خانه مسکونی مردی که مهریه همسرش را پرداخت نکرده، چه حکمی دارد؟
سرخط خبرها
دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
برای تهیه‌ کیک هویج پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.

کیک هویج به‌دلیل بافت نرم و پفکی‌ و مزه خاصش جزء پرطرفدارترین کیک ها بین مردم است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم پخت کیک هویج

تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲۶۰ گرم
شکر: ۲۱۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد کوچک
بکینگ پودر: ۱ ق مرباخوری
دارچین: ۱/۴ ق مرباخوری
گردو: ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج

برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ هارا با شکر داخل ظرف مناسب می‌ریزم و حدود ۱۰ دقیقه فرم می‌دهیم.

بعداز اینکه کاملا کرم رنگ و کشدار شد، روغن مایع و هویج را اضافه و میکس می‌کنیم.

آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

گردو‌های خرد شده را در کمی آرد می‌غلطانیم و سپس به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظر می‌ریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

نکته‌های پخت کیک هویج

  1.  تخم مرغ و شکر را زیاد هم‌بزنید تا کاملا فرم بگیرند تا بافت کیک کاملا پفکی شود.
  2. اگر هویج خیلی آبدار بود، بعد از رنده کردن در دست کمی فشرده کنید و آب آن‌را بگیرید.
  3. زمان پخت کیک‌ها نسبت به قالب و مدل فر شما متغیر است.
  4. زمان پخت کیک هویج در دمای ۱۶۰ درجه، حدودا ۴۰ دقیقه است.
  5. دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.