دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم اثرگذاری روزافزون هیئات مذهبی بانوان قابل‌مشاهده است کود پوست تخم‌مرغ در رشد گیاهان باغچه مؤثر است پیگیری ثبت جهانی ۸ آذر به‌عنوان روز کشتار نوزادان غزه پخش یک مستند از رسانه ملی با زاویه جدید نگاه به سقط جنین سرکه سفید، جایگزین مناسب شوینده‌های شیمیایی تنظیم هورمون‌های زنانه با مصرف منظم دارچین نقش مهم مادران در شکل‌گیری هویت فرزندان ماجرای نجات کودکان یتیم مشهد توسط بانوی نیکوکار در ۷۰ سال پیش روایتی کمترشنیده‌شده از شهادت حضرت زهرا(س) در نمایش «مجلس عزای پروین» کمک بیش از ۳۰ میلیارد ریالی دختران آملی به دختران فلسطین و لبنان رفع تلخی خورش‌ با چند ترفند ساده درمان ریزش مو در بانوان با مصرف آب ترب سیاه روایتی از ۳۶ سال چشم‌انتظاری یک مادر به‌مناسبت روز نیروی دریایی ارتش کسب مدال توسط بانوان در مسابقات بین‌المللی به ۵ درصد رسیده است انتقاد نایب‌رئیس فراکسیون زنان مجلس از اعتبارات ناچیز حوزه بانوان و جمعیت پخش برنامه «زینبیه» از شبکه سه سیما با اجرای ژیلا صادقی روایت مادر فداکار و مجاهد لبنانی در کتاب «عایده» مشارکت ۹ درصدی بانوان خراسان شمالی در اهدای خون
سرخط خبرها
دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
برای تهیه‌ کیک هویج پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.

کیک هویج به‌دلیل بافت نرم و پفکی‌ و مزه خاصش جزء پرطرفدارترین کیک ها بین مردم است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم پخت کیک هویج

تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲۶۰ گرم
شکر: ۲۱۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد کوچک
بکینگ پودر: ۱ ق مرباخوری
دارچین: ۱/۴ ق مرباخوری
گردو: ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج

برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ هارا با شکر داخل ظرف مناسب می‌ریزم و حدود ۱۰ دقیقه فرم می‌دهیم.

بعداز اینکه کاملا کرم رنگ و کشدار شد، روغن مایع و هویج را اضافه و میکس می‌کنیم.

آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

گردو‌های خرد شده را در کمی آرد می‌غلطانیم و سپس به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظر می‌ریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

نکته‌های پخت کیک هویج

  1.  تخم مرغ و شکر را زیاد هم‌بزنید تا کاملا فرم بگیرند تا بافت کیک کاملا پفکی شود.
  2. اگر هویج خیلی آبدار بود، بعد از رنده کردن در دست کمی فشرده کنید و آب آن‌را بگیرید.
  3. زمان پخت کیک‌ها نسبت به قالب و مدل فر شما متغیر است.
  4. زمان پخت کیک هویج در دمای ۱۶۰ درجه، حدودا ۴۰ دقیقه است.
  5. دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.