تدوین اطلس نیاز‌های زنان محلات مختلف مشهد با رویکرد آینده‌پژوهی استفاده از رژیم گیاهخواری مطلق، عامل مهم افزایش خطر شکستگی استخوان لگن در زنان راه‌اندازی بیش از ۳۵۰ گروه روضه‌خوانی توسط بانوان در کشور آموزش مسئولیت‌پذیری به کودکان با تمرکز بر رشد هوش هیجانی آن‌ها بهروزآذر: مشکلات مادران و نوزادان با مشارکت بخش خصوصی حل می‌شود پوسیدگی شدید دندان در کودکان کمتر از ۱۲ سال آموزش مجازی، عامل مهم افت تحصیلی دانش‌آموزان آغاز اردوی تیم ملی والیبال‌نشسته بانوان از ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ ضرورت هماهنگی و همکاری بین پدر و مادر در خانواده وجود ۲۵ میلیون زن در سنین کار در کشور کاهش علائم سندروم پیش‌ازقاعدگی با مصرف به‌اندازه یک گیاه دارویی طرزتهیه شیرینی شکلاتی ساده برای عید نوروز + فیلم احتمال بروز اختلال اضطراب جدایی از والدین در کودکان ۳ تا ۱۰ سال سقوط ۵ پله‌ای زنان بسکتبال ایران در رنکینگ فیبا نارضایتی فعالان مد و لباس از نبود نظارت کافی بر برگزاری نمایشگاه‌های لاکچری استفاده طولانی‌مدت از موبایل و تبلت، علت افزایش عارضه نزدیک‌بینی در کودکان رژیم گیاه‌خواری مطلق برای کودکان توصیه نمی‌شود
سرخط خبرها
دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم

  • کد خبر: ۳۰۲۷۳۴
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
برای تهیه‌ کیک هویج پفکی و مخصوص با ما همراه باشید.
لیلی جواهری
خبرنگار لیلی جواهری

کیک هویج به‌دلیل بافت نرم و پفکی‌ و مزه خاصش جزء پرطرفدارترین کیک ها بین مردم است. در ادامه طرز تهیه کیک هویج را با دستور مربی آشپزی و شیرینی‌پزی، خانم لیلی جواهری، می‌بینیم.

مواد لازم پخت کیک هویج

تخم مرغ: ۶ عدد
آرد: ۲۶۰ گرم
شکر: ۲۱۰ گرم
روغن مایع: ۱۵۰ گرم
هویج: ۲ عدد کوچک
بکینگ پودر: ۱ ق مرباخوری
دارچین: ۱/۴ ق مرباخوری
گردو: ۳۰ گرم

طرز تهیه کیک هویج

برای درست کردن این کیک ابتدا تخم مرغ هارا با شکر داخل ظرف مناسب می‌ریزم و حدود ۱۰ دقیقه فرم می‌دهیم.

بعداز اینکه کاملا کرم رنگ و کشدار شد، روغن مایع و هویج را اضافه و میکس می‌کنیم.

آرد، بکینگ پودر و دارچین را الک می‌کنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

گردو‌های خرد شده را در کمی آرد می‌غلطانیم و سپس به مواد قبلی اضافه می‌کنیم.

مایه کیک آماده شده را داخل قالب مورد نظر می‌ریزم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه می‌گذاریم.

نکته‌های پخت کیک هویج

  1.  تخم مرغ و شکر را زیاد هم‌بزنید تا کاملا فرم بگیرند تا بافت کیک کاملا پفکی شود.
  2. اگر هویج خیلی آبدار بود، بعد از رنده کردن در دست کمی فشرده کنید و آب آن‌را بگیرید.
  3. زمان پخت کیک‌ها نسبت به قالب و مدل فر شما متغیر است.
  4. زمان پخت کیک هویج در دمای ۱۶۰ درجه، حدودا ۴۰ دقیقه است.
  5. دستور پخت کیک هویج خانگی + فیلم
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.