معرفی راهکار‌هایی برای شناسایی مشکلات بینایی توسط والدین ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید حیدر آرام جو بازگشت رؤیا نونهالی به تلویزیون| سریال «روشنایی شب» برای پخش از رسانه ملی تولید می‌شود ترجمه کتاب «تب ناتمام» به زبان روسی| وقتی از زندگی شهید به روایت مادر استقبال می‌شود برگزاری بیست‌ویکمین دوره اعتکاف ویژه مادر و دختر در مساجد کشور فرزندآوری، عامل تقویت پیوند عاطفی در زندگی زوجین سیاست‌های ارتقای سلامت زنان بازنگری می‌شود هشدار درباره سردی روابط زوجین؛ وقتی حضور فیزیکی بدون حضور عاطفی کافی نیست لاجوردی: قانون عفاف و حجاب باید تعیین تکلیف شود مامان‌های مدرسه‌ای | راهکار‌هایی برای مادرانی که فرزند مدرسه‌ای دارند سحرِ آب | بانوی روشندلی که با «قورباغه طلایی» مدال‌ها را درو می‌کند نتایج یازدهمین قرعه‌کشی ایران خودرو مادران اعلام شد+جزییات «ابریشم‌باف»، روایتی زنانه از حماسه نوغان در سایه خورشید هشتم هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان برگزار شد| پیروزی نماینده مشهد برابر تیم فرآور شریف سبز آشنایی با فواید مصرف کلم بروکلی برای سلامت بانوان آغاز اردوی آماده‌سازی تیم ملی فوتبال بانوان برای حضور در جام ملت‌های آسیا از ۷ دی ماه ۱۴۰۴ افزایش خطر زایمان زودرس با وزن گیری کمتر از حد انتظار در دوران بارداری ناکامی هیات فوتبال خراسان رضوی در هفته هشتم لیگ برتر فوتسال زنان
سرخط خبرها
از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

از نظر گردشگران خارجی، کوفته تبریزی و دیزی جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است

  • کد خبر: ۲۹۶۹۶۴
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
از نظر گردشگران خارجی، فقط کباب ایرانی نیست که در جهان شهرت دارد بلکه کوفته تبریزی و دیزی در کنار فسنجان جزو خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ تعداد زیادی از غذاها، نوشیدنی‌ها و مواد غذایی مورد استفاده ایرانیان طی سال‌های اخیر مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است که در این گزارش برخی از آنها را معرفی می‌کنیم.

سبزی خوردن 

محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه در کنار غذا خودنمایی نکند. در این ظرف سبزیجات معطری، چون ریحان، ترخون، نعنا، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو به چشم می‌خورد که آمریکایی‌ها را شیفته خود کرده است و سبزی خوردن را یک خوراکی دلپذیر می‌دانند.

ته دیگ

روح غذای ایرانی ته دیگ است! ته دیگ لایه ترد، طلایی و برنجینی است که کف قابلمه سرخ شده و طعمی مشابه ذرت بو داده و چیپس سیب زمینی دارد. این بخش خوشمزه و طلایی معمولا در هیچ کجای دنیا در منوی رستوران‌ها نمی‌آید، اما برخی رستوران‌های ایران چه در کشور خودمان و چه در کشور‌های دیگر ته دیگ هم سرو می‌کنند تا خارجی‌ها انگشتانشان را هم با غذا میل کنند.

آب هویج بستنی

شاید باورتان نشود، اما خارجی‌ها برای یک لیوان هویج بستنی، سر و دست می‌شکنند! باید این را بدانید که «بستنی سنتی» در جایگاه نخست و «آب هویج بستنی» که مخلوط آب هویج و بستنی سنتی است، در جایگاه بیست و یکمِ محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان در سایت اطلس مزه معرفی شده اند و طرفداران زیادی دارند.

فالوده

توریست‌های خارجی همین که پایشان به خاک ایران می‌رسد، دنبال یک بستنی فروشی می‌گردند تا فالوده بخورند! فالوده هم از آن دست خوراکی‌های ایرانی است که جایگاه نهم محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین دسر‌های سرد جهان را از آن خود کرده و دوستدارانش فراوان‌اند.

دیزی

این فقط کباب ایرانی نیست که در جهان مشهور است، غذا‌های محلی ایرانی از فسنجان گرفته تا کوفته تبریزی، معمولا در دنیا طرفداران زیادی دارند و می‌توانند همیشه گردشگران خارجی را غافلگیر کنند. در بین این غذاها، دیزی یا آبگوشت که یکی از قدیمی‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است هم به نظر توریست‌های خارجی یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است.

منبع: همشهری آنلاین

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.