به گزارش شهرآرانیوز؛ تعداد زیادی از غذاها، نوشیدنیها و مواد غذایی مورد استفاده ایرانیان طی سالهای اخیر مورد توجه گردشگران خارجی قرار گرفته است که در این گزارش برخی از آنها را معرفی میکنیم.
محال است بخواهی غذای ایرانی بخوری و ظرفی از سبزی تازه در کنار غذا خودنمایی نکند. در این ظرف سبزیجات معطری، چون ریحان، ترخون، نعنا، گشنیز به همراه تربچه و پیازچه و گردو به چشم میخورد که آمریکاییها را شیفته خود کرده است و سبزی خوردن را یک خوراکی دلپذیر میدانند.
روح غذای ایرانی ته دیگ است! ته دیگ لایه ترد، طلایی و برنجینی است که کف قابلمه سرخ شده و طعمی مشابه ذرت بو داده و چیپس سیب زمینی دارد. این بخش خوشمزه و طلایی معمولا در هیچ کجای دنیا در منوی رستورانها نمیآید، اما برخی رستورانهای ایران چه در کشور خودمان و چه در کشورهای دیگر ته دیگ هم سرو میکنند تا خارجیها انگشتانشان را هم با غذا میل کنند.
شاید باورتان نشود، اما خارجیها برای یک لیوان هویج بستنی، سر و دست میشکنند! باید این را بدانید که «بستنی سنتی» در جایگاه نخست و «آب هویج بستنی» که مخلوط آب هویج و بستنی سنتی است، در جایگاه بیست و یکمِ محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای سرد جهان در سایت اطلس مزه معرفی شده اند و طرفداران زیادی دارند.
توریستهای خارجی همین که پایشان به خاک ایران میرسد، دنبال یک بستنی فروشی میگردند تا فالوده بخورند! فالوده هم از آن دست خوراکیهای ایرانی است که جایگاه نهم محبوبترین و خوشمزهترین دسرهای سرد جهان را از آن خود کرده و دوستدارانش فراواناند.
این فقط کباب ایرانی نیست که در جهان مشهور است، غذاهای محلی ایرانی از فسنجان گرفته تا کوفته تبریزی، معمولا در دنیا طرفداران زیادی دارند و میتوانند همیشه گردشگران خارجی را غافلگیر کنند. در بین این غذاها، دیزی یا آبگوشت که یکی از قدیمیترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است هم به نظر توریستهای خارجی یکی از خوشمزهترین غذاهای ایرانی است.
منبع: همشهری آنلاین