موشن‌گرافی | الهام فرح، موسیقی‌دان فلسطینی که به دست صهیونیست‌ها شهید شد به وقت جدایی درباره آسیب‌های جسمی و روحی زنان از خشونت | هنوز تبعیض، همچنان خشونت و ترس آویشن، گیاهی پرخاصیت برای سلامت پوست و موی بانوان آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی «راویان افتخار»، رویدادی دخترانه با محتوای رسانه‌ای برگزاری اردوی آمادگی تیم ملی شمشیربازی بانوان زیر ۲۳ سال در گنبدکاووس «جشنواره غذا» در ملایر برای کمک به مردم لبنان و فلسطین برگزار می‌شود رشد ۵ درصدی تصادفات فوتی بانوان در هفت‌ ماه نخست ۱۴۰۳ در تهران ترویج تفکر بسیجی مسئولیت مهم بانوان در خانواده است سرود «مادرانه» در ایام فاطمیه در تهران اجرا می‌شود بهروز آذر تاکید کرد: کاهش تأثیر تحریم‌ها بر توانمندسازی زنان حضور ۹ تیم در بیست‌وچهارمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی باشگاه‌های برتر زنان ایران مشاغل خانگی، راهکاری برای افزایش مشارکت بانوان در فعالیت‌های اقتصادی زیبایی از نگاه بانوی تازه‌مسلمان‌شده مکزیکی لزوم تولید آثار سینمایی با محوریت ایستادگی زنان و کودکان فلسطینی تمرینات بانوی رکورددار سبزواری برای حضور در مسابقات انتخابی تیم ملی برای میان‌وعده‌های بوفه‌های مدارس، فکری شود
سرخط خبرها
آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۲۰۹۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

آشنایی با ترفندهای بسیار ساده 

برای خوش طعم کردن سوپ شیر، لازانیا، ماکارونی از آویشن استفاده کنید.

برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده شد، کمی گلاب و زعفران و هل بیافزایید.

برای معطر کردن خورشت بامیه، سیر و پیاز را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری دارچین تفت داده و به خورشت بیافزایید.

برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید.

برای خوشمزه شدن کتلت، بعد از اینکه پیاز را رنده کردید و خوب آبش را گرفتید، با گوشت ورز داده و با سیب زمینی مخلوط نمایید تا کتلت شما چند برابر لذیذتر شود.

برای خوشمزه شدن قیمه لپه را با گوشت کمی تفت داده و در آخر به خورشت کمی گلاب و زعفران بیافزایید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.