ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید علی اصغر اسدی درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟ آشنایی با غذا‌های ویژه عید فطر در کشور‌های اسلامی حضور تیم ملی بیسبال دختران ایران برای نخستین بار در رویداد‌های بین المللی واریز کمک هزینه خرید بسته‌های بهداشتی و سبد غذایی برای ۲۶ هزار مادر باردار نیازمند در خراسان شمالی «ازدواج سفید»، عامل مهم افزایش طلاق‌ها و فروپاشی خانواده‌ها آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال زنان ایران با حضور ۱۸ بازیکن توجه ویژه ایران به نقش زنان و مادران در برنامه‌ریزی شهری اجرای ۳۵ درصدی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در ۳ سال اخیر ۱۰۰ بانوی معینه در هتل‌های مکه و مدینه مستقر شده‌اند اثرگذاری دوران بارداری مادر بر عادات غذایی کودک ویدئو| مادرانه| روایتی از دلتنگی مادران شهدا| شهید نعمت‌الله حسنی باید و نباید‌های استفاده از اسپری مو در دوران بارداری الگوی سوم زن مسلمان از ارزش‌های دینی نشئت می‌گیرد نیاز روزانه نوزاد ۱۰ ماهه به حدود ۷۵۰ تا ۹۰۰ کالری بررسی ابعاد مختلف آیین‌نامه جدید دورکاری مادران شاغل مقام اول بانوان استان خراسان شمالی در شاخص اهدای خون
سرخط خبرها
آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۲۰۹۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

آشنایی با ترفندهای بسیار ساده 

برای خوش طعم کردن سوپ شیر، لازانیا، ماکارونی از آویشن استفاده کنید.

برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده شد، کمی گلاب و زعفران و هل بیافزایید.

برای معطر کردن خورشت بامیه، سیر و پیاز را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری دارچین تفت داده و به خورشت بیافزایید.

برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید.

برای خوشمزه شدن کتلت، بعد از اینکه پیاز را رنده کردید و خوب آبش را گرفتید، با گوشت ورز داده و با سیب زمینی مخلوط نمایید تا کتلت شما چند برابر لذیذتر شود.

برای خوشمزه شدن قیمه لپه را با گوشت کمی تفت داده و در آخر به خورشت کمی گلاب و زعفران بیافزایید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.