رشد چشمگیر مراسم عقد در حرم مطهر حضرت رضا(ع) طی دهه کرامت ۱۴۰۴ پرسش حقوقی بانوان | قانون چه دیدگاهی درباره پرداخت حق نفقه دارد؟ چاپ مجموعه شعر «ندای هبه» با هدف روایت نقش‌آفرینی زنان در جبهه مقاومت کمک به نیازمندان، حکم یک زن شیرینی فروش متخلف در تهران پیروزی مبینا علی‌نسب در چهارمین دور از رقابت‌های قهرمانی شطرنج آسیا ۲۰۲۵ بررسی موانع اصلی مشارکت زنان در ترویج علم آغاز اردوی تیم ملی تنیس روی میز بانوان با حضور ۴ ملی‌پوش بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان کاهش ابتلا به سرطان در زنان با فرزندآوری و شیردهی به کودک تولد دختری افغانستانی در اولین زایمان در حج ۱۴۰۴ لزوم رسیدگی مسئولان به دختران مناطق کم‌برخوردار، دغدغه یک نوجوان نخبه اسفراینی اجرای ممنوعیت حجاب در دانشگاه‌های فرانسه رفع مشکلات اقتصادی با ورود هوشمندانه زنان به این حوزه کاهش فرصت‌های فرزندآوری با بالارفتن سن ازدواج زنان، رکن مهم دستیابی به توسعه پایدار در هر کشور سهم ۴۵ درصدی زنان از جامعه کارمندان دولت قهرمانی رکورددار دوی ۲۰۰ متر زنان ایران در رقابت‌های قهرمانی کشور سرعت بالای روند پدیده قتل زنان در انگلیس و عدم توجه دادگاه‌های این کشور به این پرونده‌ها
سرخط خبرها
آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

آشنایی با چند ترفند ساده برای خوشمزه‌ترشدن غذا‌های ایرانی

  • کد خبر: ۳۰۲۰۹۵
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۲
ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ترفند‌های ساده‌ای وجود دارد که بانوان می‌توانند در هنگام طبخ غذا از آن استفاده کرده تا غذا‌های ایرانی خوشمزه‌تری را تهیه کنند.

آشنایی با ترفندهای بسیار ساده 

برای خوش طعم کردن سوپ شیر، لازانیا، ماکارونی از آویشن استفاده کنید.

برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده شد، کمی گلاب و زعفران و هل بیافزایید.

برای معطر کردن خورشت بامیه، سیر و پیاز را رنده کرده و با یک قاشق چایخوری دارچین تفت داده و به خورشت بیافزایید.

برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید.

برای خوشمزه شدن کتلت، بعد از اینکه پیاز را رنده کردید و خوب آبش را گرفتید، با گوشت ورز داده و با سیب زمینی مخلوط نمایید تا کتلت شما چند برابر لذیذتر شود.

برای خوشمزه شدن قیمه لپه را با گوشت کمی تفت داده و در آخر به خورشت کمی گلاب و زعفران بیافزایید.

منبع: نمناک

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.